Allah bağışlasın canım bizde şimdilik hayali var inşallah evimizdede olur bebeğimizBuda benim paşam tabi şuan 5 yasindaEki Görüntüle 1877722
ayyyyy dudaklara bakkk yerim ya ah Allahım neler yaratıyosunbende bu ıkı bebıse hastayım kızlaerrrrrrr
Ayyy keşke keşke yaaa
bende kıza hamile kalırsam profilimdekine bakcam durcam bakcam durcam saç yapımız rengimiz gözümüz kaşımız aynı bu kızla yaB
Bebis kızsa canım sen bunlara bak hep benzesin
ayy hadi hayırlısı ,nşallahKızlar, tahlil im pozitif çıktı kızlar, Allahım hamdu senalar sana yarabbim, 387,79
amin sagol canm benim onun müjdesini aldığımda havalara ucmustumm doğduğunda 4 buçuk kilo dünyaya geldi çok zorladı beni ama sonu çok güzeldi Rabbim herkese aynı duyguyu yaşatsın inşallahMaşallah
İnşallah canım inşallah olsun valla hele bu resimleri görünce hemen oluversin istiyorum hemde bu yaşlardaAllah bağışlasın canım bizde şimdilik hayali var inşallah evimizdede olur bebeğimiz
ayyyyy dudaklara bakkk yerim ya ah Allahım neler yaratıyosun
olcak bitanem olcak
Amiiinnn canım senin yine bir tane var rabbim uzun ömür versin bizde o da yok malesefamin sagol canm benim onun müjdesini aldığımda havalara ucmustumm doğduğunda 4 buçuk kilo dünyaya geldi çok zorladı beni ama sonu çok güzeldi Rabbim herkese aynı duyguyu yaşatsın inşallah
aynen baktıkça sabırsızlanıyorum bende yaİnşallah canım inşallah olsun valla hele bu resimleri görünce hemen oluversin istiyorum hemde bu yaşlarda
amin canm ama hicbir zaman umudunu yitirme Rabbim kimsenin duasını geri çevirmez inşallah sende o müjdeyi alacağın günlerin gelecek hicbir zaman pes etme bol bol dua et Rabbim seni ve senin gibi isteyenleri meleksiz bırakmasıb inşallah canmmmAmiiinnn canım senin yine bir tane var rabbim uzun ömür versin bizde o da yok malesef
amiiinnn canım Allah razı olsun duan için kimin duası kime kabul olur belli olmazmış o yüzden dualarimiz çok önemli9
amin canm ama hicbir zaman umudunu yitirme Rabbim kimsenin duasını geri çevirmez inşallah sende o müjdeyi alacağın günlerin gelecek hicbir zaman pes etme bol bol dua et Rabbim seni ve senin gibi isteyenleri meleksiz bırakmasıb inşallah canmmm
Ben kullanmıyorum. Doğal besleniyorum çünki bir kadın safrasindan çamur çıkmış folik asit falan kullanmaktan
Ya o kadar çok istiyor ki manyak hareketlere girdi şimdi suç atacak yer arıyor nasıl psikolojisi bozuk yattıysam rüyamda hamile gördüm kendimi aha bak ben demiştim diye çıglık atıyordum eşime :/canım kusura bakma ama esın cok dengesizmiş whatspa cocuk ıstıyorum yazmak ne demek ya.. sızın ewınızın özelı olmalı esler hemen cocuk ıstynce olacak sanıyoms esını yasta demekkı. varıkosese amelıyatını olr bnda buytlcek bsey yokkı... kac yıllk ewlısınızde olmadı cocuk tahll falan yaptrdnzmı.. bunları cevaplarsan ona göre devaımını konusbılrız.... ama sen sıkma canını yasın daha cok kucukmus olr allahın ıznyle.. esınlede bu durumu guzelce konusunöncelkle dısarıya yanstma işini halledın cunku mıllete hesap vermek cok strese sokar ınsanı
Ya o kadar çok istiyor ki manyak hareketlere girdi şimdi suç atacak yer arıyor nasıl psikolojisi bozuk yattıysam rüyamda hamile gördüm kendimi aha bak ben demiştim diye çıglık atıyordum eşime :/
ya ben hamiş değilim ama inşallah 6 hafta sonra başlıcam çalışmalara yine de bat tarimi bende verebilirmiyim
canımm benim ya çok zor sizin bu evrede birbirinize moral olmanız gerekiyor ama bazen bazılarımız zayıftır güçlü görünür ama çok duygusaldır belki kendinde buluyordur belki çok heveslendi kendini hep sen hamileymişsin gibi adapte etmiş olabilir tabi.allah hepimiz için hayırlısını versin ama hiçbirşey için ne olursa olsun hep birbirinize sarılın ve güzel şeyler fısıldayın akılda kalan hep kötü anılar ve üzen sözcüklerdir okadar zamanında can yakmıştır ki heo hatırlanır o yüzden güzel anılar güzel sözler bırakalım kendimize bu gelecek için psikolojimiz için çocuğumuz için hep gerekli olan bir taraftır. siz sakin kalın ama birbirinize hep yakın olun o olmazsa sen ol inan kazanan yine biz olacağız rabbim herkesi herşeyi görüyor ona göre karşılığını güzel bir mükafatla verecektir.Yeni yine bir test yaptım hiç birşey çıkmadı, uzun süreli tuttugum idrardı. Olmadıgını biliyordum belkide bilmiyorum silik bir çizgiydi ama bir umuttu. Yatmadan eşim saat 12 civarı biraz konuştuk ya hamileysem dedim. Kandırmayalım birbirimizi istersen ne sen hamilesin nede ben baba olcam boş hayallerinle beni umutlandırma dedi. O kadar kötü hissettim ki kendimi kendisi varikosel hastası belkide bundan böyle söyledi bilmiyorum ama dünyam başıma yıkıldı sanki hayale tutunmak bile bambaşka bir duyguymuş meger oysa ben 22 yaşındayım o 29 ve bu çocugu beynime sokanda oydu. Ben 5-6 sene diyordum ama çocuk çocuk diye beynimi yiyende oydu. Ben anlamıyorum bu erkekleri sıkıntı neyde bende mi. Şimdi evlenmişiz daha 3 gün olmuş whatsap durumunu çocuk istiyorum diye yaptı utanmadan tüm sülale gördü. Herkes çocuk istedigini biliyor milletin agzına lafı kendi verdi her beni gören hamilesin der oldu. Haliyle kendiside daha yeni evliydik bir sürü test yapıp hamilesin diyen kendisiydi ama sonuç hep negatifti biliyordum çünkü böyle oldugunu, canım et döner istedi 1 hafta boyunca et sevmem normalde ama adet yaklaşınca genelde saçma şeyler isterim sevmedigim veya sevdigim. Herkes bunu çocuga bagladı kendisi oturdu testler negatif çıkmışken bebek ismine baktı inanmıyorum diye. Ama 3 seferdir test yapıp silik çizgiyi gördüm diyen ben suçlu oldum o kadar kendimi kötü hisettim ki ve ben bugün bir karar aldım. Çocuk istemiyorum, artık düşünmiycem verirse rabbim bişey diyemem hediyesine minnettar kalırım her kadın gibi ama vermezsede artık bu kadar üstüne düşmek istemiyorum bundan dolayı benim bat çıkarın boş verin salı gitcem yine negatif olcak zaten bende biliyorum artık son yaptıgım idrardada silik bile görmedim. Eşimde kandırma kendini yeter dedi zaten ben yoruldum ve artık bir süre hiç bişey düşünmek istemiyorum. Çocugum olmazsada ne ilk olmayan ben olurum nede ilk olan ben o yüzden rabbim ne verirse hayırlısını versin. Kusura bakmayın kafanızı şişirdim ama. Çok dolmuştum ;(
Amin canımbiz de tam tersi kar tanesi gibi bembeyaziz
aynen canımaaaa kuzusu desene yıne bırlıkte heycan yasıycaz bende eylulu beklemedeyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?