Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Allah bağışlasın canım bizde şimdilik hayali var inşallah evimizdede olur bebeğimiz

ayyyyy dudaklara bakkk yerim ya ah Allahım neler yaratıyosun

olcak bitanem olcak
İnşallah canım inşallah olsun valla hele bu resimleri görünce hemen oluversin istiyorum hemde bu yaşlarda

amin sagol canm benim onun müjdesini aldığımda havalara ucmustumm doğduğunda 4 buçuk kilo dünyaya geldi çok zorladı beni ama sonu çok güzeldi Rabbim herkese aynı duyguyu yaşatsın inşallah
Amiiinnn canım senin yine bir tane var rabbim uzun ömür versin bizde o da yok malesef

9
Amiiinnn canım senin yine bir tane var rabbim uzun ömür versin bizde o da yok malesef
amin canm ama hicbir zaman umudunu yitirme Rabbim kimsenin duasını geri çevirmez inşallah sende o müjdeyi alacağın günlerin gelecek hicbir zaman pes etme bol bol dua et Rabbim seni ve senin gibi isteyenleri meleksiz bırakmasıb inşallah canmmm

Am
amiiinnn canım Allah razı olsun duan için kimin duası kime kabul olur belli olmazmış o yüzden dualarimiz çok önemli tekrardan amiiiiinnnnn

Ya o kadar çok istiyor ki manyak hareketlere girdi şimdi suç atacak yer arıyor nasıl psikolojisi bozuk yattıysam rüyamda hamile gördüm kendimi aha bak ben demiştim diye çıglık atıyordum eşime :/

Ya o kadar çok istiyor ki manyak hareketlere girdi şimdi suç atacak yer arıyor nasıl psikolojisi bozuk yattıysam rüyamda hamile gördüm kendimi aha bak ben demiştim diye çıglık atıyordum eşime :/

canım ya okudum cok uzuldum durumuna inşallah hserşeyi unutturacak bebegini gelir yakın zamaında

Kızlar peki sizin şuanda belirtileriniz varmı paylasabilirmisiniz rica etsem

canımm benim ya çok zor sizin bu evrede birbirinize moral olmanız gerekiyor ama bazen bazılarımız zayıftır güçlü görünür ama çok duygusaldır belki kendinde buluyordur belki çok heveslendi kendini hep sen hamileymişsin gibi adapte etmiş olabilir tabi.allah hepimiz için hayırlısını versin ama hiçbirşey için ne olursa olsun hep birbirinize sarılın ve güzel şeyler fısıldayın akılda kalan hep kötü anılar ve üzen sözcüklerdir okadar zamanında can yakmıştır ki heo hatırlanır o yüzden güzel anılar güzel sözler bırakalım kendimize bu gelecek için psikolojimiz için çocuğumuz için hep gerekli olan bir taraftır. siz sakin kalın ama birbirinize hep yakın olun o olmazsa sen ol inan kazanan yine biz olacağız rabbim herkesi herşeyi görüyor ona göre karşılığını güzel bir mükafatla verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…