Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Kızlar benim normalde hep sol kasığımda ağrı oluyo bu sefer sağda ağrı var neden acaba ??
Bu ay fazla kafama takmamaya çalışıyorum ama bat yaklaştıkça aklıma geliyor ya
Canım yumurta ne tarafta oluatuysa ağrı o tarafta oluyor o yüzdendir muhtemelen

ayyy şimdi gördüm liste yapılmış bile merakla bekliyorum hepinizi inşallah tez zamanda hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz kızlar

kızlar müge anlıda bu turkan hanım davası nedir aşığıla kocasına uygunsuz fotoğrafmı atmış aldatmış galiba bilen var mı hele beni bi aydınlatsın

Bu arada kızlar demin duydum saraçoğlundan çocugu olmayan beylere tavsiyesi çoban çökerten otu çayı içmeyi öneriyor günde 1 fincan.

Kizlar merhaba. Benim bat 3 veya 5 eylül, ama 3 olmasi muhtemel yumurtladigim gunu hissettim çünkü.
Dunden beri sol kasigimda cok rahatsiz edici bir sanci var, batma gibi egilirken bir yere uzanirken oluyor ama yatarken de oldu dun gece. Hamile olanlar boyle bir sey yasamis miydiniz? Allah herkesin gönlüne göre versin

Sup3risi canım napıyosun bat geliyor senin durumlar nasıl regl belirtisi var mı?
Canim iki gundur sabah ve aksam migdem bulaniyo bide 15 gun once sisip agriyan gogusler 1 hafta kala sisti geceden beride agriyo 3 gun var ben kesin adet olucam umut yok bu ay

Aminnnn ne diyim canim birsey demedim allaha biraktim zaten

evet benim de sağ tarafımda batmalar kasılmalar oluyordu ki hala oluyor zaten. Belirtiler genelde adet belirtileri ile aynı oluyor ayırt etmek çok zor :) Allah gönlünüze göre versin :)

Canim iki gundur sabah ve aksam migdem bulaniyo bide 15 gun once sisip agriyan gogusler 1 hafta kala sisti geceden beride agriyo 3 gun var ben kesin adet olucam umut yok bu ay

bide sana süpriz bebiş geliyo mu bu ay ay hadi inşallah
peki tatilin nasıl gidiyor canım geçtiniz mi adıyamana

ayyy şimdi gördüm liste yapılmış bile merakla bekliyorum hepinizi inşallah tez zamanda hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz kızlar
Aminnn ama benim bu ayda yok malesef yani belki eylul sonuna tutar :) milletin ya gecikiyo ya erken geliyo ya belirti oluyo bende hicbirisi yok adetim bile lanet duzenli geliyo gununu sasmadi

evet benim de sağ tarafımda batmalar kasılmalar oluyordu ki hala oluyor zaten. Belirtiler genelde adet belirtileri ile aynı oluyor ayırt etmek çok zor :) Allah gönlünüze göre versin :)

En mantıklisi adet gecikmesini beklemek de insan kendince isaret arıyor:) amin canım sagolasin. Sen gecikince mi öğrendin? Hayirli olsun saglikla kucagina al insallah:)

Canım seni anlıyorum emin ol ama ben o derece çocuk hiç istemedim sebebide daha yeni evli sayılırım 1 sene olcak işte ekimde bu yüzden eşim son zamanlarda üstüme düştü hamilesin diye herkes ondan ben kafayı yedim yoksa uzun bir süre yaşımdan dılayı istemiyordum ama şimdi yine suölu ben oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…