- 31 Mayıs 2016
- 760
- 871
- 103
Canım yumurta ne tarafta oluatuysa ağrı o tarafta oluyor o yüzdendir muhtemelenKızlar benim normalde hep sol kasığımda ağrı oluyo bu sefer sağda ağrı varneden acaba ??
Bu ay fazla kafama takmamaya çalışıyorum ama bat yaklaştıkça aklıma geliyor ya
ayyy şimdi gördüm liste yapılmış bileHadi kizlar gecen ay olmadi madem bu ay bu temiz sayfadan devam edelim gecen ayin bizde biraktigi üzüntüyü, hayal kirikligini bir kenara birakip önümüze bakalim birbirimize destek olalim meleklerimiz göbislerimize düsene kadar ve sonrasinda kucaklarimiza alana kadar. Simdiden tesekkürler
Arkadaslardan cikti bu fikir bir arkadasta cok sagolsun liste yapti bize. Sirayla heoimiz hamis kalalim insallah
Sup3risi 1 eylül
@morsevdam5 28 ağustos
@Assos 14 eylül
@Miss_bonn 23 eylül
@Masal9255 11 eylül
@melegini_bekliyor 9 eylül
@jejelibobon 9 eylül
@yeni_ay 15 eylül
@Arzuaktas 10 eylül
@dery.a 4 eylül
myzt 9 eylül
@cigdemmm26 11 eylül
@nazlieylul 10 eylül
@nannen1 13 eylül
@bebegim-gel 20 eylül
@Cido17 31 ağustos
hoşgeldin canım ne kadardır istiyorsunuz bebişBeni de listeye ekleyin kızla
Bi umut işte belki Eylül
Canim iki gundur sabah ve aksam migdem bulaniyo bide 15 gun once sisip agriyan gogusler 1 hafta kala sisti geceden beride agriyo 3 gun var ben kesin adet olucam umut yok bu aySup3risi canım napıyosun bat geliyor senin durumlar nasıl regl belirtisi var mı?
Aminnnn ne diyim canim birsey demedim allaha biraktim zatenay inanmıyorum ne kadar basit biri allah ıslah etsin boşver sen ne ineceksin onun seviyesine merak etme gün gelir devran döner ağzında laf olur zamanı gelince yeri ve zamanında söylersin lafını o zamana ona daha çok koyar
evet benim de sağ tarafımda batmalar kasılmalar oluyordu ki hala oluyor zaten. Belirtiler genelde adet belirtileri ile aynı oluyor ayırt etmek çok zor :) Allah gönlünüze göre versin :)Kizlar merhaba. Benim bat 3 veya 5 eylül, ama 3 olmasi muhtemel yumurtladigim gunu hissettim çünkü.
Dunden beri sol kasigimda cok rahatsiz edici bir sanci var, batma gibi egilirken bir yere uzanirken oluyor ama yatarken de oldu dun gece. Hamile olanlar boyle bir sey yasamis miydiniz? Allah herkesin gönlüne göre versin
Canim iki gundur sabah ve aksam migdem bulaniyo bide 15 gun once sisip agriyan gogusler 1 hafta kala sisti geceden beride agriyo 3 gun var ben kesin adet olucam umut yok bu ay
Aminnn ama benim bu ayda yok malesef yani belki eylul sonuna tutar :) milletin ya gecikiyo ya erken geliyo ya belirti oluyo bende hicbirisi yok adetim bile lanet duzenli geliyo gununu sasmadiayyy şimdi gördüm liste yapılmış bilemerakla bekliyorum hepinizi inşallah tez zamanda hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz kızlar
5 aydır daha önce 2 sene korunduk. Bakalım kısmet :)hoşgeldin canım ne kadardır istiyorsunuz bebiş
inşallah canım en yakın zamanda5 aydır daha önce 2 sene korunduk. Bakalım kısmet :)
evet benim de sağ tarafımda batmalar kasılmalar oluyordu ki hala oluyor zaten. Belirtiler genelde adet belirtileri ile aynı oluyor ayırt etmek çok zor :) Allah gönlünüze göre versin :)
amin inşallah :) hayır ben adetime 3 gün kala idrar testinde öğrendim :)En mantıklisi adet gecikmesini beklemek de insan kendince isaret arıyor:) amin canım sagolasin. Sen gecikince mi öğrendin? Hayirli olsun saglikla kucagina al insallah:)
Keskee :) yok canim 1-2 gune gidicez galiba iyi geciyo geziyoruz bol bol hep disardayizbide sana süpriz bebiş geliyo mu bu ayay hadi inşallah
peki tatilin nasıl gidiyor canım geçtiniz mi adıyamana
amin inşallah :) hayır ben adetime 3 gün kala idrar testinde öğrendim :)
Canım seni anlıyorum emin ol ama ben o derece çocuk hiç istemedim sebebide daha yeni evli sayılırım 1 sene olcak işte ekimde bu yüzden eşim son zamanlarda üstüme düştü hamilesin diye herkes ondan ben kafayı yedim yoksa uzun bir süre yaşımdan dılayı istemiyordum ama şimdi yine suölu ben oldumCanımmmm. Seni Çok iyi anlıyorum. Bak bizim de 4 yıldır çocuğumuz olmuyor. Biz ilk günden itibaren çocuk istediğimiz halde Eşimin ve benim ailemden soranlara daha çocuk düşünmüyoruz hayatımızı yaşamak istiyoruz deyip geçiştirdik ama 4 yıl boyunca olmadı. Ne kadar imrendim o tecavüze uğrayıp hamile kalanlara yada ilk geceden hamile kalanlara biz ovulasyon testleri mi denemedik, keçiboynuzu kürleri mi yapmadık, daha neler neler ama olmayınca olmuyor işte be gülüm olmuyor. Her ne kadar artık çocuk düşünmeyecem olmasın benim çocuğum olmadı gider evlatlık alırım diye arada kendimi avutsamda başkalarının çocuklu yuvalarını görünce ister istemez imreniyor insan. Alışveriş Merkezleride ailelerinin önlerinden koşturan çocukları görünce hep hayal ediyorum. Benimde böyle çocuğum olsun ve eşimle ben el ele dolaşırken o da önümüzde koşuştursun ama kısmet işte allahın mutlaka bir bildiği vardır. Hakkımızda hayırlısı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?