Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

canım ya okudum cok uzuldum durumuna inşallah hserşeyi unutturacak bebegini gelir yakın zamaında
Bilmiyorum bugün rüyamda hamilelik testi elimde pozitif gördüm ben çıglık atıyordum 2 çizgi işaretini gördüm aşkım hamileyim bak demiştim boşuna beni sinir ettin diye aglıyordum

ne güzel kafan dagılıyo en azından bende müge anlı izliyom
bizde perşembe gecesi gitcez canım
Kafam dagiliyo valla aklima gelmiyo o kadar yarini bekliyorum pembe lekelenme baslarsa kesin adet olucam 1 inde. Ama cok takmiyorum kafam rahat. Git guzelim tatil cok iyi geliyo insana kafasi dagiliyo gercekten iyi tatiller sanada simdiden tadini cikarrr :)

Bilmiyorum bugün rüyamda hamilelik testi elimde pozitif gördüm ben çıglık atıyordum 2 çizgi işaretini gördüm aşkım hamileyim bak demiştim boşuna beni sinir ettin diye aglıyordum
inşallah gerçek olurda görür o kocişin

inşallah regl gelmeyecek kuzum inşallahhhh mayıs annesi olcaz
ayyy bende cok heveslenyiroum gun gecsede gitsek biranevvel sağol bitanem

Canım üzülme iyi oldu anlattığın rahatladın... Eşinede bir iki bişi sölemelisin bence artık konu yapmamanız için...
Söyledim yeter artık konusu olmasın istemiyorum dedim ama şu rahatsızlık gitmedi üstümden. Sabah agır bi migde bulantısıyla uyandım kahvaltı yaptım ve kaldım halsizlik migde bulantısı artık korkuyorum kötü bi hastalıkmı var diye

mügeyi izliyorumda kadın asıgıyla bir olup cocugunu öldürtmüş ya sanırım böyle anladım ilk gördüm bu konuyu birazda bakındım.kadın öyle rahat öyle pislik ki iğrenç kadın arsız namussuz ya sinirlerim cıktı tepeme.
biz evlat sahibi olalım diye neler çekiyoruz kadın evladının kıymetini bilmedi başka adamla ilişkiler cinsel içerikli pozlar videolar çogu seyi müge ekranlara bile vermiyor
Allahım sen aklımızı basımızdan alma ya rabbim zihin sağlığından mahrum bırakma ya rabbim sen büyüksün.

inşallah hamilesindir canım batın ne zamandı

inşallah hamilesindir canım batın ne zamandı
Geçti 18 agustostu ve hiç gecikme olmaz normalde 14 agustosta lekelenmem oldu 4 gün sonra bitti hafif lekelenme oldu oda adet degil yani ben hayatımda öyle olmam 4 gün sürer ilk 2 gün şiddetliydi afedersin 14 agustosta 3 ped dahi degişmedi bomboş temiz temiz attım çöpe sadece peçeteye geliyordu. Bi defa az bişey pedde gördüm o kadar şimdi ise olamıyorum çatlamak üzereyim

İnşallah ama çok tuhaf bişey oldu gece test yaptım ilk 3 dk bişey görmedim 25 dk sonra silik bi çizgi şimdi ise pembe bir çizgi gördüm anlamadım

Canım sana tavsiyem idrarda çift çizgi görsen bileeşine söyleme hatta sen şimdi üstünde paran varsa atla bi arabaya dogru hastaneye kan testi yaptır en azından için rahat eder inşallah hamilesindir

nerdeyse 10 gun olcak kuzum lekelenmelerin yerleşme olabilir lütfen kan testine git eşinden habersin
hamileysende süpriz yaparsın canım

pkrsnm senin en son doktor kontrolünde beta hcg kaç çıktı ?
benim keseyi görmeden 3 gün önce 762 çıkmıştı, doktor 3 gün sonra gel keseyi görecez dedi ama o zaman ölçmedik bi daha. şimdi de rutin istenen testler varmış kan sayımından tut da hiv e kadar :) onları yaptırdım geldim... benim de randevum 6 eylülde, sanırım kalp atışlarını duyacaz inşallah lazkizu

nerdeyse 10 gun olcak kuzum lekelenmelerin yerleşme olabilir lütfen kan testine git eşinden habersin
hamileysende süpriz yaparsın canım
Ama canım 18 agustosta adet günümde kan testi yapıldı 1.8di negatifti yine gitmeye gerek varmı ki gerçi yarın kadın dogumcuda randevum var ona gitcem bende söylemiyorum artık zaten testleride çöpe attım görmesin diye istemiyorum uzun bir süre dedim ona

kızlar müge anlıda bu turkan hanım davası nedir aşığıla kocasına uygunsuz fotoğrafmı atmış aldatmış galiba bilen var mı hele beni bi aydınlatsın

6 yildir aldatioms kocsni ev bile tutmuslr cocgu olmus muhtemelen anne azmettirici dostuda katil suan bunn uzernde yognlastilr bu nasl anne ann vr anne vr iste gozlernden kadnn musubet akio pislik

Canım neler görüyoruz burda hiç belli olmaz Allahtan umut kesilmez.
Belkide geç döllenme dedikleridir ve kanda çıkmamıştır o zaman.
Normalde gecikmiyorum dedin şaşmaz dedin aklıma gebelik geldi kuzum

6 yildir aldatioms kocsni ev bile tutmuslr cocgu olmus muhtemelen anne azmettirici dostuda katil suan bunn uzernde yognlastilr bu nasl anne ann vr anne vr iste gozlernden kadnn musubet akio pislik

Evet şok oldum ne sogukkanlı nasıl pislik ya evladın ölmüş nasıl bi duruş bu cani ya ay sinir oldum

yaaaa cok heycanlııı :) valla bi sen bı enchante bırde ben catlıycammmm yani :)

Evet şok oldum ne sogukkanlı nasıl pislik ya evladın ölmüş nasıl bi duruş bu cani ya ay sinir oldum

Bn kadindan dha ck uzuldm bu anne olamaz cocugu olen anne bukdr hikaye anlatr gbi ki hikayde bile duygulnr insan bu kadn sifir devlet bnlra cezlri acil arttirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…