Bilmiyorum bugün rüyamda hamilelik testi elimde pozitif gördüm ben çıglık atıyordum 2 çizgi işaretini gördüm aşkım hamileyim bak demiştim boşuna beni sinir ettin diye aglıyordumcanım ya okudum cok uzuldum durumuna inşallah hserşeyi unutturacak bebegini gelir yakın zamaında
ne güzel kafan dagılıyo en azından bende müge anlı izliyomKeskee :) yok canim 1-2 gune gidicez galiba iyi geciyo geziyoruz bol bol hep disardayiz
Kafam dagiliyo valla aklima gelmiyo o kadar yarini bekliyorum pembe lekelenme baslarsa kesin adet olucam 1 inde. Ama cok takmiyorum kafam rahat. Git guzelim tatil cok iyi geliyo insana kafasi dagiliyo gercekten iyi tatiller sanada simdiden tadini cikarrr :)ne güzel kafan dagılıyo en azından bende müge anlı izliyom
bizde perşembe gecesi gitcez canım
inşallah gerçek olurda görür o kocişinBilmiyorum bugün rüyamda hamilelik testi elimde pozitif gördüm ben çıglık atıyordum 2 çizgi işaretini gördüm aşkım hamileyim bak demiştim boşuna beni sinir ettin diye aglıyordum
inşallah regl gelmeyecek kuzum inşallahhhh mayıs annesi olcazKafam dagiliyo valla aklima gelmiyo o kadar yarini bekliyorum pembe lekelenme baslarsa kesin adet olucam 1 inde. Ama cok takmiyorum kafam rahat. Git guzelim tatil cok iyi geliyo insana kafasi dagiliyo gercekten iyi tatiller sanada simdiden tadini cikarrr :)
Söyledim yeter artık konusu olmasın istemiyorum dedim ama şu rahatsızlık gitmedi üstümden. Sabah agır bi migde bulantısıyla uyandım kahvaltı yaptım ve kaldım halsizlik migde bulantısı artık korkuyorum kötü bi hastalıkmı var diyeCanım üzülme iyi oldu anlattığın rahatladın... Eşinede bir iki bişi sölemelisin bence artık konu yapmamanız için...
Söyledim yeter artık konusu olmasın istemiyorum dedim ama şu rahatsızlık gitmedi üstümden. Sabah agır bi migde bulantısıyla uyandım kahvaltı yaptım ve kaldım halsizlik migde bulantısı artık korkuyorum kötü bi hastalıkmı var diye
İnşallah ama çok tuhaf bişey oldu gece test yaptım ilk 3 dk bişey görmedim 25 dk sonra silik bi çizgi şimdi ise pembe bir çizgi gördüm anlamadıminşallah gerçek olurda görür o kocişin
Geçti 18 agustostu ve hiç gecikme olmaz normalde 14 agustosta lekelenmem oldu 4 gün sonra bitti hafif lekelenme oldu oda adet degil yani ben hayatımda öyle olmam 4 gün sürer ilk 2 gün şiddetliydi afedersin 14 agustosta 3 ped dahi degişmedi bomboş temiz temiz attım çöpe sadece peçeteye geliyordu. Bi defa az bişey pedde gördüm o kadar şimdi ise olamıyorum çatlamak üzereyiminşallah hamilesindir canım batın ne zamandı
İnşallah ama çok tuhaf bişey oldu gece test yaptım ilk 3 dk bişey görmedim 25 dk sonra silik bi çizgi şimdi ise pembe bir çizgi gördüm anlamadım
Geçti 18 agustostu ve hiç gecikme olmaz normalde 14 agustosta lekelenmem oldu 4 gün sonra bitti hafif lekelenme oldu oda adet degil yani ben hayatımda öyle olmam 4 gün sürer ilk 2 gün şiddetliydi afedersin 14 agustosta 3 ped dahi degişmedi bomboş temiz temiz attım çöpe sadece peçeteye geliyordu. Bi defa az bişey pedde gördüm o kadar şimdi ise olamıyorum çatlamak üzereyim
benim keseyi görmeden 3 gün önce 762 çıkmıştı, doktor 3 gün sonra gel keseyi görecez dedi ama o zaman ölçmedik bi daha. şimdi de rutin istenen testler varmış kan sayımından tut da hiv e kadar :) onları yaptırdım geldim... benim de randevum 6 eylülde, sanırım kalp atışlarını duyacaz inşallahpkrsnm senin en son doktor kontrolünde beta hcg kaç çıktı ?
Ama canım 18 agustosta adet günümde kan testi yapıldı 1.8di negatifti yine gitmeye gerek varmı ki gerçi yarın kadın dogumcuda randevum var ona gitcem bende söylemiyorum artık zaten testleride çöpe attım görmesin diye istemiyorum uzun bir süre dedim onanerdeyse 10 gun olcak kuzum lekelenmelerin yerleşme olabilir lütfen kan testine git eşinden habersin
hamileysende süpriz yaparsın canım
kızlar müge anlıda bu turkan hanım davası nedir aşığıla kocasına uygunsuz fotoğrafmı atmış aldatmış galiba bilen var mı hele beni bi aydınlatsın
Canım neler görüyoruz burda hiç belli olmaz Allahtan umut kesilmez.Ama canım 18 agustosta adet günümde kan testi yapıldı 1.8di negatifti yine gitmeye gerek varmı ki gerçi yarın kadın dogumcuda randevum var ona gitcem bende söylemiyorum artık zaten testleride çöpe attım görmesin diye istemiyorum uzun bir süre dedim ona
6 yildir aldatioms kocsni ev bile tutmuslr cocgu olmus muhtemelen anne azmettirici dostuda katil suan bunn uzernde yognlastilr bu nasl anne ann vr anne vr iste gozlernden kadnn musubet akio pislik
Ağzın bal yesin e miiii akşam kan vercem iş çıkışı bakalımCanım ya bence sen hamilesin. Benim içime öğle doğuyor.
benim keseyi görmeden 3 gün önce 762 çıkmıştı, doktor 3 gün sonra gel keseyi görecez dedi ama o zaman ölçmedik bi daha. şimdi de rutin istenen testler varmış kan sayımından tut da hiv e kadar :) onları yaptırdım geldim... benim de randevum 6 eylülde, sanırım kalp atışlarını duyacaz inşallahlazkizu
Evet şok oldum ne sogukkanlı nasıl pislik ya evladın ölmüş nasıl bi duruş bu cani ya ay sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?