Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Canım neler görüyoruz burda hiç belli olmaz Allahtan umut kesilmez.
Belkide geç döllenme dedikleridir ve kanda çıkmamıştır o zaman.
Normalde gecikmiyorum dedin şaşmaz dedin aklıma gebelik geldi kuzum
Canım bugün yaptıgım test bu sence test mi bozuk neden böyle bi çizgi yada böylemi olması gerekiyor ben anlamıyorum pek

Canım neler görüyoruz burda hiç belli olmaz Allahtan umut kesilmez.
Belkide geç döllenme dedikleridir ve kanda çıkmamıştır o zaman.
Normalde gecikmiyorum dedin şaşmaz dedin aklıma gebelik geldi kuzum
İlk test buydu

Eklentiler

• image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 54
Ya o kadar çok istiyor ki manyak hareketlere girdi şimdi suç atacak yer arıyor nasıl psikolojisi bozuk yattıysam rüyamda hamile gördüm kendimi aha bak ben demiştim diye çıglık atıyordum eşime :/

O kadar takca grer ruyaya tabikide sen gt kontrollerini ol ona gore surec isler zatn cnm

Bgun adetmn gecikmesnn ucuncu gunu ve hala olmdm dun ve bgn kadik agrilrm olmya basladi son 5 gndur bel agrisi ckiorm insallah br yildn beri bekliorm buzmna nasp olr evllk ayim bide buay

Bgun adetmn gecikmesnn ucuncu gunu ve hala olmdm dun ve bgn kadik agrilrm olmya basladi son 5 gndur bel agrisi ckiorm insallah br yildn beri bekliorm buzmna nasp olr evllk ayim bide buay
evlilik yıldönümü hediyesi olur inşllah canım
bizde 1 eylülde sözlenmiştikkk kızımız olursa adını eylül koyucaz demiştik taaa 2006 yılında sevgiliyken

1de göremedim ama 2 ve 3.testte bişiler var canım
Herkes 1de gördü ben göremedim yap sürekli geç döllenme olabilir dediler böyle çizgiler çıktı ama 2 dk yazıyor testin arkasında bende bu çizgiler 10 dk sonra gözüktğ

Bozuk degil mi yani, ama o çizgi öyle mi olması gerekiyor tüm yaptıgım testlere baktınız dimi :/
canım hadi bi tanesi bozuk ama diğeride mi bozuk 2 testte gördüm bişey ilkinde göremedim
canım kan testine git biran evvel

Kızlaaarrrrr en yakın arkadaşım şu an doğum yapmak üzere ameliyathanede. Sancısı gelmedi suni sancı veriyorlar. Bebişin gelmeye niyeti yok rahatı iyi orda herhalde Allah ım bu topikteki herkese en kısa zamanda hamile olmayı nasit et. Bizde bu güzel duyguyu yaşayalım. Bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım inşallahh

Herkes 1de gördü ben göremedim yap sürekli geç döllenme olabilir dediler böyle çizgiler çıktı ama 2 dk yazıyor testin arkasında bende bu çizgiler 10 dk sonra gözüktğ
pc nin ışığını açtım 1 dede gördüm canım çok çok silik var evet hadi biri bozuk 2sidemi bozuk yani diyeyim o zman
sen bence hamilesin canım

bozuk olduğunu düşünmüyorum ben ama kandan baktırsana durumun müsaitse hemen :) allahım en yakın zamanda şu silik de olsa 2. çizgiyi bana ve isteyen herkese de göster rabbim
Amin inşallah ama silik olmasın tam çıksın sende inşallah benim ümidim yok olduguna dair her belirti ona çıkıyor ama o kadar megatif gördüm ki bu belirtilerle bide çok istiyen takan biri degilken gördüm belirtileri, ve hep negatifti şimdi yine negariftir diye üstüne düşmüyorum bu testlerde antibiyotik kullancaktım enfeksiyon için ablam izin vermedi yap şu testleri sonra dedi pnun ısrarıyla yapıyorum yarın gidip vercem zaten kan büyük ihtimal kadın dogumcuya gitcem ya

sağlıkla doğsun inşallah canım kız mı erkek mi

Allah kurtarsın, kolaylıkla kucağına alsın inşallah bebişini :) en kısa zamanda hayırlısıyla hepimiz de kavuşalım bebişlerimize inşallah...

çok yeni oldugu için silik çıkıyor canım gün geçtikçe koyulaşır çizzgi

pc nin ışığını açtım 1 dede gördüm canım çok çok silik var evet hadi biri bozuk 2sidemi bozuk yani diyeyim o zman
sen bence hamilesin canım
Gerçi ben bi ara 6 gün bekletmiştim tek bir çizgi dahi görünmemişti silik bile yoktu ilk defa başıma geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…