Canım bugün yaptıgım test bu sence test mi bozuk neden böyle bi çizgi yada böylemi olması gerekiyor ben anlamıyorum pekCanım neler görüyoruz burda hiç belli olmaz Allahtan umut kesilmez.
Belkide geç döllenme dedikleridir ve kanda çıkmamıştır o zaman.
Normalde gecikmiyorum dedin şaşmaz dedin aklıma gebelik geldi kuzum
İlk test buyduCanım neler görüyoruz burda hiç belli olmaz Allahtan umut kesilmez.
Belkide geç döllenme dedikleridir ve kanda çıkmamıştır o zaman.
Normalde gecikmiyorum dedin şaşmaz dedin aklıma gebelik geldi kuzum
İlk test buydu
İkinci buydu 3üncüde yeni bozukmu dedigimEvet şok oldum ne sogukkanlı nasıl pislik ya evladın ölmüş nasıl bi duruş bu cani ya ay sinir oldum
Ya o kadar çok istiyor ki manyak hareketlere girdi şimdi suç atacak yer arıyor nasıl psikolojisi bozuk yattıysam rüyamda hamile gördüm kendimi aha bak ben demiştim diye çıglık atıyordum eşime :/
bozuk olduğunu düşünmüyorum ben ama kandan baktırsana durumun müsaitse hemen :) allahım en yakın zamanda şu silik de olsa 2. çizgiyi bana ve isteyen herkese de göster rabbimİkinci buydu 3üncüde yeni bozukmu dedigim
Eki Görüntüle 1877765
Canım bugün yaptıgım test bu sence test mi bozuk neden böyle bi çizgi yada böylemi olması gerekiyor ben anlamıyorum pek
1de göremedim ama 2 ve 3.testte bişiler var canımİkinci buydu 3üncüde yeni bozukmu dedigim
Bozuk degil mi yani, ama o çizgi öyle mi olması gerekiyor tüm yaptıgım testlere baktınız dimi :/Canım umutlandırmak istemem seni ama var gibicanım ya
evlilik yıldönümü hediyesi olur inşllah canımBgun adetmn gecikmesnn ucuncu gunu ve hala olmdm dun ve bgn kadik agrilrm olmya basladi son 5 gndur bel agrisi ckiorm insallah br yildn beri bekliorm buzmna nasp olr evllk ayim bide buay
Herkes 1de gördü ben göremedim yap sürekli geç döllenme olabilir dediler böyle çizgiler çıktı ama 2 dk yazıyor testin arkasında bende bu çizgiler 10 dk sonra gözüktğ1de göremedim ama 2 ve 3.testte bişiler var canım
canım hadi bi tanesi bozuk ama diğeride mi bozuk 2 testte gördüm bişey ilkinde göremedimBozuk degil mi yani, ama o çizgi öyle mi olması gerekiyor tüm yaptıgım testlere baktınız dimi :/
pc nin ışığını açtım 1 dede gördüm canım çok çok silik var evet hadi biri bozuk 2sidemi bozuk yani diyeyim o zmanHerkes 1de gördü ben göremedim yap sürekli geç döllenme olabilir dediler böyle çizgiler çıktı ama 2 dk yazıyor testin arkasında bende bu çizgiler 10 dk sonra gözüktğ
Amin inşallah ama silik olmasın tam çıksın sende inşallah benim ümidim yok olduguna dair her belirti ona çıkıyor ama o kadar megatif gördüm ki bu belirtilerle bide çok istiyen takan biri degilken gördüm belirtileri, ve hep negatifti şimdi yine negariftir diye üstüne düşmüyorum bu testlerde antibiyotik kullancaktım enfeksiyon için ablam izin vermedi yap şu testleri sonra dedi pnun ısrarıyla yapıyorum yarın gidip vercem zaten kan büyük ihtimal kadın dogumcuya gitcem yabozuk olduğunu düşünmüyorum ben ama kandan baktırsana durumun müsaitse hemen :) allahım en yakın zamanda şu silik de olsa 2. çizgiyi bana ve isteyen herkese de göster rabbim
sağlıkla doğsun inşallah canım kız mı erkek miKızlaaarrrrr en yakın arkadaşım şu an doğum yapmak üzere ameliyathanede. Sancısı gelmedi suni sancı veriyorlar. Bebişin gelmeye niyeti yok rahatı iyi orda herhaldeAllah ım bu topikteki herkese en kısa zamanda hamile olmayı nasit et. Bizde bu güzel duyguyu yaşayalım. Bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım inşallahh
Ama işte 10dkda çıkması pek dikkate alınır cinsten mi ?pc nin ışığını açtım 1 dede gördüm canım çok çok silik var evet hadi biri bozuk 2sidemi bozuk yani diyeyim o zman
sen bence hamilesin canım
Allah kurtarsın, kolaylıkla kucağına alsın inşallah bebişini :) en kısa zamanda hayırlısıyla hepimiz de kavuşalım bebişlerimize inşallah...Kızlaaarrrrr en yakın arkadaşım şu an doğum yapmak üzere ameliyathanede. Sancısı gelmedi suni sancı veriyorlar. Bebişin gelmeye niyeti yok rahatı iyi orda herhaldeAllah ım bu topikteki herkese en kısa zamanda hamile olmayı nasit et. Bizde bu güzel duyguyu yaşayalım. Bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım inşallahh
çok yeni oldugu için silik çıkıyor canım gün geçtikçe koyulaşır çizzgiAmin inşallah ama silik olmasın tam çıksın sende inşallah benim ümidim yok olduguna dair her belirti ona çıkıyor ama o kadar megatif gördüm ki bu belirtilerle bide çok istiyen takan biri degilken gördüm belirtileri, ve hep negatifti şimdi yine negariftir diye üstüne düşmüyorum bu testlerde antibiyotik kullancaktım enfeksiyon için ablam izin vermedi yap şu testleri sonra dedi pnun ısrarıyla yapıyorum yarın gidip vercem zaten kan büyük ihtimal kadın dogumcuya gitcem ya
Gerçi ben bi ara 6 gün bekletmiştim tek bir çizgi dahi görünmemişti silik bile yoktu ilk defa başıma geliyorpc nin ışığını açtım 1 dede gördüm canım çok çok silik var evet hadi biri bozuk 2sidemi bozuk yani diyeyim o zman
sen bence hamilesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?