Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

3ü demi 10 dk üstü canım 10 dk normal gibi sanırım ya 5 10 bilmiyorum ki hiç silik bile görmedim
Evet ama diyorum ya bi kere denemiştim ama şüphe kendimdendi adetim bile gecikmemişti. 6 gün beklettim birince 3 gün beklettm ama o silik bile çıkmamıştı ne olacak diye merak etmiştim yapmıştım işte ama yine ümitlenmek istemiyorum

Yok değildir öyle kötü düşünme sen. Kafana çok takıyondur. Psikolojin biraz bozuksa midene vurur. Kendini toparlamaya çalış. Bol dua et Allaha sığın. En güzel tedaviyi o yapacaktır sana.dua ile kal canım.

anlıyorum korkularını canım yine yanılmaktan korkuyosunama inşallah vardır bebeiş

İnan zerre takmıyorum yemin ediyorum çünkü ben degil o çok istiyordu bende o isteyince olsun mutlu olsun istedim ama ben onun kadar istemiyorum şimdi ise bi his var o hissi yenemiyorum oda yenemiyor ama ne dillendirebiliyor kendi var diye nede ben ama o benden daha çok emin bunuda iyi biliyorum

canım içimden bi his hamile dolduunu söylüyor ya bilemiyorum ki hissettiğimide yazmak istiyorum yani
Peki hiç duydunmu rahimde darlık olur mu benim 3 gündür rahim dar aşırı derecede kızlık zarı bozulmadan önce bile bu kadar dar degildi

Allah yüzünü güldürsün inşallah, bol bol dua et hayırlısıyla eviniz şenlensin, güzel haberler al yarın inşallah

Ne hissi var canım..

Kızlar ya bata 2 gün var. Ama ben çok gerginim.. Adet belirtisi bu benim hissediyorm ve böyle olduğunada üZüldüm yani. . Dün akşamki kasık batması fln böle gülerken kasığıma kramlar giriyodu. Bunlar acaba enfeksiyon belirtisi miki?

Hmm belki beyaz tenlilerde daha fazla belli olur canm .. Ben tenim esmer olduğu için pek farketmiyorum.. Sadece göbeğimin altında koyu çizgi var damar değil ama sen bundan bahsetmyorsun sanırım..öyleyse doğrudur canm..hakkmzda hayrlsı olsun

Ne hissi var canım..
Eşimde normalde yok derdi şimdi negatifi görmemize ragmen var diyordu en son bi olay oldu ondan sonra kendince sinir yaptı sustu bendede bu sefer o his gitmiyor anlayamıyorum ve ikimizinde hisleri kuvvetlidir bak mesala bugün rüyamda hamilelik işaretini gördüm ve kaynanam bizim evde temizlik yapıyordu bende uyanıyordum anne kahvaltı yapmadan temizlik mi olur diyordum yemin ediyorum bi kalktım cidden temizlik yapıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…