Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Onun hakkında bilgim yok canım ya
Çok saol çok yardımcı oldun bana her konuda içimi rahatlattın rabbim bana ne veriyorsa sanada onun en güzelini nasip etsin yuvandan bereket saglık sıhat çocuk sesi eksik olmasın hayırlı evlatlar saglıklı sıhatli nasip etsin rabbim inşallah tez zamanda hamiş etsin saglıklı sıhatli :)

canım afedersinde rahmin dar olduğunu nasıl anladın.
Ya ;( onu nasıl söyliycem eşim fark etti ya işte utandıgımdan tam açıklayamadım ilişki sırasında çok zorlandı bende öyle ve fark ettik ikimizde ondan yani lütfen yanlış anlamayın utanarak söylüyoım bunı ;(

Dun gece akintmin icinde kirmizilik vardi cok az aha adetim geliyor dedim su saat oldu hala yok önceden oyle olduktan hemen sonra gelirdi devamı sökülemiyormuyum anlamadım agrimda var kasiklarimda bu sabah test yapicaktm zaten alarm kurmstm gece dedim adet olmazsam yaparm diye yaptm negatif çıktı hala olmadigim icin az da olsa umutlym ama hazırladim kendimi kırmızı kart yemeye

ah cnaım benim ne güzel dualar ettin Allah razı olsun bildiklerimi fikirlerimi paylaştım kuzum inşallah hamilesindir güzel haberi verirsin bize merakla bekliyorum
çok çok teşekkür ederim duaların için inşallah benimde 9 eylül bat inşallah gelmez regl bebek gelir

Canm ümitlenme geçen ay bende öyle oldum..normalde azck adet olurdm devamı mutlaka gelrdi .. Bi gece uyuyamadm bu yüzden.. Hayrlısı canm demekki doğru zamanı bekliyorsun

İnşallah güzel anne adayı olur herkes inşallah seninde regl gelmez biranda hamileyyimmmmm diye açtıgın konu görürzde mutlu oluruz canımın içi rabbim hayırlısını versin ama benden pek ümitlenme negatif görcem yarın iki iki dört yani

kuzum bende bata 3 gun kala pembe lekelenme yasamıstım ; kahve degıl ama bıldıgın pembeydı cok acık ; yerlesme kanamasıydı benımkı senınd eoyle olmasın
Yok canim maalesef benim bata daha 13 gun var bu pembelik sogan kurunden geliyor kesin

Bgun adetmn gecikmesnn ucuncu gunu ve hala olmdm dun ve bgn kadik agrilrm olmya basladi son 5 gndur bel agrisi ckiorm insallah br yildn beri bekliorm buzmna nasp olr evllk ayim bide buay
evlilik yıldönümü hediyesi olur inşllah canım
bizde 1 eylülde sözlenmiştikkk kızımız olursa adını eylül koyucaz demiştik taaa 2006 yılında sevgiliyken

İnsallah nasip olr hayrlisiyla brazdn idrr testi yapcm bakalm nlck kismet

evlilik yıldönümü hediyesi olur inşllah canım
bizde 1 eylülde sözlenmiştikkk kızımız olursa adını eylül koyucaz demiştik taaa 2006 yılında sevgiliyken

ne guzel ya bızde eylulun 20 sınde evlendık ve eylulde tanısmıstık esımle bızde kızımız olursa eylul elif koyucaz ALLAHın ıznıyle

Evet kendmdn bahsediorm ve beyaz tenlym ondn herlde dmrlrm net gzukuo

Kızlar kusura bakmayın bişey sorcam kasıklarım şişmiş göbegim vardı hafif ayva göbegi onla birleşmiş durumda bu sizce kist belirtisi olabilir mi ? Göbegimle kasıgım birleşmiş ve şiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…