bat 2 eylulHadi kizlar gecen ay olmadi madem bu ay bu temiz sayfadan devam edelim gecen ayin bizde biraktigi üzüntüyü, hayal kirikligini bir kenara birakip önümüze bakalim birbirimize destek olalim meleklerimiz göbislerimize düsene kadar ve sonrasinda kucaklarimiza alana kadar. Simdiden tesekkürler
Sup3risi 1 eylül
@morsevdam5 28 ağustos
@Assos 14 eylül
@Miss_bonn 23 eylül
@Masal9255 11 eylül
@melegini_bekliyor 9 eylül
@jejelibobon 9 eylül
@yeni_ay 15 eylül
@Arzuaktas 10 eylül
@dery.a 4 eylül
@myzt 9 eylül
C cigdemmm26 11 eylül
@nazlieylul 10 eylül
@nannen1 13 eylül
@bebegim-gel 20 eylül
@Cido17 31 ağustos
@Selinokay 4 eylül
@esrahsen 28 ağustos
G gecmiyorgunler 27 ağustos
@Fusyamoxx578 18 ağustos
Denizkizi2425 3 eylül
evet ben incir kürü ile hamile kaldım bu ay :) inşallah sende de işe yarar :) bol şans..Kizlar burda corekotu kurunu yazanlar vardi hamilelikte tehlikeli oluyormuş düşük riskini arttiriyormus buna dikkat edelim.bide saracoglunun.sitesinden kuru incir kürü buldum, resmini ekliyorum..buay da benim bebis glmicek sanirim yumurtlama günümü bilemedim,2kere iliski oldu,bat 11eylül. Olmazsa bu aydam.snra incir kürünü deniycem.aranızda var mı deneyen.yada.duyan??
Cnm bişey sorcamah cnaım benim ne güzel dualar ettin Allah razı olsun bildiklerimi fikirlerimi paylaştım kuzum inşallah hamilesindir güzel haberi verirsin bize merakla bekliyorum
çok çok teşekkür ederim duaların için inşallah benimde 9 eylül bat inşallah gelmez regl bebek gelir
canım çörek otu zaten adetın 2. ğunu başlayıp 12 ğun uyğulayıp bırakıosun komple devam etmıosun nasıl duşuk rıskı yaratrkı acep bnde kullanıorumda yarın son ğunum meselaKizlar burda corekotu kurunu yazanlar vardi hamilelikte tehlikeli oluyormuş düşük riskini arttiriyormus buna dikkat edelim.bide saracoglunun.sitesinden kuru incir kürü buldum, resmini ekliyorum..buay da benim bebis glmicek sanirim yumurtlama günümü bilemedim,2kere iliski oldu,bat 11eylül. Olmazsa bu aydam.snra incir kürünü deniycem.aranızda var mı deneyen.yada.duyan??
Kizlar burda corekotu kurunu yazanlar vardi hamilelikte tehlikeli oluyormuş düşük riskini arttiriyormus buna dikkat edelim.bide saracoglunun.sitesinden kuru incir kürü buldum, resmini ekliyorum..buay da benim bebis glmicek sanirim yumurtlama günümü bilemedim,2kere iliski oldu,bat 11eylül. Olmazsa bu aydam.snra incir kürünü deniycem.aranızda var mı deneyen.yada.duyan??
canım çörek otu zaten adetın 2. ğunu başlayıp 12 ğun uyğulayıp bırakıosun komple devam etmıosun nasıl duşuk rıskı yaratrkı acep bnde kullanıorumda yarın son ğunum mesela
tm cnaım korktm bnd ebı an :) zaten erken bırakılıo kür :) tşk ettım bakalım dıer ayda ıncıre başlarız ınş ğerek kalmazHamile kalindigi.ogrenilince bırakılmalı diyo canim ondan dedim dikkatli olalim diye,
Evet cnm bn ilk ablamdan duymstm o yaptigi ilk ayda oldu hamile kaldi karsi konsusunn on yildir cocugu olmuoms ve yptigi ilk ayda cocugu olms kadn erkek brlikte ymelilermis tabi baska saglk problemi yksa ama tbi hersy Allahtn yaparsn olmaz yapmassn olr hersyin br zmni vr hayrlisi
Kizlar burda corekotu kurunu yazanlar vardi hamilelikte tehlikeli oluyormuş düşük riskini arttiriyormus buna dikkat edelim.bide saracoglunun.sitesinden kuru incir kürü buldum, resmini ekliyorum..buay da benim bebis glmicek sanirim yumurtlama günümü bilemedim,2kere iliski oldu,bat 11eylül. Olmazsa bu aydam.snra incir kürünü deniycem.aranızda var mı deneyen.yada.duyan??
atsana bı testı canım emın mısın nğtfdenBgun bat gecikmesinn 3. Gunu idrr testi yaptm ve negatif ama sanki bu bekleyisim deisik huzurlu bir hislerdeym hayrlisi
Aaa ne güzel canim yaa..Rabbim nasip etti mi olur elbet ama insan da yine boş durmak istemiyo elimden gelen varsa yapiyim diyo, en.azindan ilac vs kullanımından daha iyi bitkisel kurler..umarim hayrlisiyle bebislerimiz gelir
tm cnaım korktm bnd ebı an :) zaten erken bırakılıo kür :) tşk ettım bakalım dıer ayda ıncıre başlarız ınş ğerek kalmaz
atsana bı testı canım emın mısın nğtfden
canım ğeç dollenmedır umarımCok emnm isik tutup bile baktm yakn planda on dkk bekledm bsey yk
canım ğeç dollenmedır umarım
Aynen canm olablir bnm bata 4 gün var çok hararetliym normalde hiç böyle terlemezken biraz temzlk yaptm cok terledm üç gündür iştahım açıldı noluyo bana bilmyorumEvet kendmdn bahsediorm ve beyaz tenlym ondn herlde dmrlrm net gzukuo
ğeç dollenmeyse kandada cıkmıo canım acaıp ğeç çıkıomesela bnm ılk kaybettım ğebelımde dıer adetıme 10 ğun kala kanda değer 40 cıkmıştı sonra arttı duzenl ı şekıldeHayirlisi ya ne zmn olrsa artk bir yildir bekliom alistm 12 aydr hep krmizi grmeye bakalm bukez hamillk tum blrtileri vr bgnde olmassm bikc gn dha bekleyp kan testi yptircm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?