Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

bat 2 eylul

Kizlar burda corekotu kurunu yazanlar vardi hamilelikte tehlikeli oluyormuş düşük riskini arttiriyormus buna dikkat edelim.bide saracoglunun.sitesinden kuru incir kürü buldum, resmini ekliyorum..buay da benim bebis glmicek sanirim yumurtlama günümü bilemedim,2kere iliski oldu,bat 11eylül. Olmazsa bu aydam.snra incir kürünü deniycem.aranızda var mı deneyen.yada.duyan??

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-29-14-24-20.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 29
evet ben incir kürü ile hamile kaldım bu ay :) inşallah sende de işe yarar :) bol şans..

Cnm bişey sorcam

canım çörek otu zaten adetın 2. ğunu başlayıp 12 ğun uyğulayıp bırakıosun komple devam etmıosun nasıl duşuk rıskı yaratrkı acep bnde kullanıorumda yarın son ğunum mesela

Evet cnm bn ilk ablamdan duymstm o yaptigi ilk ayda oldu hamile kaldi karsi konsusunn on yildir cocugu olmuoms ve yptigi ilk ayda cocugu olms kadn erkek brlikte ymelilermis tabi baska saglk problemi yksa ama tbi hersy Allahtn yaparsn olmaz yapmassn olr hersyin br zmni vr hayrlisi

canım çörek otu zaten adetın 2. ğunu başlayıp 12 ğun uyğulayıp bırakıosun komple devam etmıosun nasıl duşuk rıskı yaratrkı acep bnde kullanıorumda yarın son ğunum mesela

Hamile kalindigi.ogrenilince bırakılmalı diyo canim ondan dedim dikkatli olalim diye,

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-29-14-30-39.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 25

Aaa ne güzel canim yaa..Rabbim nasip etti mi olur elbet ama insan da yine boş durmak istemiyo elimden gelen varsa yapiyim diyo, en.azindan ilac vs kullanımından daha iyi bitkisel kurler..umarim hayrlisiyle bebislerimiz gelir

Bgun bat gecikmesinn 3. Gunu idrr testi yaptm ve negatif ama sanki bu bekleyisim deisik huzurlu bir hislerdeym hayrlisi

çörek otu kuru hamılelıkte kullanılmıyor hamılelık oncesı yumurta kalıtesını ve rezervını artııtrmak ıcın kullanılıyor. slogan kurude mazallah hamılelıkte kullanıldıgından dusuklere sebep olabılıyor.

Aaa ne güzel canim yaa..Rabbim nasip etti mi olur elbet ama insan da yine boş durmak istemiyo elimden gelen varsa yapiyim diyo, en.azindan ilac vs kullanımından daha iyi bitkisel kurler..umarim hayrlisiyle bebislerimiz gelir

İncir kuru erkeklerde sperm saysini kadnlrda dogrganligi arttirioms tabki sn hersyi yapacksn tevekkul Allahtn

tm cnaım korktm bnd ebı an :) zaten erken bırakılıo kür :) tşk ettım bakalım dıer ayda ıncıre başlarız ınş ğerek kalmaz

Rica ederim canim hepimiz arastrma icindeyiz valla sen nekadardir istiyosun canim 6ay olmazsa doktora gidersin dediler bana.bzm 3ay geçti.

Hayirlisi ya ne zmn olrsa artk bir yildir bekliom alistm 12 aydr hep krmizi grmeye bakalm bukez hamillk tum blrtileri vr bgnde olmassm bikc gn dha bekleyp kan testi yptircm
ğeç dollenmeyse kandada cıkmıo canım acaıp ğeç çıkıomesela bnm ılk kaybettım ğebelımde dıer adetıme 10 ğun kala kanda değer 40 cıkmıştı sonra arttı duzenl ı şekılde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…