Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

evet ben incir kürü ile hamile kaldım bu ay :) inşallah sende de işe yarar :) bol şans..

Ayy rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin canim bize de dua etmeyi unutma lutfenn..peki.nasil uyguladin.sen ne.kadar sureyle 50gun mu ?bide nezmn baslamak gerek buna zaman yazmiyor bilemedim napsam..cokk.soru sordum ama direk kullanan ve olumlu sonuc alan birini bulunca soruyum dedim.sem.en.bastan anlat herseyi

ğeç dollenmeyse kandada cıkmıo canım acaıp ğeç çıkıomesela bnm ılk kaybettım ğebelımde dıer adetıme 10 ğun kala kanda değer 40 cıkmıştı sonra arttı duzenl ı şekılde

Kismet kirmizilri gorene kadr beklicm zten hayrlisiyla olsnda beklemek bsy deil 378 gun beklemisim beklerm yani bir ay dha bsy deil

C
Hayirlisi ya ne zmn olrsa artk bir yildir bekliom alistm 12 aydr hep krmizi grmeye bakalm bukez hamillk tum blrtileri vr bgnde olmassm bikc gn dha bekleyp kan testi yptircm
canm bu tamamen hz. Allahın iradesiyle ilgili bi durum olduğuna inanalım ve bu teslimiyetle olaylara yaklasırsak inşallah daha iyi olur ve rabbim isteğimizi kolaylastırır..bz naparsak yapalım irada O'nda.. Biz böyle üzülerek velkide şikayet gibi oluyor ve bu bizi amaca daha da uzaklastrabilir..

Bende zaten onun bilincindeym oyuzdn kasmiorm hersyde hayr vr Rabbm zamnni blior ve nasipse olck zaten bizim elmzde olan bir durum deil irademz disi bnun blincnde oldugmzda hersy dha koly zaten oyuzdn olrsmda olaym napiim zmnim glmemis diorm ama suan blkide adtm gckti onn verdigi rhtlk ama icimde br huzur vr
Kasklrm agrio iki gndur ve 5 gndur belm agrio dier blrtlermde vr sbah kalktm haff mide blantm vrdi suan bile az bsy bulanio bakalm ya kirmizi yada yesil in habercisi kismet

aynen canm aynen öyle daha rahat mutlu huzurlu oluruz.. Halimize kanaat edip her halimizin tadını cıkarmaya bakicaz..bugün mü hafif kan geldi ? Bat ne zaman ?

aynen canm aynen öyle daha rahat mutlu huzurlu oluruz.. Halimize kanaat edip her halimizin tadını cıkarmaya bakicaz..bugün mü hafif kan geldi ? Bat ne zaman ?

Suana kdr dha hc kanama olmdi bat 27 agstostu ama birkac gn gec olabliorm son aylrda duznszlesmisti adetlrm baakalm
Allah dermnsz dert vermesn bnlr olr zmni gldiginde ck skur

yaaaa cok heycanlııı :) valla bi sen bı enchante bırde ben catlıycammmm yani :)
evet acayip heyecanlı, sürekli yeni bişey için beklemece kızlar lazkizu enchante benim karnım çıktı biliyomusunuz? dün gittim mecburen kendime lcw den lastikli pantullar aldım ama hamileler için değil, normal lastikli pantolonlar çünkü mecbur kaldım hiçbir pantolonum kapanmıyor siz bu konuda ne durumdasınız?

Bu

Suana kdr dha hc kanama olmdi bat 27 agstostu ama birkac gn gec olabliorm son aylrda duznszlesmisti adetlrm baakalm
Allah dermnsz dert vermesn bnlr olr zmni gldiginde ck skur
Amin canm totem yapalım
Fazla heyecanlanma ama
Bence hamilesin

merhaba, ben hamile olduğumu bat a 5 gün kala inanılmaz kasık sancılarım sebebiyle öğrenmiş oldum ve o iğrenç sancıları hala çekmekteyim. bünye meselesi, kafana takma. ben hala regl olcakmış gibi sancı çekiyorum ama karnımdaki kuzum da 5+4 olmuş

tabii ki ederim ediyorumda burdaki herkese ve tüm bebek bekleyenlere adetimin 1. günü başladım ben küre. Kaynayan 1 lt. içme suyuna 16- 17 kuru incir atıp 20 dk orta ateşte kaynattım. sonra ılımasını bekleyip 1 su bardağı sabah akşam aç karnına içtim. 25 gün boyunca tekrarladım. 7 gün ara verip bi 25 daha yapmak gerekiyordu ama ben ilk 25 günün sonunda hamile olduğumu öğrenince bıraktım ha bi de 7. günden itibaren 7 gün boyunca incirleri 1 adet havuç ile kaynattım. havuç yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyormuş. Bunların hepsini yaparken dua ile yaptım şifa niyetine. Allah yardımcın olsun. Tez zamanda müjdeli haberi alırsın inşallah :)

Canm baska neler oluyordu ?
Normalde adetme üç gün kala gögslerm şişerdi şimdi on gün önce aralıklarla sürdü
Bata 10 gün kala batma ve mide bulantım oldu şmdi yok
Halsizlk biraz var
Belirtimi acaba bunlar ?

Havuç varmıdır acaba bu mevsimde

valla ben suan acık konusayım dugmem acık bır sekılde oturuyorum masada ve gecen gun ben lcw den yesıl tısortumu aldıgım zaman hamıle pantalonuda aldım :) yarın sahsen giymeyı dusunuyorum ; gaz dan mı sıskınlıkten mı yoksa yavas yavas bebısten mı bılmem ama cıdden pantalonlar sıkıntı vermeye basladı.

evet canım, açıkçası bunlar belirti... ama batına 2 gün falan kaldıysa git bi kan testi yaptır kesin çıkıyor ben batıma 3 gün kala kanda öğrendim canım :)

ahahahahhahah evet, bi de ben sigarayı bırakınca tabi malum yemeğe verdim kendimi bunun da etkisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…