Havuç varmıdır acaba bu mevsimde
havuç var da incir çok zor bulunuyor yaaHavuç varmıdır acaba bu mevsimde
ahahahahhahah evet, bi de ben sigarayı bırakınca tabi malum yemeğe verdim kendimi bunun da etkisi olabilir
Öylemi carsamba gunu hastaneye gtcem acile mi gidiyorsunZ? Ne diyorsunz doktora.. Hiç gtmedmde bu sebepleevet canım, açıkçası bunlar belirti... ama batına 2 gün falan kaldıysa git bi kan testi yaptır kesin çıkıyor ben batıma 3 gün kala kanda öğrendim canım :)
Canm kuru incir her yerde var en kötü ihtimal bimde mutlaka olurhavuç var da incir çok zor bulunuyor yaa10 market dolaştım aktarlar kuruyemişçiler zar zor birinde buldum
Öylemi carsamba gunu hastaneye gtcem acile mi gidiyorsunZ? Ne diyorsunz doktora.. Hiç gtmedmde bu sebeple
bende de şişkinlik olduğu için herhalde Jean ler sıkıyor göbektenevet acayip heyecanlı, sürekli yeni bişey için beklemecekızlar lazkizu enchante benim karnım çıktı biliyomusunuz? dün gittim mecburen kendime lcw den lastikli pantullar aldım ama hamileler için değil, normal lastikli pantolonlar çünkü mecbur kaldım hiçbir pantolonum kapanmıyor siz bu konuda ne durumdasınız?
yavrum bak 11 - 12 yıllık günde 1 paketten fazla içen içiciydim.. keseyi görmeden 3 gün öncesine kadar arada 1 - 2 fırt çektim ama o günden beri ağzıma sürmüyorum ki içiş performansımı düşün... sakın ha aman diyim kuzum çok ciddi konuhiç içimiyrsun dimi kuzum ; ben bazen dayanamayıp bır fırt cekesım gelmıyor degıl. hatta 1-2 kere yaptım
yavrum bak 11 - 12 yıllık günde 1 paketten fazla içen içiciydim.. keseyi görmeden 3 gün öncesine kadar arada 1 - 2 fırt çektim ama o günden beri ağzıma sürmüyorum ki içiş performansımı düşün... sakın ha aman diyim kuzum çok ciddi konuha canım çekmiyo mu evet deli gibi çekiyo ve deli gibi de sinirliyim ama yapacak bişey yok, sakızdı kuruyemişti bebişimin kokusunu düşünmeceydi derken geçiyo hayatım..
bim , a101, şok, Migros, kim ,onur, kiler, carrefour hiç birinde yok. bi kahvaltıcı peynircide buldum benCan
Canm kuru incir her yerde var en kötü ihtimal bimde mutlaka olur
kilom aynı ama karnım çıktı ve pantolonlarım mümkün değil kapanmıyor
Öylemi kızlar smdi iyice ümitlendim hayatmda ilk kez test yapcam .. İnşallah pozitif çıkar ama begatif cıkma duygusunu yasamak istemyorum bence öyle dahada üzülüyor insan.. Bi an cok ümitlenyosun çünkü.. Bu arada afedersnz bnm süt beyaz akntım arttı kızlar hiç bmle değldi.. Son zamanlar renksiz akıntıda azar azar oluyor bu da belirtimdir ?bende batıma 5-4 gun kala ogrenmıstım
evet canım ben 11 - 12 yıldır günde 1 paketi de geçiyodum ki eşim içmiyo ve istemiyodu benim de içmemi, ben de bu vesileyle bi daha ömrüm boyunca ağzıma sürmem inşallahben ogrendıktn sonra 1-2 kere cektım kuzum daha da surmedım agzıma surmemde RABBIMIN ıznıyle sen baya ıcıomussun ; ben ıkı gunde 1 paket anca bıtıren bırıyımdayanıcaz artık
Hadi yaaabim , a101, şok, Migros, kim ,onur, kiler, carrefour hiç birinde yok. bi kahvaltıcı peynircide buldum ben
Öylemi kızlar smdi iyice ümitlendim hayatmda ilk kez test yapcam .. İnşallah pozitif çıkar ama begatif cıkma duygusunu yasamak istemyorum bence öyle dahada üzülüyor insan.. Bi an cok ümitlenyosun çünkü.. Bu arada afedersnz bnm süt beyaz akntım arttı kızlar hiç bmle değldi.. Son zamanlar renksiz akıntıda azar azar oluyor bu da belirtimdir ?
tabii ki ederim ediyorumda burdaki herkese ve tüm bebek bekleyenlereadetimin 1. günü başladım ben küre. Kaynayan 1 lt. içme suyuna 16- 17 kuru incir atıp 20 dk orta ateşte kaynattım. sonra ılımasını bekleyip 1 su bardağı sabah akşam aç karnına içtim. 25 gün boyunca tekrarladım. 7 gün ara verip bi 25 daha yapmak gerekiyordu ama ben ilk 25 günün sonunda hamile olduğumu öğrenince bıraktım ha bi de 7. günden itibaren 7 gün boyunca incirleri 1 adet havuç ile kaynattım. havuç yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyormuş. Bunların hepsini yaparken dua ile yaptım şifa niyetine. Allah yardımcın olsun. Tez zamanda müjdeli haberi alırsın inşallah :)
evet canım ben 11 - 12 yıldır günde 1 paketi de geçiyodum ki eşim içmiyo ve istemiyodu benim de içmemi, ben de bu vesileyle bi daha ömrüm boyunca ağzıma sürmem inşallahama çok sinir yaptı bende sigarayı bırakmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?