Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

ahahahahhahah evet, bi de ben sigarayı bırakınca tabi malum yemeğe verdim kendimi bunun da etkisi olabilir

hiç içimiyrsun dimi kuzum ; ben bazen dayanamayıp bır fırt cekesım gelmıyor degıl. hatta 1-2 kere yaptım

bende de şişkinlik olduğu için herhalde Jean ler sıkıyor göbekten etek ve elbise giymeye özen gösteriyorum bende ben daha farkedemiyorum çıktığını yaa kilo ya bakıyorum hala aynıyım siz kilo almaya başladınız mı lazkizu pkrsnm

hiç içimiyrsun dimi kuzum ; ben bazen dayanamayıp bır fırt cekesım gelmıyor degıl. hatta 1-2 kere yaptım
yavrum bak 11 - 12 yıllık günde 1 paketten fazla içen içiciydim.. keseyi görmeden 3 gün öncesine kadar arada 1 - 2 fırt çektim ama o günden beri ağzıma sürmüyorum ki içiş performansımı düşün... sakın ha aman diyim kuzum çok ciddi konu ha canım çekmiyo mu evet deli gibi çekiyo ve deli gibi de sinirliyim ama yapacak bişey yok, sakızdı kuruyemişti bebişimin kokusunu düşünmeceydi derken geçiyo hayatım..

ben ogrendıktn sonra 1-2 kere cektım kuzum daha da surmedım agzıma surmemde RABBIMIN ıznıyle sen baya ıcıomussun ; ben ıkı gunde 1 paket anca bıtıren bırıyım dayanıcaz artık

kilom aynı ama karnım çıktı ve pantolonlarım mümkün değil kapanmıyor lazkizu ahahahah

dha hıc kıloma bakmadım kuzum ama 1 kılo falan oynar heralde oda adet olmadık ya sıskınlıgı var ıster ıstemez

bende batıma 5-4 gun kala ogrenmıstım
Öylemi kızlar smdi iyice ümitlendim hayatmda ilk kez test yapcam .. İnşallah pozitif çıkar ama begatif cıkma duygusunu yasamak istemyorum bence öyle dahada üzülüyor insan.. Bi an cok ümitlenyosun çünkü.. Bu arada afedersnz bnm süt beyaz akntım arttı kızlar hiç bmle değldi.. Son zamanlar renksiz akıntıda azar azar oluyor bu da belirtimdir ?

dha hıc kıloma bakmadım kuzum ama 1 kılo falan oynar heralde oda adet olmadık ya sıskınlıgı var ıster ıstemez

ben ogrendıktn sonra 1-2 kere cektım kuzum daha da surmedım agzıma surmemde RABBIMIN ıznıyle sen baya ıcıomussun ; ben ıkı gunde 1 paket anca bıtıren bırıyım dayanıcaz artık
evet canım ben 11 - 12 yıldır günde 1 paketi de geçiyodum ki eşim içmiyo ve istemiyodu benim de içmemi, ben de bu vesileyle bi daha ömrüm boyunca ağzıma sürmem inşallah ama çok sinir yaptı bende sigarayı bırakmak

canım akıntı ısı bıraz kısıden kısıye degısen bır konu ben adet beklerken bata 5 gun kala benım zerre akıntım kalmamıstı mesela ; ama hamıleymısım yanı akıntı knusunda pek bırsey dıyemıyorum ama akıntın varsa sen yınede ılıskı dene bır batına az bıle klmıs olsa belkıde gec yumurtluosun

Cok sağol canim,peki kaynattigim sudan kac bardak cikti yani sabah yapsam mesela ılık bi.bardak.sabah icsem ayni karisimdan bide aksam icsem oluyo mu, soğuk olacak ya aksama kadar durunca ondan dedim?

bende de yaptı valla ; bazen esım gozume o kadar cok batıyorkı :) kıyamam sesıde cıkmıuyor ama sankı herseyıne kızasım gelıyor :) sıgara da ıcıyor kendılerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…