canım herkesin belirtisi farklı, ben zaten normalde de akıntısı çok olan insanım hala da akıntım çok bişey değişmedi yani bu konuda... ben batıma 5 gün kala evde idrar testinin çok silik çıkması ile şüphelendim, 3 gün kala evde testi tekrarladım çizgi daha belirgindi ve aynı gün hastanede kan testi yaptırdım yani batıma 3 gün kala kanda öğrenmiş oldum, sen de git kan testi yaptır canım idrarda çıkmayabilir..Öylemi kızlar smdi iyice ümitlendim hayatmda ilk kez test yapcam .. İnşallah pozitif çıkar ama begatif cıkma duygusunu yasamak istemyorum bence öyle dahada üzülüyor insan.. Bi an cok ümitlenyosun çünkü.. Bu arada afedersnz bnm süt beyaz akntım arttı kızlar hiç bmle değldi.. Son zamanlar renksiz akıntıda azar azar oluyor bu da belirtimdir ?
Hmm gerçi ilişki sebebylede olabliyoms heralde .. Neyse carsamba dr gtcem ama gebelk testi içn nereye basvurmam lazm kadn dogmmu ? Yoksa acilmi ? Bide ne sebeple gtcem? Kısıra bkma canm fazla oldum ama bilmedgim içn soryorumcanım akıntı ısı bıraz kısıden kısıye degısen bır konu ben adet beklerken bata 5 gun kala benım zerre akıntım kalmamıstı mesela ; ama hamıleymısım yanı akıntı knusunda pek bırsey dıyemıyorum ama akıntın varsa sen yınede ılıskı dene bır batına az bıle klmıs olsa belkıde gec yumurtluosun
Tamam canm carsamba gtcem ama begatif ckarsa üzülürüm ben hassas bi insanım adet olsam fazla üzülmem ama oraya gdip negative ile karsılamakcanım herkesin belirtisi farklı, ben zaten normalde de akıntısı çok olan insanım hala da akıntım çok bişey değişmedi yani bu konuda... ben batıma 5 gün kala evde idrar testinin çok silik çıkması ile şüphelendim, 3 gün kala evde testi tekrarladım çizgi daha belirgindi ve aynı gün hastanede kan testi yaptırdım yani batıma 3 gün kala kanda öğrenmiş oldum, sen de git kan testi yaptır canım idrarda çıkmayabilir..
canım üzülecek bişey yok, herşey Allah tan... eğer negatif çıkarsa da vardır bir sebebi, en doğru zamanı Allah bilir... bak ben hamileyim ama ağrılarım var, hala regl sancıları çekiyorum ve hep diyorum ki bu dünyada yiyecek ekmeği varsa gelir dünyaya, eğer gelmezse de vardır rabbimin bir bildiği.. inan ki hepimiz hassasız ama hayırlısını istemekten başka da çaremiz yok kuzum..
Tamam canm carsamba gtcem ama begatif ckarsa üzülürüm ben hassas bi insanım adet olsam fazla üzülmem ama oraya gdip negative ile karsılamak
Bak gözlerim doldu
Tamam canm carsamba gtcem ama begatif ckarsa üzülürüm ben hassas bi insanım adet olsam fazla üzülmem ama oraya gdip negative ile karsılamak
Bak gözlerim doldu
Ben her zaman o teslimiyette olmaya calisiyorum aksi takdirde günaha girmekten korkarım ama test yaptırmayı düşününce bi an farklı ruh haline bürünüyorum..ben duygularımı cok yoğun yasıyorum .. Ahhh ahhh rabbim bana ve burada isteyen bütün arkadaslarıma hayırlı evlatlar nasib eylecanım üzülecek bişey yok, herşey Allah tan... eğer negatif çıkarsa da vardır bir sebebi, en doğru zamanı Allah bilir... bak ben hamileyim ama ağrılarım var, hala regl sancıları çekiyorum ve hep diyorum ki bu dünyada yiyecek ekmeği varsa gelir dünyaya, eğer gelmezse de vardır rabbimin bir bildiği.. inan ki hepimiz hassasız ama hayırlısını istemekten başka da çaremiz yok kuzum..
bızde artık kullanmıyoruz :)pkrsnm
İnşallah doğru zamandır ve bu aya denk gelir artık ne diyim baska çarem yok Takdiri ilahicanım bence üzmememlısın kendını sonucta bu ay olmasın bıdahakı ay var bak ben evde test yaptım negtıfı gordum ama yınede dedım kı gıdıp kan verıcem ; verdım ve cıktı ; herseyden once olumluda olumsuzda olsa kendıne guven ve ınan
Selam,bilemiyorum başlarda belirtileri hamileliğe yordum Ama artık adete yormaya başladım. İçimdeki hisler o yöne doğru kaymama sebepoluyor. Bat bi gelse ne olduğunu anlasam...merhaba, ben hamile olduğumu bat a 5 gün kala inanılmaz kasık sancılarım sebebiyle öğrenmiş oldum ve o iğrenç sancıları hala çekmekteyim. bünye meselesi, kafana takma. ben hala regl olcakmış gibi sancı çekiyorum ama karnımdaki kuzum da 5+4 olmuş
bebeğim dün oldum 29.08.2016 eylüldeki ise takvimim 23.09.2016 gösteriyor.
3 -4 bardak çıkıyor. evet oluyor hatta ben kavanoza koyup buzdolabında sakladım. soğuk soğuk daha iyi içiliyorCok sağol canim,peki kaynattigim sudan kac bardak cikti yani sabah yapsam mesela ılık bi.bardak.sabah icsem ayni karisimdan bide aksam icsem oluyo mu, soğuk olacak ya aksama kadar durunca ondan dedim?
kızlar birşey soracağım soğan kürü kaç gün uygulanıyor ya nette baktım da kafam karıştı. şimdi ben çarşamba günü başlayacağım 15 gün kullanacağım sonra önümüdeki ay adetime 10 gün kala başlayıp 7 gün daha mı kullanacağım anlamadım ya?ama ibrahim saraçoğlu 15 günden fazla kullanmayın diyor eğer böyle yaparsam 22 gün oluyor ay valla kafam çorba oldu yaa
benim eşim adanalı benim annem makedonya üsküp babamlar şileli ama kökenleri artvin gürcülermiş.anne baba farklı memleketler anlayacağın adana çok sıcak sevdim ama önce çok ön yargılıydım szö olduktan sonra ilk gitmiştim beğendim şahsen sıcakta hiç gitmemiştim 1 ay önce gittik aman allahım cayır cayıraslen adana canım bnm ama erzurumdaız memurıyet :) sen ??
aldınmı sonuçlarını haber et bekliyoruzKızlar, naptınuz? Bugün sonuç alan var mı? Ben verdim bekliyorum. 4 gibi gidicez almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?