sanmıyorum öyle bir şey olsun kist okadar büyüyüp te çıkıntılık vermez gaz vardır veya son günlerde belki 1-2 kilo almışsındır öyle yorumlama bence kesin yoktur dr git için yine de ferah olsun ama ben duymadım böyle birşey mantığıma da uymuyorKızlar kusura bakmayın bişey sorcam kasıklarım şişmiş göbegim vardı hafif ayva göbegi onla birleşmiş durumda bu sizce kist belirtisi olabilir mi ? Göbegimle kasıgım birleşmiş ve şiş
ayyyyy canım benim al tabi ne dicem sana kaç aylıksın şuanda kaç kilosun maşallah diyelimevet acayip heyecanlı, sürekli yeni bişey için beklemecekızlar lazkizu @enchante benim karnım çıktı biliyomusunuz? dün gittim mecburen kendime lcw den lastikli pantullar aldım ama hamileler için değil, normal lastikli pantolonlar çünkü mecbur kaldım hiçbir pantolonum kapanmıyor siz bu konuda ne durumdasınız?
Adet gecikmesinin şişligi olabilirmi peki ?sanmıyorum öyle bir şey olsun kist okadar büyüyüp te çıkıntılık vermez gaz vardır veya son günlerde belki 1-2 kilo almışsındır öyle yorumlama bence kesin yoktur dr git için yine de ferah olsun ama ben duymadım böyle birşey mantığıma da uymuyor
evet mantıklı bir sebep bu da olabilir ama kist değilAdet gecikmesinin şişligi olabilirmi peki ?
Aldım canım. Bi üstte yazmıştım malesef 0.1 çıkmışaldınmı sonuçlarını haber et bekliyoruz
Aldım canım. Bi üstte yazmıştım malesef 0.1 çıkmışyükselir mi acaba?
Öylemii görmedim canım kaçırdım sanırım olsun bu akşam sevişmeye devam ahahahgelecek gelecek şimdi böyle bekliyorsun ama o doğunca nasıl tatlı olucak oyy inşallah ya hele o bebek kokusu varya eve bir giriyorsun mis mis bebek kokuyor ya bayılıyorum ben ya şimdi yine kızlar bana diyecek sen çok istiyorsun da ne bu bekleyiş diye ilaç bekleyişi kuzum bitsin startı vericem sizlere de anons edeceğim her zaman girdiğin ilişki ile bebiş için girdiğin ilişki değişik olur değilmi yani his olarak ben bakıyorum bizim bazı kızlar görev gibi görüyorum diyorlar ya hatunlar siz bu işin o tarafına değil eskisi gibi gittiğine adapte olun pek açık olamıyorum şuan da anladınız beni istekli ve şehvetli olun aaaa kocalarınız sonra değişeceğinizi hissederAldım canım. Bi üstte yazmıştım malesef 0.1 çıkmışyükselir mi acaba?
Geçen ay düşük yaşadım, kürtaj falan yok ama döngüm değişmediyse iki gün var bat a.kuzum üzmek ıstemem senı ama bu en dusuk hatta deger. ilk ay bana da boyle cıkmıstı ve gebelıkte yoktu bunun yukselmesı baya zor bır durum ; batın gecmısmıydı senın ?
Valla 10 gün önce yumurtlama gününde çalıştık sonra bidaha yok. Tıttuysa zarar vermeyelim diye :) ay ne çok istiyo adamcığım da ya sabrediyo napsın:)))))Öylemii görmedim canım kaçırdım sanırım olsun bu akşam sevişmeye devam ahahahgelecek gelecek şimdi böyle bekliyorsun ama o doğunca nasıl tatlı olucak oyy inşallah ya hele o bebek kokusu varya eve bir giriyorsun mis mis bebek kokuyor ya bayılıyorum ben ya şimdi yine kızlar bana diyecek sen çok istiyorsun da ne bu bekleyiş diye ilaç bekleyişi kuzum bitsin startı vericem sizlere de anons edeceğim her zaman girdiğin ilişki ile bebiş için girdiğin ilişki değişik olur değilmi yani his olarak ben bakıyorum bizim bazı kızlar görev gibi görüyorum diyorlar ya hatunlar siz bu işin o tarafına değil eskisi gibi gittiğine adapte olun pek açık olamıyorum şuan da anladınız beni istekli ve şehvetli olun aaaa kocalarınız sonra değişeceğinizi hisseder
Canım tuttuysa zarar gelmez bebişe bence bi daha öyle yapmayın çünkü ne zaman tutacak bilemeyizValla 10 gün önce yumurtlama gününde çalıştık sonra bidaha yok. Tıttuysa zarar vermeyelim diye :) ay ne çok istiyo adamcığım da ya sabrediyo napsın:)))))
36 idi ilk olcturdugumde kanamam basladi acile gittim 4 e kadar dusmud canm
benim eşim adanalı benim annem makedonya üsküp babamlar şileli ama kökenleri artvin gürcülermiş.anne baba farklı memleketler anlayacağın adana çok sıcak sevdim ama önce çok ön yargılıydım szö olduktan sonra ilk gitmiştim beğendim şahsen sıcakta hiç gitmemiştim 1 ay önce gittik aman allahım cayır cayır
Hadi kizlar gecen ay olmadi madem bu ay bu temiz sayfadan devam edelim gecen ayin bizde biraktigi üzüntüyü, hayal kirikligini bir kenara birakip önümüze bakalim birbirimize destek olalim meleklerimiz göbislerimize düsene kadar ve sonrasinda kucaklarimiza alana kadar. Simdiden tesekkürler
Sup3risi 1 eylül
@morsevdam5 28 ağustos
@Assos 14 eylül
@Miss_bonn 23 eylül
@Masal9255 11 eylül
melegini_bekliyor 9 eylül
@jejelibobon 9 eylül
@yeni_ay 15 eylül
@Arzuaktas 10 eylül
@dery.a 4 eylül
myzt 9 eylül
C cigdemmm26 11 eylül
@nazlieylul 10 eylül
@nannen1 13 eylül
@bebegim-gel 20 eylül
Cido17 31 ağustos
@Selinokay 4 eylül
@esrahsen 28 ağustos
@gecmiyorgunler 27 ağustos
@Fusyamoxx578 18 ağustos
@Denizkizi2425 3 eylül
3 -4 bardak çıkıyor. evet oluyor hatta ben kavanoza koyup buzdolabında sakladım. soğuk soğuk daha iyi içiliyorkaynattığın incirleri tekrar kaynatma ama taze yapman gerekiyor her defasında. Eşime de keçiboynuzu kürü içirdim ikimiz birlikte başladık ikimiz birlikte bitirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?