Kızlar ben benim kocaya bi macun yapıyorum keçiboynuzu pekmezi badem fistikbir de bunun yanında bal tarçın çörek otu artık hangisini yiyeceğini sapitti garibim
Kızlar ben benim kocaya bi macun yapıyorum keçiboynuzu pekmezi badem fistikbir de bunun yanında bal tarçın çörek otu artık hangisini yiyeceğini sapitti garibim
Yok canım internette okudum erkeğe de çok faydaliymistatlım pekmezler tamamda bal tarcın çörek otu kürü bayanlar için :) erkege sadece hergun 1 cay kasıgı çörek otu verebılırsın. :)
Hemen versene inş hayırlı haberler alirizVe sizce bgun 3. Gn geckmem idrrda ckmadi bgn kan gdip versm cikarmi
hadi ya adamcıklara günah ama neyapalım öyle olması gerekiorsa öyle olcekValla 10 gün önce yumurtlama gününde çalıştık sonra bidaha yok. Tıttuysa zarar vermeyelim diye :) ay ne çok istiyo adamcığım da ya sabrediyo napsın:)))))
Canım silik çizgi var diyorsun ben olsam hemen kan testine koşardım :)Ve sizce bgun 3. Gn geckmem idrrda ckmadi bgn kan gdip versm cikarmi
Canım silik çizgi var diyorsun ben olsam hemen kan testine koşardım :)
olur muki neden olmasın git ver bakalım ya heyecanlısın evet ama inan bu konuda bizde senin kadar heyecan duyduğumuz için acele karar verdirebiliriz sana bi bak bakalım 2 gün daha geçsin ozaman ver yoksa içimdeki ses hemen ver diyor da biryandan da bekle derim çünkü adet gecikmeleri 2-3 gün olabilir bende dün oldum 3 gün gecikmiştim düşünOlma ihtimalm vrmidir ve idrrda ckmadi gec dollenme ise kanda cikrmiki
olur muki neden olmasın git ver bakalım ya heyecanlısın evet ama inan bu konuda bizde senin kadar heyecan duyduğumuz için acele karar verdirebiliriz sana bi bak bakalım 2 gün daha geçsin ozaman ver yoksa içimdeki ses hemen ver diyor da biryandan da bekle derim çünkü adet gecikmeleri 2-3 gün olabilir bende dün oldum 3 gün gecikmiştim düşün
Hmm hiç test deneyimim olmadı ama okuduğum kadarıyla ilk 5 dk dikkate alınıyor galiba üzülme ama dediğin gibi belki geç döllenmedir inşallah öyledir biraz daha bekle bekleyebiliyorsan ondan sonra bir daha testi tekrarlarsın.Evet ama ilk on dkk once yktu 2 bcuk saat snra gdio baktm vr o surecte ne zmn olstu blmiorm
Hmm hiç test deneyimim olmadı ama okuduğum kadarıyla ilk 5 dk dikkate alınıyor galiba üzülme ama dediğin gibi belki geç döllenmedir inşallah öyledir biraz daha bekle bekleyebiliyorsan ondan sonra bir daha testi tekrarlarsın.
Canim benim sogan kurumun bitmesine 3 gun var daha kullanmam cnku herseyin fazlasi zarar. 6 ay veya 1 yil icinde 15gun kullanilmasi gerekiyor diye biliyorum onun disinda surekli tekrsr edilecek bir kur oldugunu dusunmuyorum. Bu kuru kullanan kadinlarin cogunda kanama oluyormus hatya baska bir topikte sogan kuru doye konu basligi acilmis biraz goz atayim dedim cogu afedersin parcali sekilde kanama,kimisi siyah pihtili kanama,kimisi simsiyah ve kirmizi kanama seklinde yasamis kanamasini kistleri ve miymlari yok ediyor diye oluyor heralde bu kanama. Ben gebe kalmak icin uyguluyorum pco flan yok en azindan ben bilmiyorum var olup olmadigini cnku doktora gtmedim kistim var mi yok mu onu da blmiyorum sirf gebelik icin dusunuyorum. Ama dun 11.gunumdu hafif pembe su gibi sonrasi tekrar sildigimde kahverengimsi bi akintim oldu ayni adet baslangici gibi ama sonrasi devami gelmedi ve adetime 13 gun var acaba yerlesme kanamasi mi yoksa sogan kurunden mi oldu bilmiyorum ama bu kadar az mi gelir leke anlamadim kikızlar birşey soracağım soğan kürü kaç gün uygulanıyor ya nette baktım da kafam karıştı. şimdi ben çarşamba günü başlayacağım 15 gün kullanacağım sonra önümüdeki ay adetime 10 gün kala başlayıp 7 gün daha mı kullanacağım anlamadım ya?ama ibrahim saraçoğlu 15 günden fazla kullanmayın diyor eğer böyle yaparsam 22 gün oluyor ay valla kafam çorba oldu yaa
Canım beni de ekler misin bat 7 eylül ..
Ayy inşallah hislerin doğrudur burda birisinin hamile olduğunu öğrenince bende seviniyorum :) Umarım senin haberinide alırız :)Beklermde bsey durtuo bni
Pardon yanlis yere yazmisimBende varim 20 eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?