Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Kızlar ben benim kocaya bi macun yapıyorum keçiboynuzu pekmezi badem fistik bir de bunun yanında bal tarçın çörek otu artık hangisini yiyeceğini sapitti garibim

tatlım pekmezler tamamda bal tarcın çörek otu kürü bayanlar için :) erkege sadece hergun 1 cay kasıgı çörek otu verebılırsın. :)

Kizlar merhaba
Bgun bat trhmn gecmesnn 3. Gunu ve hala hic hasta olmdim koltk altlrm feci agrio ve kasklrm dun vk agrdi bgnde az bsy batmalar oluo 5 gndr belim agrio bgn sbah kalktgmda mdem az bulaniodu ve idrr yaptm cikmadi snra uyumusum gttm baktm slik de olsa iknci czgi vr ardan 2 bcuk saat gcmistir sizce gec dollenme olablrmi hmlelgm testlerde 10 dkk snrasni umrsmyn die bna bu knlrda tecrbesi duyumlri olan soleyeblrmi ltfen

Olma ihtimalm vrmidir ve idrrda ckmadi gec dollenme ise kanda cikrmiki
olur muki neden olmasın git ver bakalım ya heyecanlısın evet ama inan bu konuda bizde senin kadar heyecan duyduğumuz için acele karar verdirebiliriz sana bi bak bakalım 2 gün daha geçsin ozaman ver yoksa içimdeki ses hemen ver diyor da biryandan da bekle derim çünkü adet gecikmeleri 2-3 gün olabilir bende dün oldum 3 gün gecikmiştim düşün

Evet bnmde 2 3 gn gcikdi birkac kez ondn diorm olablr ama hamileym ya cnku adet agrlarm asla bole olmaz kollrmin alti ynio resmen agridn ve kasklrm agridi dun bgn bnm adetmde agrimz bliorm hamileym huzurlu hssediorm kac gndr kendmi cikmamasina rgmen ama kanda smdi cikrmi onu blemedm ckmassa belki uzuleblrm ama vr ya vr bi bakarmsnz sizde

Eklentiler

• image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 54
Evet ama ilk on dkk once yktu 2 bcuk saat snra gdio baktm vr o surecte ne zmn olstu blmiorm
Hmm hiç test deneyimim olmadı ama okuduğum kadarıyla ilk 5 dk dikkate alınıyor galiba üzülme ama dediğin gibi belki geç döllenmedir inşallah öyledir biraz daha bekle bekleyebiliyorsan ondan sonra bir daha testi tekrarlarsın.

Beklermde bsey durtuo bni

Canim benim sogan kurumun bitmesine 3 gun var daha kullanmam cnku herseyin fazlasi zarar. 6 ay veya 1 yil icinde 15gun kullanilmasi gerekiyor diye biliyorum onun disinda surekli tekrsr edilecek bir kur oldugunu dusunmuyorum. Bu kuru kullanan kadinlarin cogunda kanama oluyormus hatya baska bir topikte sogan kuru doye konu basligi acilmis biraz goz atayim dedim cogu afedersin parcali sekilde kanama,kimisi siyah pihtili kanama,kimisi simsiyah ve kirmizi kanama seklinde yasamis kanamasini kistleri ve miymlari yok ediyor diye oluyor heralde bu kanama. Ben gebe kalmak icin uyguluyorum pco flan yok en azindan ben bilmiyorum var olup olmadigini cnku doktora gtmedim kistim var mi yok mu onu da blmiyorum sirf gebelik icin dusunuyorum. Ama dun 11.gunumdu hafif pembe su gibi sonrasi tekrar sildigimde kahverengimsi bi akintim oldu ayni adet baslangici gibi ama sonrasi devami gelmedi ve adetime 13 gun var acaba yerlesme kanamasi mi yoksa sogan kurunden mi oldu bilmiyorum ama bu kadar az mi gelir leke anlamadim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…