Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Adete 14 gun kala dollenme mumkun olur sadece...1 gunluk bebekte yerlesme kanamasi olmaz canim...bende kist icin tedavi gordugumde siyah kahve yogun akintilarim oldu. Sende pek bisey yok anlasilan az geldigine gore...ama yine kürdendir azda olsa gelen

Ccanımıniçi tabi kendini bizden daha iyi tanıyorsun eğer o dönmlerde böyle olmuyorsa değişik bir durum içindesin yada o ay üşütmüşte olabilirsin o zamanda olabilir ama iç sesinde önemli hislerin.... bence herşeye hazırlı olmamız gerekiyor ya sabırlı olup beklemelisin veya kendini dinleyip kan vermelisin en azından için rhat eder üzülmek yok güçlü olacağız anne olmadan sanırım ilk bu sabırla sınanabiliyoruz olacağız. normal bir şekilde git yani sana süpriz olacakmış gibi düşün o psikolojiyle bakalım sonucu neolacak bir acile git ver kan bence 2 saate alırsın bize de haber ver tatlım inşallah bu durumun ve iindeki ses doğru sinyaldir. olmasa bile sağlık olsun bir dahakine oluveririz dimi ama ölüm yok ya ucunda sanırım biz bu durumu çok dert edip karamsar duruyoruz yada kendi kendimizi yiyioruz en iyi doktor sensin unutma

Yani hemen hemen cok hafif geldi belli belirsiz pembe su gibi bu kürden mi ? Adetim 10 eylül bebis yokmudur

he çizhi konuusna gelnce ben pek anlayamadım yada pc karanlık olabilir benim o yüzden bir fikrim yok

Aynen cnm uzulmem tabkide hersy Allahtn 1 yildir alistm zten buayda olmadi dmeye oyuzdn uzmem kendmi henz zmni deil dmekki derim ck skur dermnsiz dertlermz yk buna skur eder onmzdeki aylra birkrm ck tsk ederm ama bilemiorm esim bi glsinde ona gore hrket etcm bakalm hayrlisi nyse o olsn

10 eylulse 25 agustostur yumurtlama tarihin.oda henuz yapmaz canim..8 eylulde falan kanda anca belli olur..suan cok erken
Belki gecen ay adetim bittikten sonra olusmustur canim belli olmaz cok umitlenmeyeyim.ama cok karamsarda olmayayim sagol cevabin icin :)

vardır belki kimbilir sen güzel düşün canım
Teşekkür ederim canim cevabin icin bende oyle dusunuyorum cok umitlenmiyorum cokta karamsar bakmıyorum belki geçen adet doneminden sonra hamis kakmis olabilirim belkide degilim 10 eylulu beklemek en iyisi

inşllh canuım benim inşallah olur muhakkak hadi bakalım adamcağızınla bir konuş o ne deyecek kesin dünden razıdır hadi gidelim der

Evet canım hatırlıyorım hatta o hamile kaldı ben adet oldum ertesi gün sen adet oldun ben demiştim sana olsun biz birlikte bekleriz bu sefer de sıkma canını diye. 4753 ile birlikte beklşyordun hatırlıyprım. İnşallah ikimizde hamşleyizdir canım yaa. O kadar içten istiyorum ki bunu inan

bu yolculukta bayagıdır beraberiz arkadasım
evet hatırladım simdi bana beraber bekleriz demiştin
ah inşallah canım ya bende cok istiyorum sana bişi sölim mi bizim bu ay fazla olmadı ama yinede bugün umutlandım neden olmasın ki diyorum umudum var ya bu ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…