Sen arkadaslarini al da gel kendi topigimi nasil birakayimEceCigdem canım takılsana buraya burası çok kalabalık bilgi fikir aktarımı paylaşımı dahafazla canım
Canim benim sogan kurumun bitmesine 3 gun var daha kullanmam cnku herseyin fazlasi zarar. 6 ay veya 1 yil icinde 15gun kullanilmasi gerekiyor diye biliyorum onun disinda surekli tekrsr edilecek bir kur oldugunu dusunmuyorum. Bu kuru kullanan kadinlarin cogunda kanama oluyormus hatya baska bir topikte sogan kuru doye konu basligi acilmis biraz goz atayim dedim cogu afedersin parcali sekilde kanama,kimisi siyah pihtili kanama,kimisi simsiyah ve kirmizi kanama seklinde yasamis kanamasini kistleri ve miymlari yok ediyor diye oluyor heralde bu kanama. Ben gebe kalmak icin uyguluyorum pco flan yok en azindan ben bilmiyorum var olup olmadigini cnku doktora gtmedim kistim var mi yok mu onu da blmiyorum sirf gebelik icin dusunuyorum. Ama dun 11.gunumdu hafif pembe su gibi sonrasi tekrar sildigimde kahverengimsi bi akintim oldu ayni adet baslangici gibi ama sonrasi devami gelmedi ve adetime 13 gun var acaba yerlesme kanamasi mi yoksa sogan kurunden mi oldu bilmiyorum ama bu kadar az mi gelir leke anlamadim ki
Ccanımıniçi tabi kendini bizden daha iyi tanıyorsun eğer o dönmlerde böyle olmuyorsa değişik bir durum içindesin yada o ay üşütmüşte olabilirsin o zamanda olabilir ama iç sesinde önemli hislerin.... bence herşeye hazırlı olmamız gerekiyor ya sabırlı olup beklemelisin veya kendini dinleyip kan vermelisin en azından için rhat eder üzülmek yok güçlü olacağız anne olmadan sanırım ilk bu sabırla sınanabiliyoruz olacağız. normal bir şekilde git yani sana süpriz olacakmış gibi düşün o psikolojiyle bakalım sonucu neolacak bir acile git ver kan bence 2 saate alırsın bize de haber ver tatlım inşallah bu durumun ve iindeki ses doğru sinyaldir. olmasa bile sağlık olsun bir dahakine oluveririz dimi ama ölüm yok ya ucunda sanırım biz bu durumu çok dert edip karamsar duruyoruz yada kendi kendimizi yiyioruz en iyi doktor sensin unutmaEvet bnmde 2 3 gn gcikdi birkac kez ondn diorm olablr ama hamileym ya cnku adet agrlarm asla bole olmaz kollrmin alti ynio resmen agridn ve kasklrm agridi dun bgn bnm adetmde agrimz bliorm hamileym huzurlu hssediorm kac gndr kendmi cikmamasina rgmen ama kanda smdi cikrmi onu blemedm ckmassa belki uzuleblrm ama vr ya vr bi bakarmsnz sizde
Yani hemen hemen cok hafif geldi belli belirsiz pembe su gibi bu kürden mi ? Adetim 10 eylül bebis yokmudurAdete 14 gun kala dollenme mumkun olur sadece...1 gunluk bebekte yerlesme kanamasi olmaz canim...bende kist icin tedavi gordugumde siyah kahve yogun akintilarim oldu. Sende pek bisey yok anlasilan az geldigine gore...ama yine kürdendir azda olsa gelen
he çizhi konuusna gelnce ben pek anlayamadım yada pc karanlık olabilir benim o yüzden bir fikrim yokEvet bnmde 2 3 gn gcikdi birkac kez ondn diorm olablr ama hamileym ya cnku adet agrlarm asla bole olmaz kollrmin alti ynio resmen agridn ve kasklrm agridi dun bgn bnm adetmde agrimz bliorm hamileym huzurlu hssediorm kac gndr kendmi cikmamasina rgmen ama kanda smdi cikrmi onu blemedm ckmassa belki uzuleblrm ama vr ya vr bi bakarmsnz sizde
vardır belki kimbilir sen güzel düşün canımYani hemen hemen cok hafif geldi belli belirsiz pembe su gibi bu kürden mi ? Adetim 10 eylül bebis yokmudur
Ayy inşallah hislerin doğrudur burda birisinin hamile olduğunu öğrenince bende seviniyorum :) Umarım senin haberinide alırız :)
Ccanımıniçi tabi kendini bizden daha iyi tanıyorsun eğer o dönmlerde böyle olmuyorsa değişik bir durum içindesin yada o ay üşütmüşte olabilirsin o zamanda olabilir ama iç sesinde önemli hislerin.... bence herşeye hazırlı olmamız gerekiyor ya sabırlı olup beklemelisin veya kendini dinleyip kan vermelisin en azından için rhat eder üzülmek yok güçlü olacağız anne olmadan sanırım ilk bu sabırla sınanabiliyoruz olacağız. normal bir şekilde git yani sana süpriz olacakmış gibi düşün o psikolojiyle bakalım sonucu neolacak bir acile git ver kan bence 2 saate alırsın bize de haber ver tatlım inşallah bu durumun ve iindeki ses doğru sinyaldir. olmasa bile sağlık olsun bir dahakine oluveririz dimi ama ölüm yok ya ucunda sanırım biz bu durumu çok dert edip karamsar duruyoruz yada kendi kendimizi yiyioruz en iyi doktor sensin unutma
10 eylulse 25 agustostur yumurtlama tarihin.oda henuz yapmaz canim..8 eylulde falan kanda anca belli olur..suan cok erkenYani hemen hemen cok hafif geldi belli belirsiz pembe su gibi bu kürden mi ? Adetim 10 eylül bebis yokmudur
Belki gecen ay adetim bittikten sonra olusmustur canim belli olmaz cok umitlenmeyeyim.ama cok karamsarda olmayayim sagol cevabin icin :)10 eylulse 25 agustostur yumurtlama tarihin.oda henuz yapmaz canim..8 eylulde falan kanda anca belli olur..suan cok erken
Belki bu ay bebek vardır. Belli olmaz. Adetin ilk günü başla istersen...Canım peki ben simdi baslasam olur mu,regl olmama 13 gun var bat 11eylül, yumurtlama oldu mu kacirdim mi blmiyorum regl olunca mi basliyim küre yoksa simdi mi??
Teşekkür ederim canim cevabin icin bende oyle dusunuyorum cok umitlenmiyorum cokta karamsar bakmıyorum belki geçen adet doneminden sonra hamis kakmis olabilirim belkide degilim 10 eylulu beklemek en iyisivardır belki kimbilir sen güzel düşün canım
Sen arkadaslarini al da gel kendi topigimi nasil birakayim
inşllh canuım benim inşallah olur muhakkak hadi bakalım adamcağızınla bir konuş o ne deyecek kesin dünden razıdır hadi gidelim derAynen cnm uzulmem tabkide hersy Allahtn 1 yildir alistm zten buayda olmadi dmeye oyuzdn uzmem kendmi henz zmni deil dmekki derim ck skur dermnsiz dertlermz yk buna skur eder onmzdeki aylra birkrm ck tsk ederm ama bilemiorm esim bi glsinde ona gore hrket etcm bakalm hayrlisi nyse o olsn
ozaman bekle bebğim 10 eylüle kadar bakalım ne olacakTeşekkür ederim canim cevabin icin bende oyle dusunuyorum cok umitlenmiyorum cokta karamsar bakmıyorum belki geçen adet doneminden sonra hamis kakmis olabilirim belkide degilim 10 eylulu beklemek en iyisi
inşllh canuım benim inşallah olur muhakkak hadi bakalım adamcağızınla bir konuş o ne deyecek kesin dünden razıdır hadi gidelim der
Insallah gebelik vardir hayirlisi ile o haberininsallah herkes alir ya cok sagol canim :)ozaman bekle bebğim 10 eylüle kadar bakalım ne olacak
Evet canım hatırlıyorım hatta o hamile kaldı ben adet oldum ertesi gün sen adet oldun ben demiştim sana olsun biz birlikte bekleriz bu sefer de sıkma canını diye. 4753 ile birlikte beklşyordun hatırlıyprım. İnşallah ikimizde hamşleyizdir canım yaa. O kadar içten istiyorum ki bunu inanmelegini_bekliyor canım hatırlıyo musun agustos topiğindeyken 4753 diye bi arkadas vardı benim onunla batlar aynıydı ama o hamile kaldı ben kalamadım şimdide seninle aynıyız inşallah bu sefer ikimizde hamileyizdir
Evet canım hatırlıyorım hatta o hamile kaldı ben adet oldum ertesi gün sen adet oldun ben demiştim sana olsun biz birlikte bekleriz bu sefer de sıkma canını diye. 4753 ile birlikte beklşyordun hatırlıyprım. İnşallah ikimizde hamşleyizdir canım yaa. O kadar içten istiyorum ki bunu inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?