Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Ben de varim kizlar bat 5 eylül. Sol kasigimda degisik seyler oluyor anlayamadim. Bir an önce gelsin günüm

ya ben çok duygusallaştım iki gündür her şey beni ağlatıyor sebep yokken ağlıyorum nedense durum beni rahatsız ediyor

aynen kuzum kışın ğtcen adanaya aralık şubat ğbı ozamanılk baharı yaşar adana kışı değıl :)
Bızde yaz tatılınde cok duramadım hemen erzuruma gerı donduk.... eşın adanaın neresınden aslen ılçe köy fılan

Ben 6 yasindayken Erzurum'da n izmite tasindik ama her yaz giderdik iyi bilirim cogu yerini akrabalarimixin cogu orda... esim karadenizli

ay bı sınema yapalım kafa daıtalım dedım bnde yenı ğeldım :)
iyi yapmışsınız canımmm hoşgeldinn
Evet sen neler yaptin bugun

ay canım ben bugün pek bişey yapmadım düğün vardı giyicek kıyafetleri ayarladım kombin denemesi falan bi yandan tatil valizi bi taze fasulye pişirdim birazda dondurucuya attım ama bugün uykudan ölüyorum ya sabahtan beri erkende sızarım bugün eşimde gecikecek bugün bişeyler istedim eve onları alıcak marketten gelcek

Kızlar göüğslerimde ağrı var çok fena bi yere değse açıyor. Yumurtlama günümde bi kaç gün geçti ağrım o zaman vardı sonra geçmişti bugün yine var.
Yine mi yumurtluyom ki

Ohhh ne guzel bizde 3 eylülde yolcuyuz inşallah bir hafta oyle kafa dagiturum sonea gelsin ekim ayi siz nereye gidiyorsunuz tatile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…