Ekliyorum senide canım hosgeldinHangi arkadaş ilgileniyor tam göremedim ,beni de ekler misiniz listeye bat 7 eylül
ekledim canım hosgeldinBende varim 20 eylul
evet oyle oluyor kuzumBugün kasıklrım cok ağırdı beyaZ akıntıda geldi sanırım yumurtladım
ekledim canım hosgeldin
amin canim insaAllahHoş bulduk Canım hepimizin Hakkı'nda hayırlısı olsun inşallah ...
aynen kuzum kışın ğtcen adanaya aralık şubat ğbı ozamanılk baharı yaşar adana kışı değıl :)benim eşim adanalı benim annem makedonya üsküp babamlar şileli ama kökenleri artvin gürcülermiş.anne baba farklı memleketler anlayacağın adana çok sıcak sevdim ama önce çok ön yargılıydım szö olduktan sonra ilk gitmiştim beğendim şahsen sıcakta hiç gitmemiştim 1 ay önce gittik aman allahım cayır cayır
ay bı sınema yapalım kafa daıtalım dedım bnde yenı ğeldım :)sakin .burasııııııııııı
yok canım adanalıyız aslen erzurum aşkalede eşım oğretmen yaklaşık ben 3 senedır burdayım eşımın 6. senesı :) memleketını sevıorum ama erzurumun soğuğuda ğüzel yazın ayrı ğuzel sen şuan nerde oturuosunKarpatyam canim erzurum lumusun bende erzurum luyum
Evet sen neler yaptin bugunsakin burasııııııııııı
Ben 6 yasindayken Erzurum'da n izmite tasindik ama her yaz giderdik iyi bilirim cogu yerini akrabalarimixin cogu orda... esim karadenizliyok canım adanalıyız aslen erzurum aşkalede eşım oğretmen yaklaşık ben 3 senedır burdayım eşımın 6. senesı :) memleketını sevıorum ama erzurumun soğuğuda ğüzel yazın ayrı ğuzel sen şuan nerde oturuosun
canım valla sakın şehır bızde cok sevıoruz meslekyuzunden olsakda alıştık :)Ben 6 yasindayken Erzurum'da n izmite tasindik ama her yaz giderdik iyi bilirim cogu yerini akrabalarimixin cogu orda... esim karadenizli
iyi yapmışsınız canımmm hoşgeldinnay bı sınema yapalım kafa daıtalım dedım bnde yenı ğeldım :)
Evet sen neler yaptin bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?