- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Aaa acaba birden fazla yumurtan mi var ki sen gene değerlendir nolur nolmazKızlar göüğslerimde ağrı var çok fena bi yere değse açıyor. Yumurtlama günümde bi kaç gün geçti ağrım o zaman vardı sonra geçmişti bugün yine var.
Yine mi yumurtluyom ki
bizde 1 eylul gecesi cıkcaz canım sabaha karsı.Ohhh ne guzel bizde 3 eylülde yolcuyuz inşallah bir hafta oyle kafa dagiturum sonea gelsin ekim ayi siz nereye gidiyorsunuz tatile
Olabilir yada yumurtan tutumusturKızlar göüğslerimde ağrı var çok fena bi yere değse açıyor. Yumurtlama günümde bi kaç gün geçti ağrım o zaman vardı sonra geçmişti bugün yine var.
Yine mi yumurtluyom ki
daha dur kız yumurtlamadın bileYa benm adetim yeni bitti şimdiden kafaya takıyorum ya hayr olsn sonum
Aaa acaba birden fazla yumurtan mi var ki sen gene değerlendir nolur nolmaz
Olabilir yada yumurtan tutumustur
oyy kıyamam ona ya ne güzelll hep hayalimdir çocugumla tatilBizde izmir dikiliye inslh oglum hergun gun sayiyor 4 gun kaldi 3 gun kaldi
daha dur kız yumurtlamadın bile
bakalım neler yumurtlıcaksın
Olabilr canım inşallah olurayyy bismillah olabilir dimi canım değerlendircem değerlendircem
Aaaa!bizde aslen ardahanliyiz babam memur olunca ankaraya taşındık.bende şuan sakaryadayim.esim de karadenizli yazdiklarinizdan kendimi okudum bianBen 6 yasindayken Erzurum'da n izmite tasindik ama her yaz giderdik iyi bilirim cogu yerini akrabalarimixin cogu orda... esim karadenizli
Evet ben kullandim tüp bebek tedavisinde embriyo tutunsun diye verdiler cnmKızlar selam
Bi jel varmış preseed diye bilen kullanan var mı
Herlde oydu ismi yanlış hatırlamıyorsam:)Evet ben kullandim tüp bebek tedavisinde embriyo tutunsun diye verdiler cnm
valla ya kafayı sıyırdım iyice bu ay inş olur yoksanırım tedavi olmayı düşünüyorum
ah inşallah kuzum yaOlabilr canım inşallah olur
bnm normaldede ğobek var bakalım patladmadan doğura bılcemmı kalırsam D:inşallah kuzum ya bakalım eylülde kimler göbikli olcak
Inşallah oda olur canim guzel gunler göreceksin güneşli gunleroyy kıyamam ona ya ne güzelll hep hayalimdir çocugumla tatil
sağol canım inşallahhhInşallah oda olur canim guzel gunler göreceksin güneşli gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?