Eeee kader iste nerden nereyeAaaa!bizde aslen ardahanliyiz babam memur olunca ankaraya taşındık.bende şuan sakaryadayim.esim de karadenizli yazdiklarinizdan kendimi okudum bian
İnşallah hayırlısı olur. Sağlıklı sıhhatliBenim ferritinim düşüktü 2 aydir ilac kullanıyorum bugun dr gittim tekrar tahlil icin yarin tatil oldugu icin carsambaya kaldi ...umarim bu ay 2. Kuzumuzun ayak seslerini duyariz inanin 2. Cocukta cok heyecanli
Evet. Zaman çok çabuk akıyor.2gun sonra 3.yilimiza giricez. Dua edin inşallah hamilelik haberi alalım..Eeee kader iste nerden nereye
Peki ne işe yarıyor kolaylaştırıyormuş hamileliği güvenilir mi acabaHerlde oydu ismi yanlış hatırlamıyorsam:)
Eeeee her gece her gece bizim sonumuzda oyle görünüyor bu ayda olmazsairem derici 1 deri 1 kemik kalmış
nolmuş o kaslı kadına
bu arada yılmazdada ses var ya yalan yok şimdi adam yılların ses sanatcısı
Bana tüp bebek yaptırdgmda vermişlerdi embriyo tutunsun diye biliyodum cnm sen ne için kullanacaksın doktr mu verdiPeki ne işe yarıyor kolaylaştırıyormuş hamileliği güvenilir mi acaba
valla olmazsa acaba her gece mi denesek yaEeeee her gece her gece bizim sonumuzda oyle görünüyor bu ayda olmazsa
öyle deme öyle demeEkim ayinda hamile girmek isteyenler listesine ekleniriz artikin
Yok canım ben duydum bi eğer vajina salgısı spermi etkiliyorsa öldürüyorsa onu engelliyomuşBana tüp bebek yaptırdgmda vermişlerdi embriyo tutunsun diye biliyodum cnm sen ne için kullanacaksın doktr mu verdi
Aaa bende enfeksiyon vardı acaba oyuzden mi tutmadı acabaYok canım ben duydum bi eğer vajina salgısı spermi etkiliyorsa öldürüyorsa onu engelliyomuş
Vajina salgısı ne oluyor yani ilişki sirasndakimiYok canım ben duydum bi eğer vajina salgısı spermi etkiliyorsa öldürüyorsa onu engelliyomuş
Ben 6 yasindayken Erzurum'da n izmite tasindik ama her yaz giderdik iyi bilirim cogu yerini akrabalarimixin cogu orda... esim karadenizli
Canm hamile olabilirsin ağrı hissi kimilerinde çok fazla oluyomus günün ne zaman eğer geçmezse bi doktora gitKizlar merhaba, birkac gündür sol kasigimda sanci vardi ama bugun rahatsiz edici hale geldi. Yani bu aksam. Boyle bir sey saplanir veya batar gibi ama beni yerimden ziplatan bi aci. Korkmaya basladimne olabilir bu
Canm hamile olabilirsin ağrı hissi kimilerinde çok fazla oluyomus günün ne zaman eğer geçmezse bi doktora git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?