Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Benim ferritinim düşüktü 2 aydir ilac kullanıyorum bugun dr gittim tekrar tahlil icin yarin tatil oldugu icin carsambaya kaldi ...umarim bu ay 2. Kuzumuzun ayak seslerini duyariz inanin 2. Cocukta cok heyecanli

Benim ferritinim düşüktü 2 aydir ilac kullanıyorum bugun dr gittim tekrar tahlil icin yarin tatil oldugu icin carsambaya kaldi ...umarim bu ay 2. Kuzumuzun ayak seslerini duyariz inanin 2. Cocukta cok heyecanli
İnşallah hayırlısı olur. Sağlıklı sıhhatli

irem derici 1 deri 1 kemik kalmış
nolmuş o kaslı kadına
bu arada yılmazdada ses var ya yalan yok şimdi adam yılların ses sanatcısı

Eeeee her gece her gece bizim sonumuzda oyle görünüyor bu ayda olmazsa
valla olmazsa acaba her gece mi denesek ya ama tabi hepsi bi vesile
Allah verdikten sonra 10 günde 1 kere bile yapnsa oluyor bunları biliyoruzda işte bazen insan napcagını sasırıyo

Kizlar merhaba, birkac gündür sol kasigimda sanci vardi ama bugun rahatsiz edici hale geldi. Yani bu aksam. Boyle bir sey saplanir veya batar gibi ama beni yerimden ziplatan bi aci. Korkmaya basladim ne olabilir bu

Kizlar merhaba, birkac gündür sol kasigimda sanci vardi ama bugun rahatsiz edici hale geldi. Yani bu aksam. Boyle bir sey saplanir veya batar gibi ama beni yerimden ziplatan bi aci. Korkmaya basladim ne olabilir bu
Canm hamile olabilirsin ağrı hissi kimilerinde çok fazla oluyomus günün ne zaman eğer geçmezse bi doktora git

Canm hamile olabilirsin ağrı hissi kimilerinde çok fazla oluyomus günün ne zaman eğer geçmezse bi doktora git

Bat 5 eylül görünüyor takvimde canim ama erken degil mi boyle agrilar icin. Tabi degisir dedigin gibi ama boyle canim aciyinca bir korktum insallah her sey yolundadir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…