Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Gözün aydin canim allah tamamina erdirsin insallah çok sevindim

Gözün aydin canim allah tamamina erdirsin insallah çok sevindim
Tesekkurler canimm, Aminnn insalllah rabbim isteyen, olmayan herkese versin hayirlisiyla en kisa zamanda. Korkuyodum ama bu gun bi akintim oldu ona guvendim yaptim testi yoksa yapamazdim negativ cikar simdi kotu olurz falan suratlari asilir diye

Hcg ise derken canim? Ben yurtdisinda yasiyorum testi ordan almistim gebelik testi diyosun dimi? Insallah vardir icime korku dustu tatildeyiz bide kibrista trye gitmeyi bekliyorum kan testi icin
evet hcg gebelik testi cnm hamilelik testi ise var cnm hyırlı olsun kucağına almayı nasip etsin allah

evet hcg gebelik testi cnm hamilelik testi ise var cnm hyırlı olsun kucağına almayı nasip etsin allah
Aminnn canim insallah bende en son enfeksiyon vardi korkuyorum bir an once kan aldirsam rahat edicem sevindim ama sonra kotu oldum korkuyorum yinede. Inanamiyorum hala tuhaf geliyor.

Ay ne güzel bir haber bu böyle rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallaj yarın benim testtede pozitifi görmeyi nasip etsin

Aminnn insallah rabbim yuzunuze gulsun testleri cift cizgi cikarsin insallah
) tahmin edebiliyorum uyunmazki heyecan mutluluk inanamama duygusu hiç bi yere sıgamazsın ben olsam öyle olurdum 3 tür silik çizgi görüyorum bende herkes hamilesin diyor ama ben evet diyemiyorum kanda görene kadar ama hala umutsuzum ben yok bende gibime geliyo

Ben testi yapmadan onceye kadar bile cok umutsuzdum enfeksiyon vardi herseyde diyodum kesin ondan, iki jafta kalasiya sisen agriyan gogusler dune kadar agrimadi kesin yok dedim bu ayda olmadi. Tabi kan testini gorene kadar inanmam zor. Isin kotu tarafi kibristayis kaynim gildeyiz esimin butun ailesi burda ve eltiminde bi senedir olmuyo cocugu simdi gorumcem hamile bende testi yaptim sevindik ama bi yanimiz buruk kaldi ne yapicaz bilmiyoruz ses cikarmayalim dedik hani biz gidene kadar bilmesinler uzulmesinler ne olcak bilmiyorum yoksa sabahtan giderdim ozele kan vermeye ama mecburen beklicem trye gecmeyi

Kızlar idrar testi yaptım ve beklerken elimi yıkadım testte lavabonın kenarında duruyordu elimi hareket ettirince su damladı geçersizmiki bir dk anca geçmişti ilk çizgi oluşmuştu elimde kalan son testti tüh ya belki de gerçekten negatif tir

Hayırlısı canımın içi rabbim bu iyi niyetine güzelligine sana bagışlasın ve o testtede gör inşallah kuzum rabbim tüm istiyenlere bekleyenlere nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun canım

Hayırlısı canımın içi rabbim bu iyi niyetine güzelligine sana bagışlasın ve o testtede gör inşallah kuzum rabbim tüm istiyenlere bekleyenlere nasip etsin inşallah
Aminn insallah allah isteyen herkese bir an once nasip etsin bu güzel heyecani. Insallah haYirlisiyla kan testide iyi ciksin. Ben hep kendime dua ederken önce eltim hamile olsun dedim onlar daha uzun suredir ugrasiyo diye hatta gorumcem bize testi yolladiginda kizmistim hamileymis eltim benden cok uzulur diye ki ben bile demistim oncede hamile kalsam kibrisa gelince ses etmeyin bilmesin ben onu uzemem kiyamam diye. Insallah testte gordugumuz dogruysa Allah bebegimi bana bagislasin saglikli eli ayagi duzgun hayirli bi evlat olsun onlarada bir an önce versin insallah.

Kız senin gibi eltim olsun daha ne isterim benim eltilerede ben böyleyim beni öldürcekler nerdeyse kıskançlıktan Allahım yarabbim :/ rabbim iyi niyetinin mükafatını versin inşallah benim pek ümidim yok gibi ama hayırlısı belirtilerin neydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…