- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Gözün aydin canim allah tamamina erdirsin insallah çok sevindimEki Görüntüle 1878370
Dedin dedin sonunda oldu galiba. Siz benden cok inandiniz iyi ki varsiniz rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah hepiniz hamile kalin önümüzdeki aya. Sabahi bekletmedi kayinvalide ve gorumceler illa yap dediler, cok icecekte icmistim ama dedim hadi kirilmasinlar ucunda ölüm yok. Resimde iyi cikmadi biraz daha koyu kirmizi cizgi. Wcden ciktim kalpten gidecektim ellerim titreye titreye zorla goturdum iceri testi hemen cikti cizgi zaten
Hcg ise derken canim? Ben yurtdisinda yasiyorum testi ordan almistim gebelik testi diyosun dimi? Insallah vardir icime korku dustu tatildeyiz bide kibrista trye gitmeyi bekliyorum kan testi icinhcg ise hamilesiniz hayırlı olsun
Tesekkurler canimm, Aminnn insalllah rabbim isteyen, olmayan herkese versin hayirlisiyla en kisa zamanda. Korkuyodum ama bu gun bi akintim oldu ona guvendim yaptim testi yoksa yapamazdim negativ cikar simdi kotu olurz falan suratlari asilir diyeGözün aydin canim allah tamamina erdirsin insallah çok sevindim
evet hcg gebelik testi cnm hamilelik testi ise var cnm hyırlı olsun kucağına almayı nasip etsin allahHcg ise derken canim? Ben yurtdisinda yasiyorum testi ordan almistim gebelik testi diyosun dimi? Insallah vardir icime korku dustu tatildeyiz bide kibrista trye gitmeyi bekliyorum kan testi icin
Aminnn canim insallah bende en son enfeksiyon vardi korkuyorum bir an once kan aldirsam rahat edicem sevindim ama sonra kotu oldum korkuyorum yinede. Inanamiyorum hala tuhaf geliyor.evet hcg gebelik testi cnm hamilelik testi ise var cnm hyırlı olsun kucağına almayı nasip etsin allah
eee artık kucağına alınca inanırsınAminnn canim insallah bende en son enfeksiyon vardi korkuyorum bir an once kan aldirsam rahat edicem sevindim ama sonra kotu oldum korkuyorum yinede. Inanamiyorum hala tuhaf geliyor.
Ay ne güzel bir haber bu böyle rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallaj yarın benim testtede pozitifi görmeyi nasip etsinEki Görüntüle 1878370
Dedin dedin sonunda oldu galiba. Siz benden cok inandiniz iyi ki varsiniz rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah hepiniz hamile kalin önümüzdeki aya. Sabahi bekletmedi kayinvalide ve gorumceler illa yap dediler, cok icecekte icmistim ama dedim hadi kirilmasinlar ucunda ölüm yok. Resimde iyi cikmadi biraz daha koyu kirmizi cizgi. Wcden ciktim kalpten gidecektim ellerim titreye titreye zorla goturdum iceri testi hemen cikti cizgi zaten
Insallah hayirlisiyla saglikla o günleride görürüm boyle bi heyecan yasamadim hayatimda uyuyamiyorum :)eee artık kucağına alınca inanırsın
Aminnn insallah rabbim yuzunuze gulsun testleri cift cizgi cikarsin insallahAy ne güzel bir haber bu böyle rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallaj yarın benim testtede pozitifi görmeyi nasip etsin
Aminnn insallah rabbim yuzunuze gulsun testleri cift cizgi cikarsin insallah
Ben testi yapmadan onceye kadar bile cok umutsuzdum enfeksiyon vardi herseyde diyodum kesin ondan, iki jafta kalasiya sisen agriyan gogusler dune kadar agrimadi kesin yok dedim bu ayda olmadi. Tabi kan testini gorene kadar inanmam zor. Isin kotu tarafi kibristayis kaynim gildeyiz esimin butun ailesi burda ve eltiminde bi senedir olmuyo cocugu simdi gorumcem hamile bende testi yaptim sevindik ama bi yanimiz buruk kaldi ne yapicaz bilmiyoruz ses cikarmayalim dedik hani biz gidene kadar bilmesinler uzulmesinler ne olcak bilmiyorum yoksa sabahtan giderdim ozele kan vermeye ama mecburen beklicem trye gecmeyi) tahmin edebiliyorum uyunmazki heyecan mutluluk inanamama duygusu hiç bi yere sıgamazsın ben olsam öyle olurdum 3 tür silik çizgi görüyorum bende herkes hamilesin diyor ama ben evet diyemiyorum kanda görene kadar ama hala umutsuzum ben yok bende gibime geliyo
Hayırlısı canımın içi rabbim bu iyi niyetine güzelligine sana bagışlasın ve o testtede gör inşallah kuzum rabbim tüm istiyenlere bekleyenlere nasip etsin inşallahBen testi yapmadan onceye kadar bile cok umutsuzdum enfeksiyon vardi herseyde diyodum kesin ondan, iki jafta kalasiya sisen agriyan gogusler dune kadar agrimadi kesin yok dedim bu ayda olmadi. Tabi kan testini gorene kadar inanmam zor. Isin kotu tarafi kibristayis kaynim gildeyiz esimin butun ailesi burda ve eltiminde bi senedir olmuyo cocugu simdi gorumcem hamile bende testi yaptim sevindik ama bi yanimiz buruk kaldi ne yapicaz bilmiyoruz ses cikarmayalim dedik hani biz gidene kadar bilmesinler uzulmesinler ne olcak bilmiyorum yoksa sabahtan giderdim ozele kan vermeye ama mecburen beklicem trye gecmeyi
Hayırlı olsun canımBen testi yapmadan onceye kadar bile cok umutsuzdum enfeksiyon vardi herseyde diyodum kesin ondan, iki jafta kalasiya sisen agriyan gogusler dune kadar agrimadi kesin yok dedim bu ayda olmadi. Tabi kan testini gorene kadar inanmam zor. Isin kotu tarafi kibristayis kaynim gildeyiz esimin butun ailesi burda ve eltiminde bi senedir olmuyo cocugu simdi gorumcem hamile bende testi yaptim sevindik ama bi yanimiz buruk kaldi ne yapicaz bilmiyoruz ses cikarmayalim dedik hani biz gidene kadar bilmesinler uzulmesinler ne olcak bilmiyorum yoksa sabahtan giderdim ozele kan vermeye ama mecburen beklicem trye gecmeyi
Aminn insallah allah isteyen herkese bir an once nasip etsin bu güzel heyecani. Insallah haYirlisiyla kan testide iyi ciksin. Ben hep kendime dua ederken önce eltim hamile olsun dedim onlar daha uzun suredir ugrasiyo diye hatta gorumcem bize testi yolladiginda kizmistim hamileymis eltim benden cok uzulur diye ki ben bile demistim oncede hamile kalsam kibrisa gelince ses etmeyin bilmesin ben onu uzemem kiyamam diye. Insallah testte gordugumuz dogruysa Allah bebegimi bana bagislasin saglikli eli ayagi duzgun hayirli bi evlat olsun onlarada bir an önce versin insallah.Hayırlısı canımın içi rabbim bu iyi niyetine güzelligine sana bagışlasın ve o testtede gör inşallah kuzum rabbim tüm istiyenlere bekleyenlere nasip etsin inşallah
Allah razi olsun canim darisi isteyen bekleyen herkese insallahHayırlı olsun canım
Kız senin gibi eltim olsun daha ne isterim benim eltilerede ben böyleyim beni öldürcekler nerdeyse kıskançlıktan Allahım yarabbim :/ rabbim iyi niyetinin mükafatını versin inşallah benim pek ümidim yok gibi ama hayırlısı belirtilerin neydi canımAminn insallah allah isteyen herkese bir an once nasip etsin bu güzel heyecani. Insallah haYirlisiyla kan testide iyi ciksin. Ben hep kendime dua ederken önce eltim hamile olsun dedim onlar daha uzun suredir ugrasiyo diye hatta gorumcem bize testi yolladiginda kizmistim hamileymis eltim benden cok uzulur diye ki ben bile demistim oncede hamile kalsam kibrisa gelince ses etmeyin bilmesin ben onu uzemem kiyamam diye. Insallah testte gordugumuz dogruysa Allah bebegimi bana bagislasin saglikli eli ayagi duzgun hayirli bi evlat olsun onlarada bir an önce versin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?