Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

rabbim bize de nasip etsin inşallah
Aminnn insallahh. Herkes her zaman burda yanimda oldu, destek oldu bana bende hep yaninizdayim dualarimdasiniz her daim her gün rabbim isteyen herkese versin. Gecen gun kayinvalide hep eltilerinden gorumcelerinden bahsediyo onlarinda cocuklari yakin zamanda evlendi iste bebek bekliyorlar sizinki niye olmuyo diyip durdu kac gundur burdayiz basimizi yedi resmen cok dua ettim trye gidince hamile olayim diye rabbim duydu hayirlisiyla devamini getirsin insallah

Belkide pozitifti, bilemezsin canım başka test alamazmısın kısmete bak sen

Canim benim basima gelmedi hic o yuzden bilemiyorum ama once icine idrar girdiyse test onu algilamistir diye dusunuyorum umarim sudan dolayi yanlis cikmis olsun

Luluuu94 canım bak belkide şimdi negatif çıkıp moralini bozacaktı ama gerçekte hamilesin belkide bunun için kısmet olmadı herşeyin hayırlsıı bekle bence biraz daha buda işaret olabilir

Luluuu94 canım bak belkide şimdi negatif çıkıp moralini bozacaktı ama gerçekte hamilesin belkide bunun için kısmet olmadı herşeyin hayırlsıı bekle bence biraz daha buda işaret olabilir
Sağolun kızlar inşallah öyledir gecikme olursa alırız inşallah test çünkü eşime yansıtmamaya çalışıyorum çok takıyorum kafaya oda haliyle üzülüyor

Sağolun kızlar inşallah öyledir gecikme olursa alırız inşallah test çünkü eşime yansıtmamaya çalışıyorum çok takıyorum kafaya oda haliyle üzülüyor
Benim durumla aynı seninkide cnm anlıyorum seni bende öyle yapıyorum belli etmemeye çalışıyorum

Valla canim sana bisey diyimmi sanirim onun yada herhangi birinin bana gozu degiyo bu gun carsiya gittik bi dukkana girdik nazar boncuklu bileklik gordum bi taktim koluma kayinvalideme dedim anne bunu alsammi oda olur al istiyosan dedi kolumdan cikarcaktim cekmedim bole daha tutmamla orda dagildi hepsi yere korktum zaten aksamda yolda kaldirim biraz dikti ayagim bi kaydi ucuyodum resmen zor duzeldim. Ama allah icimi biliyo ne diyim oda bana karsi kotu degil gunahini almiyim. Bende enfeksiyon vardi o yuzden kasik agrisi migde bulantisi bas dönmesi oluyodu ondan dolayi hani belirtimi bilemem ama rahim kisminda arada sag yada solda cok hafif agrim oldu, uc gundur migdem bulaniyodu butun gun halada var su anda bile, canimda cok yemek cekiyodu bi tatli bi tuzlu, bide goguslerim adet belirtime gore cok gec sisti dun sutyenimi cikardim ustumu degisirken cok batmalar oldu yaniyodu gibi sizladi, az icecek ictigim halde idrara fazla ciktim, birde dun iki defa peceteye sumuksu koyu kivamli bi akinti geldi iki parmak arasinda uzayan normalde adete yakin hic akinti olmaz beyaz akintimda devam etti simdiye kadar ama ben o sumuksu akintidan tahmin ettim oldugunu

Sana bişey diyimmi benle aynı şeyleri yaşamışsın sen. Ben şuan bunları yaşıyorum ve bendede enfeksiyon var ve herkes enfeksiyon diyo doktorlar yani ama ben kendimi biliyorum eşim hamilesin diyordu şimdi artık sus pus oldu annem hala diyor teyzeler flan bendede bunlar var biliyor musun tek degişik yön bende 4 gün pembe bir kanama gibi bişey olmuştu oda leke tarzı

Her ne olursa olsun sonuç hayırlısı olsun canım senin bat ne zaman
Benim sıkıntılı canım ya 14 agustosta 4Gün lekelenmem oldu hafif kanama oldu bitti normal adet tarihim 18 agustostu bi oydu oda benim adet döngüme uymayan tuhaf bişeydi olmadıysam 12 gün geçmiş o kanama tarzı şeyin üstündende 17 gün geçti senin ne zaman

Mmm gerçekten karışıkmış test yaptınmı
1Eylül canımmm ama hiç ağrımayan göğüslerim bu ay ağrıdı ve kasıklarımda batmalar oluyor du ara sıra ve karnım sertleşti azcık ümitlenmiştim

Ne zaman oldu o canim? Yerlesme kanamasi muhtemelen zaten. Bende normalde adete iki gun kala pembe lekelenme olur anlarim ki adet olucam ama onceki ay 4 gun once olmustu doktor o zaman icin olusmus ama tutunamamis olabilir demisti cunku adet oldum ama kan tek bi gun yogun gelmisti.

Sürekli test oldu bu ay negatifti bu hafta adetim gecikti ya ablam zoruyla yaptım oda silik flan çıktı bozukta olabilir inancımı yitiriyorum negatif çıkcak diye testlerde sıkıntı var herhalde ya of ;(

14 agıstosta oldu 18 agustosta bitti ve test yapıldı negatifti ümitsizim anlıycan pozitiften

Çizgi var ya niye üzülüyosun
Bu işler gerçekten de çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah

Canim bu pozitif testin yanilma payi yok pozitifte ama negatif cikarsa yaniltici olabiliyo doktora git hemen bence sen bekleme hic bak oyle dedin bende kotu oldum simdi benimkide kipkirmizi cikmadi sonucta

14 agıstosta oldu 18 agustosta bitti ve test yapıldı negatifti ümitsizim anlıycan pozitiften
Canim daha yeni yerlesiyomus zaten o zaman uzulme cizgi cikmis git hemen kan aldir bak benimkide kirmizi cikti ama direk kalin kipkirmizi degildi yani ince cikti tam kirmizi degil

Canim bu pozitif testin yanilma payi yok pozitifte ama negatif cikarsa yaniltici olabiliyo doktora git hemen bence sen bekleme hic bak oyle dedin bende kotu oldum simdi benimkide kipkirmizi cikmadi sonucta
Canım senin hemen çıkmış benim 10 dk sonra böyle oldu digeride yarım saat sonra silik gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…