Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Canim daha yeni yerlesiyomus zaten o zaman uzulme cizgi cikmis git hemen kan aldir bak benimkide kirmizi cikti ama direk kalin kipkirmizi degildi yani ince cikti tam kirmizi degil
Ama şuan inan yemin ediyorum şoktayım sebebide ben ömrümde bu kadar tuvalette girmedim. Sabah 5 defa kaynanama gittim orda 5ten fazla görümcemde öyle eve geldim bu kaç oldu sayamadım 30 dkda bir bu idrar nerden geliyor suda o kadar içmedim ben normalde çok su içtigim zaman 4 can çatlasın şimdi tutamıyorum bile idrarımı yıllardır sıkışmışım tutuyorum gibi oluyorum

Canım senin hemen çıkmış benim 10 dk sonra böyle oldu digeride yarım saat sonra silik gördüm
Canim benim her test bir olmuyo ki kimi erken dollenme kimi biraz gec o yuzdendir yani sen bence bi kan aldir emin ol en azindan dikkat edersin bebise zarar vermezsin

Canım senin hemen çıkmış benim 10 dk sonra böyle oldu digeride yarım saat sonra silik gördüm
Canim benim her test bir olmuyo ki kimi erken dollenme kimi biraz gec o yuzdendir yani sen bence bi kan aldir emin ol en azindan dikkat edersin bebise zarar vermezsin

Sup3risi canım yarın doktorda randevum var kasık agrısı ve enfeksiyon için gidecektim şikayetleride söyliycem zaten ister istemezse ben isterim ;( ve negatifi buraya koyarım ümitsizim inan bu ay herkes hamilesin dedi ama hep negatifti

Cok pardon net iyi cekmiyo bu odada uc kere hata verdi arka arkaya yollamis

Canim deme oyle bende uzuldum bak simdi ya insan inanamiyo ama cizgi cikmis yoksa 10 saat gecse yine cikmiyo. Sen yinede ilk kan aldir sonra sikayetlerini halledersin

Canim deme oyle bende uzuldum bak simdi ya insan inanamiyo ama cizgi cikmis yoksa 10 saat gecse yine cikmiyo. Sen yinede ilk kan aldir sonra sikayetlerini halledersin
Bugün rüyamdada gördüm bu ay hep rüyamda gördüm biliyor musun pozitif haberini ki hiç inanmıyordum o zamanlar

Bugün rüyamdada gördüm bu ay hep rüyamda gördüm biliyor musun pozitif haberini ki hiç inanmıyordum o zamanlar
Allahim insallah gercek etsin ruyalarini pozitifi gor yarin benimde icim rahat etsin uzulcem yoksa bende bende bu ay doktora gidecektim enfeksiyon icin gitmeden birkac gun once ruyamda gordum gitmisim bana diyo agrilarinin sebebi enfeksiYon degil hamilesin hemde ikiz bebeklere. Rabbim seninde ruyani hayirlara cikarsin insallah

Hcg ise derken canim? Ben yurtdisinda yasiyorum testi ordan almistim gebelik testi diyosun dimi? Insallah vardir icime korku dustu tatildeyiz bide kibrista trye gitmeyi bekliyorum kan testi icin

Supriseee ayy demistim bak sende cikti :) hadi insallah kan testlerin herseyin normal cikar cok sukur canim

Ahahahahhaha çok güldüm sebebide bende ikiz bebek gördüm hatta isimleriyle umut ve naz olarak

Supriseee ayy demistim bak sende cikti :) hadi insallah kan testlerin herseyin normal cikar cok sukur canim
Amin canim rabbime sukurler olsun herkes dedi ben inanmadim kendime :) enfeksiyondada ayni belirtiler vardi ya ondan dolayi ama bu kez migdem cok daha fazla bulaniyo o zamana gore cok fenalardayim :)) insallah kan testindede pozitifi goreyim oyle inanicam ancak hala soktayim ben zaten inanasim gelmiyo :)

Topigi sen actin basta gitmen lazim :) hafi bakalim insallah kan testide cikar gzuel guzel ilerler. Allah isteyen herkesin yani sira eltinede tez zamanda nasip etsin insallah. Hepimiz o beklemenin nasil zor oldugunu biliyoruz

Topigi sen actin basta gitmen lazim :) hafi bakalim insallah kan testide cikar gzuel guzel ilerler. Allah isteyen herkesin yani sira eltinede tez zamanda nasip etsin insallah. Hepimiz o beklemenin nasil zor oldugunu biliyoruz
Basi sonu farketmez ki kuzum herkes hamis olsun insallah cok istiyorum cok dua ediyorum herkese hepiniz benim yol arkadaslarimizsiniz burda o guzellikleri hep birlikte yasayalim insallah. Test insallah bizi yaniltmamis olsunda kanda pozitifi gorelim olmadi yarin bi test daha alir yaparim gizlice yada oburgun sabahi beklerim hayirlisi olsun herkes icin eltim icinde istiyorum o hep dualarimda hep dedim benden once olsun cunku icim dayanmiyo cok uzuluyorum sevinmek bile gelmiyo saskinim sadece bi yandan mutluda olsam icim buruk

Hadi gözün aydın canım benim valla çok sevindim... bak sana dedik tatil iyi gelcek diye..
inşallah kan testinde değerlerinde çok güzel yükselir..
Bizi de dualarında eksik etme..
O gıcık görümcen de çatlasın

Canım çok sevindim allahım sağlıklı bir hamilelik nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin inşallah darısı başımıza

Can'ım coook sevindim hayırlı olsun ne kadar cok istediğini hissetmiştim ol deyince olduran Rabbime şükür ler olsun

Gunaydij canlar Sup3risi canim hayirlisi olsun baaak o yengenin tezi bu sefer tutmadi ocagi beklemeden geliyo insallah bebis yupppppiii darisi basimiza insallahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…