Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Sup3risi yaaaaaa canımmmm kuzummmmm bu bugun aldıgım ilk ve en guzel haberrrrrr yaaaaa ay valla tuylerım dıken dıken oldu aglıcam sımdıı heee cok sevındım canım cokkkkk ınsalllah RABBIM kucaklarımızda gormeyı nasıp eder BU ARADA HERKESIN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI KUTLARIM. RABBİM ÜLKEMİZİ KÖTÜLÜKLERDEN HAINLERDEN KORUSUN

hayırlı gunler hamıle kalmak için belkı aranızda hormon testı yaptırmış olanlar vardır benım sonuçlarım böyle

FSH 12.48 mIU/ml -
LH 3.94 mIU/ml -
E2 33.23 pg/ml -
TSH 3.75 uIU/ml 0.35 - 5.5
PROLAKTİN 13.42 ng/ml 2.8 - 29.2

tahlıl yaptrdığım ozel hastanedekı ıkı doktor bana bu sonuçların normal olduğunu söyledi ... özel muayenesi olan bır doktorumdaha var oda fsh yuksek dedı yaptığım araştırmalara görede fsh yuksekmış internetten okuduğum kadarıyla bu hormon yukseldımı bır daha da düşüş olmazmış şimdi ben normal yollardan hıc uğraşmayıp tüp bebek falanmı tedavısı göreyım kafam çok karışık..

ARKADASIM SELAM ; bak bende de prolaktın yuksektı ve ben testere dıslı aslan pencesı ıle dusurdum ve dusurmeseydım hamıle kalamazdım suan cok sukur hamıleyım evet fsh senın bıraz yuksek ama bıtkılerden her zaman care vardır.

Fsh hormonu nasıl düşürülür?

Fsh hormonunun düşürülmesinde, aslan pençesi, civan perçemi, hayıt otu, adaçayı ve sarı sabır otu kullanımı önerilmektedir. Fsh hormonu düşürmede bitki kürü: 2 su bardağı kaynayan suyun üzerine 1 tutam aslan pençesi, 1 tutam civan perçemi, 1 tutam hayıt out, 1 tutam adaçayı atılır ve bu bitkiler kısık ateşte 10 dakika kadar demlenmesi beklenir. Demlenen bitkilerin ılık olduğu zaman ise süzülme işlemi yapılır ve düzenli olarak sü her gün 2 bardak içilir. Bu kürden 1 bardak kahvaltıdan yarım saat önce, 1 bardak da akşam yemeğinden yarım saat önce içilir. Bu kür taze olarak hazırlanıp tüketilmelidir.

cok sağol arkadaşım pekı sen nasıl kullandın sen nasıl kullandıysan bende oyle kullanayım

cok sağol arkadaşım pekı sen nasıl kullandın sen nasıl kullandıysan bende oyle kullanayım

birde ilişki esnasında ayaklarını falan kaldırdınmı popunun altına yastık gıbı bırşey falan koydunmu bunlarda onemlıymış dıyolar ne yapsam ne etsem bılemedım.

benım fsh hersey normaldı prolaktınım yuksektı sut hormonum yanı ben tetsere dıslı aslan pencesı kullandım ; bu ottta butun hormonları dengeleyen bır ot ; senın fsh degerın ıcın dırekt olarak genelde o kürü söyluyorlar ; ikimizinki farklı kuzum. senın masallah prolaktın ıyı cıkmıs.

birde ilişki esnasında ayaklarını falan kaldırdınmı popunun altına yastık gıbı bırşey falan koydunmu bunlarda onemlıymış dıyolar ne yapsam ne etsem bılemedım.

ilişkiden sonra esımın 2-3 dk içimde kalmasına musade etttım ; mecbur bekledık bıraz hemen belıme yastık koyup ayaklarımı dıktım havaya en az 15 dk yattım ; bazı gunler RABBIM affetsın ılıskıden hemen snra dusa gırmedım sabaha kadar yattım o sekılde hıc kalkmadan da

tamam canım o zaman ben kuru deneyeyım ınşallah faydası olur ben bugun adetımın 10.gunu dün ilişki oldu 12. 14.16. gunu cok onemlı diyorlar ilişkiden hemen sonra ayağa kalkdınmı pekı kımısıde bır saat yatın dıyor

D DygBlue sadece hayıt tohumu yada dıger bır adıyla hayıt otu ıle de fsh degerını dengeleyebılırsın. aktarlar senı bu konuda yonlendırecektır

ilişkiden sonra esımın 2-3 dk içimde kalmasına musade etttım ; mecbur bekledık bıraz hemen belıme yastık koyup ayaklarımı dıktım havaya en az 15 dk yattım ; bazı gunler RABBIM affetsın ılıskıden hemen snra dusa gırmedım sabaha kadar yattım o sekılde hıc kalkmadan da

bende gecmış aylarda aynı yaptım ama olmadı canım bakalım bu ay nasıp artık.

dimi çok fena eşim adana seyhan merkez canım komple ailesi orada yaşıyor

Gunaydinlar.bat tarihim 4_5 eylul.belim cok agriyor.sabah uyandigimda dayak yemis gibi uyaniyorum.o degilde sunu merak ediyorum daha cok.goguslerim dune kadar asiri sismisti ve agriyodu.dun yumusadi.bu gebelik yok mu demek acaba bilen duyan varsa yardimci olursa sevinirim.

merhaba gunaydın ; sahsen benım yumurtalama zamanı gouguslerım sısserdı adete yakın sönerdi ; ama bu ay hamıle oldugumu ogrendıgımde yınede hafıften sonme olmustu ; gercı suan bombadan farkım yokta ; göguse yormayın bence

Gozunuz aydin Allah hayirla tamamina erdirsin tesekkur ederim.hassasiyet halen var ama epey yumusadi dokunamiyordum.suan sadece bel agrim var baska bi belirti hissetmiyorum.bel agrisida gebelik belirtisi sayilirmi onuda bilemiyorum nette 4.ayda baslar yaziyor.hayirlisi bakalim herkesin hakkinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…