Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

süpersin çok duygulu yazmışsın tebrik ediyorum seni

bence de sen hamilesin

Ben hala inanamiyorum valla :)) bi test daha alip yapicam. Insallah hersey yolunda gider test yanlis degildir umarim yoksa cok uzulucez. Dualarim her daim sizinle canim benim ezan okunana kadar uyumamistim ozamanda dua ettim bol bol heycandan uyuyamadim ki kalktim simdide :))

Canım çok sevindim allahım sağlıklı bir hamilelik nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin inşallah darısı başımıza
Aminnn canimm sagol darisi isteyen herkese insalöah rabbim duysun sesimizi kimsenin kucagini bos birakmasin

Can'ım coook sevindim hayırlı olsun ne kadar cok istediğini hissetmiştim ol deyince olduran Rabbime şükür ler olsun
Sagol canim binlerce kez sükürler olsun ben daha hic beklemiyodum o testi yaparken bile cizgiyi gördüm sok oldum zaten halada inanasim gelmiyo :)

ayyyy canım inanamıyorum süeprsin hamilesin şükürler olsun şimdi sizden mutlusu yok tahmin edebiliyorum senin adına çok sevindim allah bu yolun sonuna kadar sizi sağlılklı huzurlu sıhhatli ve uzun ömürlü olursunuz

Gunaydij canlar Sup3risi canim hayirlisi olsun baaak o yengenin tezi bu sefer tutmadi ocagi beklemeden geliyo insallah bebis yupppppiii darisi basimiza insallahhhhhhhhh
Hic sorma ya ben imkansiz gibi bakiyodum keskn bu ay da yok dedim yani nerdeyse jetskiye binicektim gorumce ve kayinvalide zor tuttu allahin isi iyiki binmedim

Aminn kuzummm sag salim insallah kan testi elime gecmeden bi idrar testinde daha pozitifi gormeden inanamicam ama var sanirim :)) allah utandirmasin insallah. Aglama kuzum ya kiyamam ben heycandan ölcektim 4.5 saat falan uyudum

Aminnn canimmm benim aminnn insan inanamiyo hala diyorum acabami diye :)) insallah eylule bi cogumuz hamile girmis oluruz rabbimden en buyuk dilegim bu

Canım benimmm Allah ol desin yeter ki bir kere bile ilişki olması yeterli. İnşallah olmuştur ama hayırlısıysa tabi

Aminnn canimmm benim aminnn insan inanamiyo hala diyorum acabami diye :)) insallah eylule bi cogumuz hamile girmis oluruz rabbimden en buyuk dilegim bu
merak etme dualar kabul oldu ve sen hamilesin kanın sonucuda teyid olduğunda daha da rahatlarsın çok değişiktir duyguların hissedebiliyorum acaba ben nasıl olurum ya sizzin adınıza gerçekten mutluyum allah kucağınıza sağlıklı hayırlı güzel ahlaklı evlat vermeyi nasip etsin

aaaa olabilir canım enfeksiyon veya iltihap varsa benim annemde varmış 25 tane iğne vermiş dr sonra kaldım hamile demişti bunlara dikkar etmek gerekir sen git bi dr tedavini ol
Evet cnm geçmedi sanırım antibiyotik çok kullandım serum bile kullanmistim antibiyotik geçmemiş herlde bide idrarimi yaparken yanma oluyo bazn bıdahaki kontrole gittiğimde tekrar tahlil yapsın soyleyimde

Evet ilişki sırasında vajinadan gelen sıvı
Valla yorumlar öyle diyorda gerçkten işe yarıyor mu ben de kullanıcam belki ondan olmuyordur.sen emin misin o ilaç olduğuna
Baktım internetten cnm aynısı değilmis cnm benmki farklıydi inş senin dediğin ise yarar hamile kalırsın cnm

Canm ya yeni gördüm çok sevindim valla Rabbm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

mukemmmeeeeeellll tebrıkler canım kasımda kalmk ısteyenler konusunu ben açarım bu ğğdışle sende bızı yalnız bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…