- 26 Ağustos 2016
- 61
- 32
- 3
İnşallah çok umutlandım inş bu denemede olur binbitsib şu adetBaktım internetten cnm aynısı değilmis cnm benmki farklıydi inş senin dediğin ise yarar hamile kalırsın cnm
Canım test yaptın mı ?Yok kiz yarin test yapacam kaynana bekliyo dua edin olsun ama sanmamkeske olsa ya insan istiyoda hayalkirikliklari biraz yildirdi beni
Bunu izlemiştim çookk güzel. Bayılırım horona, karadeniz müziklerineayyy kızlar aynı bende bu gelin gibiydimmmm
gelinliğimde benziyor birazz aynı böyle kudurdum oynadım
yapmış kuzum ıdrar pozıtıfCanım test yaptın mı ?
Aminn canimmm insallah biz daha inanmadigimiz icin tebrikler bile bana tuhaf geliyo :)) darisi size allahin izniyleCanm ya yeni gördüm çok sevindim valla Rabbm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun canım merak etme çabuk geçer sana tavsiye idrar yolu enfesiyonuna ve adet zamanlarında ise ağrı kesici rolünde ouynayan maydanozu önereğim. maydanozun sapını kaynat ve iç yapraklarını da limonla tuzla sabah kahvaltıda ye birebir söktürücü enfeksiyonu ve bu dönemde bol sıvı tüket idrara çıka çıka atacaksın çünküEvet cnm geçmedi sanırım antibiyotik çok kullandım serum bile kullanmistim antibiyotik geçmemiş herlde bide idrarimi yaparken yanma oluyo bazn bıdahaki kontrole gittiğimde tekrar tahlil yapsın soyleyimde
Stres yapmamaya caliş cnm inşallah olur bu seferİnşallah çok umutlandım inş bu denemede olur binbitsib şu adet
KIZLAR DIKKAT ÇOK ONEMLI BI SORU SORACAĞIM NE ZAMANDIR KAFAMI KURCALIO ŞIMDI SORAYIM;
cınsel munasebetınız olduktan sonra 15-20 dk yatın tavsıye edılıyor ya o kısıma kadar sabredıorumda ondan sonra wc ıhtıyacı oluyor sızdede oluyormu?
Bırde vajınal duş yapmayın dıolar o kısmı çok anlamadım normal yıkamak mı wca gdılmelımı gdılmemelımı sankı gdınce herşey boşe ttı gbı oluo cıkıo ya hepsı spermlerın off kafam karıştı
Merhaba aranıza yeni katılıyorum.. sürekli sizlerin konuşmalarını okuyorum ve bilgi almaya çalışıyorum.
ben 2 yıllık evliyim 6 aydır bebeğimiz olsun istiyoruz 3 ay olmayınca doktora gittim folik iod (folik asit) verdi 3 ay kullan dedi şuanda ilacım yeni bitti 16 gün geçti hala adet olmadım şimdiye kadar 5 defa test yaptım ama hep negatif sonuçla karşılaştım.. Daha ne kadar beklemeliyim Sizce hamilemiyimdir? doktor radeuvumu cuma gününe aldım bakalım artık hayırlısı çok stres yapıyorum.bende bu ay mutlu bir haber almak istiiyorum..
Merhaba aranıza yeni katılıyorum.. sürekli sizlerin konuşmalarını okuyorum ve bilgi almaya çalışıyorum.
ben 2 yıllık evliyim 6 aydır bebeğimiz olsun istiyoruz 3 ay olmayınca doktora gittim folik iod (folik asit) verdi 3 ay kullan dedi şuanda ilacım yeni bitti 16 gün geçti hala adet olmadım şimdiye kadar 5 defa test yaptım ama hep negatif sonuçla karşılaştım.. Daha ne kadar beklemeliyim Sizce hamilemiyimdir? doktor radeuvumu cuma gününe aldım bakalım artık hayırlısı çok stres yapıyorum.bende bu ay mutlu bir haber almak istiiyorum..
ya aslında olup bıttıkten sonra kalkmım aytım dıorum yok yıkamadan rahat edemıorum gozume uyku grmıo valla kafaı yıcem yatatlım o iş oldu bıttı dımı eşin 2-3 dk cıkmasın ıcınden cıkarkende yavas olsun ; sen daha sonra hemen ayaga kalmıosun belıne yastıgı koyup ayaklarınıda duvara dıkıosun ya 15 dk yada yarım saat yatıyyorsun ; daha sonra tuvaete gıdebilirsin idrar yap ama cok zorlama ıkınmakı ıcınde olanda akmasın dısarı ; vajınal dus dedıgı bıldıgın taharet derler ya o işte. hemende dusa gırme cunku dısarıdan vucuda gelen sıcak su olmelerıne sebep olabılıyormus. ben bazı gunler hıc kalkmadım yattım sabahına dus ahallettım.
Superisi gözünaydın çok sevindim senin adına tebriklerEki Görüntüle 1878370
Dedin dedin sonunda oldu galiba. Siz benden cok inandiniz iyi ki varsiniz rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah hepiniz hamile kalin önümüzdeki aya. Sabahi bekletmedi kayinvalide ve gorumceler illa yap dediler, cok icecekte icmistim ama dedim hadi kirilmasinlar ucunda ölüm yok. Resimde iyi cikmadi biraz daha koyu kirmizi cizgi. Wcden ciktim kalpten gidecektim ellerim titreye titreye zorla goturdum iceri testi hemen cikti cizgi zaten
Valla bunu bende çok merk ediyorum cnm :) bazn iliskiden sonra hemn tuvalete gidesim geliyor tutamıyorumKIZLAR DIKKAT ÇOK ONEMLI BI SORU SORACAĞIM NE ZAMANDIR KAFAMI KURCALIO ŞIMDI SORAYIM;
cınsel munasebetınız olduktan sonra 15-20 dk yatın tavsıye edılıyor ya o kısıma kadar sabredıorumda ondan sonra wc ıhtıyacı oluyor sızdede oluyormu?
Bırde vajınal duş yapmayın dıolar o kısmı çok anlamadım normal yıkamak mı wca gdılmelımı gdılmemelımı sankı gdınce herşey boşe ttı gbı oluo cıkıo ya hepsı spermlerın off kafam karıştı
Valla bunu bende çok merk ediyorum cnm :) bazn iliskiden sonra hemn tuvalete gidesim geliyor tutamıyorumKIZLAR DIKKAT ÇOK ONEMLI BI SORU SORACAĞIM NE ZAMANDIR KAFAMI KURCALIO ŞIMDI SORAYIM;
aynen valla :) bazen bu yuzden olmadını duşundum bıle oluo kendı kendıme aferın wc ğtmeden yatıp uyusan nolur dıorum adet ğeldınde ondan olmadı ışte dıorumValla bunu bende çok merk ediyorum cnm :) bazn iliskiden sonra hemn tuvalete gidesim geliyor tutamıyorumbazen yatıyorum biraz sonra gidiyorum gene çıkiyo bende olmadı sanıyorum:-/
Amin cnm ama baya belli ikinci cizgi inan yaniAminn canimmm insallah biz daha inanmadigimiz icin tebrikler bile bana tuhaf geliyo :)) darisi size allahin izniyle
ya aslında olup bıttıkten sonra kalkmım aytım dıorum yok yıkamadan rahat edemıorum gozume uyku grmıo valla kafaı yıcem ya
bılıorum tatlım duşu yıne ertelım saba h alırım desem bıle 10-15 dk yatıp sonr akalkıp wc yapıp wajınayı yıkıyorum sankı ozamanda araya ğtmış ğbı oluo tum çabakuzum RABBIM affetsın ama bebeıs ıcın ; bır sure o sekılde kalmak iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?