- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
Aminn canimmm insallah biz daha inanmadigimiz icin tebrikler bile bana tuhaf geliyo :)) darisi size allahin izniyle
Eki Görüntüle 1878370
Dedin dedin sonunda oldu galiba. Siz benden cok inandiniz iyi ki varsiniz rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah hepiniz hamile kalin önümüzdeki aya. Sabahi bekletmedi kayinvalide ve gorumceler illa yap dediler, cok icecekte icmistim ama dedim hadi kirilmasinlar ucunda ölüm yok. Resimde iyi cikmadi biraz daha koyu kirmizi cizgi. Wcden ciktim kalpten gidecektim ellerim titreye titreye zorla goturdum iceri testi hemen cikti cizgi zaten
Dün giremedim canım ben ama bugün burdayımmm :) arkadaşım doğum yaptı hastanedeydim bütün gün
Progesteron ile birlikte bayanlarda adet oluşumunu kontrol eder ve aynı zamanda meme, rahim gelişimini de sağlar e2 nın duşuk olması ıı dıe bılıorum cnaımGunaydin kizlar az evvel eski tahlillere bakarken e2 hormonunun yüksek olduğunu fark ettim o zaman hic bakmamisim demekki yada dikkatimi cekmemis bu neden yüksek olur acaba bilginiz varmi
canım ğebeeler coaldı ğebesın bnceBunlarda benden 20 dk once yapildi. Fakat ben ovitrelli igne kullanmistim 10 gun once. Dun yaptigim test negatifti. Bunuda bugun yaptim az once durumlar boyle
Acaba benim hamile olamamam bu değerin düşük olasindan kaynaklanıyor olabilir miProgesteron ile birlikte bayanlarda adet oluşumunu kontrol eder ve aynı zamanda meme, rahim gelişimini de sağlar e2 nın duşuk olması ıı dıe bılıorum cnaım
Canımmmmm hamile misin yaaa çoookkk sevindimmm :) darısı başımıza inşallah. Sağsalim al inşallah kucağına bebişiniEki Görüntüle 1878370
Dedin dedin sonunda oldu galiba. Siz benden cok inandiniz iyi ki varsiniz rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah hepiniz hamile kalin önümüzdeki aya. Sabahi bekletmedi kayinvalide ve gorumceler illa yap dediler, cok icecekte icmistim ama dedim hadi kirilmasinlar ucunda ölüm yok. Resimde iyi cikmadi biraz daha koyu kirmizi cizgi. Wcden ciktim kalpten gidecektim ellerim titreye titreye zorla goturdum iceri testi hemen cikti cizgi zaten
Ya ben korkuyorum biraz igne catlatma ignesi ve hcg var icinde ama igne etkisi olsa dun negatif cikmazdi dimi.canım ğebeeler coaldı ğebesın bncekana koş kan ver koşşş
Kuzumm sagol deme oyle ya daha var allahtan umut kesilmez ben benimki olmucak diyodum bu ay kesin bakiyodum yani olmayacagina allahin izniyle oldu insallah test dogrudur :) rabbim tez zamanda versin insallah herzaman yaninizdayim benmukemmmeeeeeellll tebrıkler canım kasımda kalmk ısteyenler konusunu ben açarım bu ğğdışlesende bızı yalnız bırakma
Canım ben de wc ye kosuyordum ama en az yarim saat yatiyordum wc den sonra yarım saat 1 saat sonra da duş alıyordum çok şükür sıkıntı olmadı stres daha çok etkiliyor herseyiKIZLAR DIKKAT ÇOK ONEMLI BI SORU SORACAĞIM NE ZAMANDIR KAFAMI KURCALIO ŞIMDI SORAYIM;
cınsel munasebetınız olduktan sonra 15-20 dk yatın tavsıye edılıyor ya o kısıma kadar sabredıorumda ondan sonra wc ıhtıyacı oluyor sızdede oluyormu?
Bırde vajınal duş yapmayın dıolar o kısmı çok anlamadım normal yıkamak mı wca gdılmelımı gdılmemelımı sankı gdınce herşey boşe ttı gbı oluo cıkıo ya hepsı spermlerın off kafam karıştı
Kontrole gitcem oda o arada ultrasona giricek ya keske diyorum keske doktor hamilesin dese baska bisey istemem varya o suratini görmek istiyorum. Bizim gelinlerde ugrasiyor olur insallah diyor yuzumuze ama isteksiz isteksiz. Eltimde yazik ses cikarmiyo bende ama olsun allah yukarda
Canim iki gundur sabah ve aksam migdem bulaniyo bide 15 gun once sisip agriyan gogusler 1 hafta kala sisti geceden beride agriyo 3 gun var ben kesin adet olucam umut yok bu ay
Aminnn ama benim bu ayda yok malesef yani belki eylul sonuna tutar :) milletin ya gecikiyo ya erken geliyo ya belirti oluyo bende hicbirisi yok adetim bile lanet duzenli geliyo gununu sasmadi
Git bi rahatla kuzummm sende, normalde son gunlerde hic akinti olmaz ya hani bende bu gun iki kere peceteye bi akinti geldi boyle sumuksu oyle azda degil iki parmak arasinda uzayan ama cok civik degildi yani bilemiyorum o neydi yumurtlama akintisinin basladigi gun olan gibi biraz daha koyu kivamliydi
Hahaha kiz bu nekeske olsam ben diyorum adet olucam cok piste migdem bulaniyo bi cikarsamda rahatlasam diye dua ediyorum ama hamile olma ihtimalim sifir gibi geliyo sabaha akintilar gelirse anlariz bakalim
sen hepp böyle adet olcam adet olcam diyon ya o bebek sana süpriz yaparsa görcem ben seni şaşkın balık gibi gezcen buralardaamin
Ayy canim seninde gözün aydin masallah bugün nasil guzel hayirli bi gün ki topikdeki hemen hemen herkes hamileBunlarda benden 20 dk once yapildi. Fakat ben ovitrelli igne kullanmistim 10 gun once. Dun yaptigim test negatifti. Bunuda bugun yaptim az once durumlar boyle
Gece zorladilar yaptimmm :) var gibi sanki sanirsam galibaCanım test yaptın mı ?
Bunlarda benden 20 dk once yapildi. Fakat ben ovitrelli igne kullanmistim 10 gun once. Dun yaptigim test negatifti. Bunuda bugun yaptim az once durumlar boyle
Insallah vardir sizlerinde dedigi gibi. Kan vercem ama sonu husran olcak diye korkuyorum. Zaten artik esimde sinirleniyor. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?