Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Aminn canimmm insallah biz daha inanmadigimiz icin tebrikler bile bana tuhaf geliyo :)) darisi size allahin izniyle

Hayrli olsun canim sonunda cift cizgiyi gördün, ins kan.testinde güzel çıkar. Artık darisi basimiza.ins pek umidim yok benim bu ay tutturamadik sanirim yumurtlamayi.bz ekim ayi başlığı acariz artik bizi yalniz.birakma

Gunaydin kizlar az evvel eski tahlillere bakarken e2 hormonunun yüksek olduğunu fark ettim o zaman hic bakmamisim demekki yada dikkatimi cekmemis bu neden yüksek olur acaba bilginiz varmi

Yaaaa biliyodum biliyordummmmmmm
Ben sana dün demedim mi sen enfeksiyon enfeksiyon diyosun ama bebiş varsa görcem ben seni hissettim ben hamile oldugunu ama hep enfeksiyon diyorsun diye 1 adım geride durdum kuzummm
Çok tebrik ediyorum inan buna çok sevindim o gıcık görümcene çünkü çok üzülmüştün.
Helede en güzeli ailenin yanına gittin hep istediğin gibi müjdeyi verdim bunun için hep inşallah dedik kuzum.
Rabbim daha güzel günlerini gösterin kucagına almakta nasip olsunnn çok sevindimmm maşallah maşallahhhhh
Adet gelcek adet gelcek diye diye minnak yola ggirmiş bileee

Amaaaaa durr ben ne dedim dün sen bebek varsa görcem ben seni burda horon tepcem dedim

Gunaydin kizlar az evvel eski tahlillere bakarken e2 hormonunun yüksek olduğunu fark ettim o zaman hic bakmamisim demekki yada dikkatimi cekmemis bu neden yüksek olur acaba bilginiz varmi
Progesteron ile birlikte bayanlarda adet oluşumunu kontrol eder ve aynı zamanda meme, rahim gelişimini de sağlar e2 nın duşuk olması ıı dıe bılıorum cnaım

Bunlarda benden 20 dk once yapildi. Fakat ben ovitrelli igne kullanmistim 10 gun once. Dun yaptigim test negatifti. Bunuda bugun yaptim az once durumlar boyle

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-30-11-37-18.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2016-08-30-11-37-15.webp
    3 KB · Görüntüleme: 43
Canımmmmm hamile misin yaaa çoookkk sevindimmm :) darısı başımıza inşallah. Sağsalim al inşallah kucağına bebişini

mukemmmeeeeeellll tebrıkler canım kasımda kalmk ısteyenler konusunu ben açarım bu ğğdışle sende bızı yalnız bırakma
Kuzumm sagol deme oyle ya daha var allahtan umut kesilmez ben benimki olmucak diyodum bu ay kesin bakiyodum yani olmayacagina allahin izniyle oldu insallah test dogrudur :) rabbim tez zamanda versin insallah herzaman yaninizdayim ben

Canım ben de wc ye kosuyordum ama en az yarim saat yatiyordum wc den sonra yarım saat 1 saat sonra da duş alıyordum çok şükür sıkıntı olmadı stres daha çok etkiliyor herseyi

Canim iki gundur sabah ve aksam migdem bulaniyo bide 15 gun once sisip agriyan gogusler 1 hafta kala sisti geceden beride agriyo 3 gun var ben kesin adet olucam umut yok bu ay

Aminnn ama benim bu ayda yok malesef yani belki eylul sonuna tutar :) milletin ya gecikiyo ya erken geliyo ya belirti oluyo bende hicbirisi yok adetim bile lanet duzenli geliyo gununu sasmadi

Hahaha kiz bu ne keske olsam ben diyorum adet olucam cok piste migdem bulaniyo bi cikarsamda rahatlasam diye dua ediyorum ama hamile olma ihtimalim sifir gibi geliyo sabaha akintilar gelirse anlariz bakalim

sen hepp böyle adet olcam adet olcam diyon ya o bebek sana süpriz yaparsa görcem ben seni şaşkın balık gibi gezcen buralarda amin

Son msja bakınız

Insallah vardir sizlerinde dedigi gibi. Kan vercem ama sonu husran olcak diye korkuyorum. Zaten artik esimde sinirleniyor. :)))

Insallah vardir sizlerinde dedigi gibi. Kan vercem ama sonu husran olcak diye korkuyorum. Zaten artik esimde sinirleniyor. :)))

Canım eşin olmadan git kan testine.
Ay ben hep öyle hayal ediyorum ama bilmiyorum inşallah bendede vardır bişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…