Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Hayrli olsun canim sonunda cift cizgiyi gördün, ins kan.testinde güzel çıkar. Artık darisi basimiza.ins pek umidim yok benim bu ay tutturamadik sanirim yumurtlamayi.bz ekim ayi başlığı acariz artik bizi yalniz.birakma
Insallah en kisa zamanda canim benim tabiki herzaman yaninizdayim siz nasil olduysaniz

Canım eşin olmadan git kan testine.
Ay ben hep öyle hayal ediyorum ama bilmiyorum inşallah bendede vardır bişiler
Yillik izindeyiz oda evde anlarki cikarsam disari. Adama artim test gostermekten biktim. Oda cizgi aramaktan bikti. :)) ya bilmiyorum ki

Insallah sende tez zamanda bebisine kavusursun saglicakla

İnşallah canım çok sağol benimde annemler eylülde bayramdan sonra gelcekler hamile kalıp onlara müjdeyi vermeyi çok istiyorum ama ne bilim ya

Canımmmmm hamile misin yaaa çoookkk sevindimmm :) darısı başımıza inşallah. Sağsalim al inşallah kucağına bebişini
Aminn insallah canim daha inanamiyoruz umarim test yaniltmaz bizi. Gece yaptim israrlara dayanamayip oda cok icecek falan icmistim yani 4 saat falan beklemedim bi test daha alabilirsem yapicam

kasıtlarımda sürekli batmalar oluyo ve gögüslerimde şişlik var umutlanıyorum ama sanırım unutlanmamam lazım öneriniz için çok teşekkürler..

İnşallah canım çok sağol benimde annemler eylülde bayramdan sonra gelcekler hamile kalıp onlara müjdeyi vermeyi çok istiyorum ama ne bilim ya
Insllah gonlune gore olur.
Eger zaten hamileysem ben tek formulu var sinir stres yapip dusunmemek. Yumurtlama doneminde tatile ciktim. Ve 20 dk uzanmakmis yikamamkmis falan degil. Resmen 5 dk yattim gittim dus aldim havuza atladim ordan aqua parka . Ama aklimda bebek fikri yoktu ve gorev gibi iliskiye girmedim

kızlar bişey sorcam bnim bi kaç önce yumurtlama günümdü ve kasık agrısı karın agrısı göğüs ağrısı belirtisini yasamıstım her ay yaşar anlarım yumurtlama zamnımı.
olabildiğince değerlendirdik. belirtiler geçti.
aradan 2 3 gün geçti göğüslerim dün akşam tekrar ağrımaya başladı. değerlendirdik olur inşallah ama.
neden 2 3 gün arayla ağrıdı acaba çift yumurtlama dedikleri şey mi ?

mayıstan beri ilk defa bizde bu ay saldık sayılıdır yani reglden sonra.
cunku umutsuzdum canım olmadıkca kendimi kötü hissediyorum bişey yapasım gelmiyo
bakalım olur mu bende özel bi çalışma yapmadım yani 3 4 verdiğimizde oldu.ara.

Çok saçma olansa bu ay çok az oldu ilişki ama niyeyse umutluyumda olur belki bilmiyorum yani gibi gibi ama ümitli gibiyim karmakarışık oldum ya

Ben surekli dusundukce olmadigini dusuncesindeyim bilmiyorum bende varmi bisiyler ama bakicaz artik. Rabbim herkesin gonlune gore versin tez vakitti insallah :)

Şaşkın balık gibi gezcen buralarda didiydiimmmm
Çok güzel mutluluk kuzum ya inşallah daha güzel haberlerle gelceksin kan testine ne zaman gitceksin
Aminn.. Trye gitmeyi bekliyorum kuzum bende hani eltimin olmuyo ya ama bi idrar testi daha alip yapicam yinede gizlice. Ben ikanmiyorum hala yok diyorum ikidebir wc gidiyorum pembe leke geldimi diye :)) adete iki gun var gelmesi gerekiyodu

Ben surekli dusundukce olmadigini dusuncesindeyim bilmiyorum bende varmi bisiyler ama bakicaz artik. Rabbim herkesin gonlune gore versin tez vakitti insallah :)

Canım benim test yaptın pozitif inşallah hayal kırıklıgı olmaz kan testinde cokguzel sonuclar alırsın inşallah inşallah
Bizimde 3 iliski oldu toplamda bu ay ve regl a 4 yada 5 gunum var daha

Benimde 9 eylül kuzum aaa 4 5 gün kala iyi çıkmış tatlım istersen bat gününü bekle o zaman iyne yap çift çizgi cıkarsa garanti hamilesin eşine o zaman söylersin sen bilirsin

Aminn.. Trye gitmeyi bekliyorum kuzum bende hani eltimin olmuyo ya ama bi idrar testi daha alip yapicam yinede gizlice. Ben ikanmiyorum hala yok diyorum ikidebir wc gidiyorum pembe leke geldimi diye :)) adete iki gun var gelmesi gerekiyodu

canım testin cok guzel cok net temiz cıkmıs bozuk gibi falanda durmuyor Allahın izniyle hamilesin inşallah
sende haklısın bende görsem inanamam kan testi yaparım falan aşama aşama sonra kalp atısı vs
zafer bayramında müjdeyi aldın bugün senin zaferin

Bakalim ya yarinda 1 test yapayim. Cizgilerin durumuna gore kan veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…