Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

aynen valla :) bazen bu yuzden olmadını duşundum bıle oluo kendı kendıme aferın wc ğtmeden yatıp uyusan nolur dıorum adet ğeldınde ondan olmadı ışte dıorum
yapmadan önce tuvalete gidiyorum bazen sonrasında gelmesin diye ama gene geliyo baskı yapınca herlde

Ben ilişkiden sonra belli bir süre idrarımı yapmıyorum canım. İlişkiye girmeden önce yapıyorum ki hemen sıkışırmasın.

Evet canım nasıl saglıklı oldumu dogumu iyimi bebek ve anne
Şu an iyiler canım. Ama normal doğum olacaktı sancısı olmadı bi türlü. Sabah 9 da girdi rahim açılsın diye fitil falan vermişler. Akşam 5 oldu hala açılması yoktu. Saat 19.30-20.00 gibi birden sancı başlamış suni sancıyı vermeden önce nst işe bakmışlar sanırım bebeiin kalp atışı durmuş birden koşuşturmaca falan aniden sezeryana aldılar. Allah a şükür şimdi ikisi de iyi. O sancıyla hep sana dua ettim dedi canım arkadaşım benim. Çok tatlı bebiş, Allah ım bize de nasip et noluurr

Oh iyi olmalarına sevindim kuzum ya çok zor doğum yapmak inşallah bizede nasip olur kucaklarımıza alırız.
Demin ilk sayfaya bakıyordum Sup3risi açtı konuyu altına lazkizu duasıyla girdi falan şimdi ikiside hamile ne güzel.
İnşallah bizim batlarda gelmez testimizi yapıp pozitifi görürüz.

naptınız esrahsen G gecmiyorgunler Cido17 @morsevdam5

Allahım ne olur annemler geldiğinde hayalimdeki gibi kayınvalidem annem babama kardeşim kaynım kayınbabam herkesi bizde toplayıp müjdeyi vermeyi nasip eyle ya rabbim hep bunun hayalini kurdum Allahım ne olur ya rabbim

Amin canım yaa inşallah o kadar istiyorum ki. Hele dün arkadaşımı ve bebişi görünce ne güzel bi duygudur diye kendimi hayal ettim. Allah ım tez zamanda yaşatsın inşallah bize de hayırlısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…