tamam canım en iyisini sen bilirsinBakalim ya yarinda 1 test yapayim. Cizgilerin durumuna gore kan veririm
45 canimdegerın kac kı canım
aynen valla :) bazen bu yuzden olmadını duşundum bıle oluo kendı kendıme aferın wc ğtmeden yatıp uyusan nolur dıorum adet ğeldınde ondan olmadı ışte dıorum
Anca okuduğum için şimdi gördüm canım ya çok sevindimmmyapmış kuzum ıdrar pozıtıf
Ben ilişkiden sonra belli bir süre idrarımı yapmıyorum canım. İlişkiye girmeden önce yapıyorum ki hemen sıkışırmasın.KIZLAR DIKKAT ÇOK ONEMLI BI SORU SORACAĞIM NE ZAMANDIR KAFAMI KURCALIO ŞIMDI SORAYIM;
cınsel munasebetınız olduktan sonra 15-20 dk yatın tavsıye edılıyor ya o kısıma kadar sabredıorumda ondan sonra wc ıhtıyacı oluyor sızdede oluyormu?
Bırde vajınal duş yapmayın dıolar o kısmı çok anlamadım normal yıkamak mı wca gdılmelımı gdılmemelımı sankı gdınce herşey boşe ttı gbı oluo cıkıo ya hepsı spermlerın off kafam karıştı
Şu an iyiler canım. Ama normal doğum olacaktı sancısı olmadı bi türlü. Sabah 9 da girdi rahim açılsın diye fitil falan vermişler. Akşam 5 oldu hala açılması yoktu. Saat 19.30-20.00 gibi birden sancı başlamış suni sancıyı vermeden önce nst işe bakmışlar sanırım bebeiin kalp atışı durmuşEvet canım nasıl saglıklı oldumu dogumu iyimi bebek ve anne
Tebrik ederim canımmm :)Bunlarda benden 20 dk once yapildi. Fakat ben ovitrelli igne kullanmistim 10 gun once. Dun yaptigim test negatifti. Bunuda bugun yaptim az once durumlar boyle
Az önce gördüm canım. Kendi çift çizgimi görmüş kadar çok sevindim inan. Herşey yolunda olacak sağ salim bebişini kucağına alıcaksın eminim ben.Gece zorladilar yaptimmm :) var gibi sanki sanirsam galiba
Şu an iyiler canım. Ama normal doğum olacaktı sancısı olmadı bi türlü. Sabah 9 da girdi rahim açılsın diye fitil falan vermişler. Akşam 5 oldu hala açılması yoktu. Saat 19.30-20.00 gibi birden sancı başlamış suni sancıyı vermeden önce nst işe bakmışlar sanırım bebeiin kalp atışı durmuşbirden koşuşturmaca falan aniden sezeryana aldılar. Allah a şükür şimdi ikisi de iyi. O sancıyla hep sana dua ettim dedi canım arkadaşım benim. Çok tatlı bebiş, Allah ım bize de nasip et noluurr
Tesekkur ederim kesin degil ama :)Tebrik ederim canımmm :)
Hadi kizlar gecen ay olmadi madem bu ay bu temiz sayfadan devam edelim gecen ayin bizde biraktigi üzüntüyü, hayal kirikligini bir kenara birakip önümüze bakalim birbirimize destek olalim meleklerimiz göbislerimize düsene kadar ve sonrasinda kucaklarimiza alana kadar. Simdiden tesekkürler
Sup3risi 1 eylül
@morsevdam5 28 ağustos
@Assos 14 eylül
@Miss_bonn 23 eylül
@Masal9255 11 eylül
melegini_bekliyor 9 eylül
@jejelibobon 9 eylül
@yeni_ay 15 eylül
@Arzuaktas 10 eylül
@dery.a 4 eylül
myzt 9 eylül
@cigdemmm26 11 eylül
@nazlieylul 10 eylül
@nannen1 13 eylül
B bebegim-gel 20 eylül
Cido17 31 ağustos
Smile Forever 4 eylül
esrahsen 28 ağustos
G gecmiyorgunler 27 ağustos
@Fusyamoxx578 18 ağustos
@Denizkizi2425 3 eylül
Canım dün gece benimde göğsüm acıdı ama elleyince. Şu an çok bariz bişey yok. Böyle hamile haberleri alınca da çok heyecanlanıyorum valla :)melegini_bekliyor napıyosun cnaım agrın falan var mı dun aksam benim göğüslerim agrıdı bugün bişey yok
Canım dün gece benimde göğsüm acıdı ama elleyince. Şu an çok bariz bişey yok. Böyle hamile haberleri alınca da çok heyecanlanıyorum valla :)
Amin canım yaa inşallah o kadar istiyorum ki. Hele dün arkadaşımı ve bebişi görünce ne güzel bi duygudur diye kendimi hayal ettim. Allah ım tez zamanda yaşatsın inşallah bize de hayırlısını
Nasıl geçicek 10 gün :)Evet bende umutlanıyorum canım çok güzell ya
Nasıl geçicek 10 gün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?