- 8 Ağustos 2016
- 156
- 201
- 103
Evet ya yarı evreyi atlatınca bir merak sarıyor beni de daha 10 gün varBat tarihi yaklaştıkça sabırsızlanmaya başladık dimi
Evet yaaBat tarihi yaklaştıkça sabırsızlanmaya başladık dimi
Evet yaaBu sefer çok düşünmücem diyordum ama yaklaştıkça bide böyle güzel haberler duyunca insan istediği için bi acaba mı demeye başlıyorsun. Kalbim pır pır atmaya başladı
Üçümüz bekliyorız bakalım ama inşallah allah yüzümüzü güldürür bu ay. Çalışmalara devam mı kızlarEvet ya yarı evreyi atlatınca bir merak sarıyor beni de daha 10 gün var
Ediyorum canım. Evet sende et hamilelerin duası kabul olur. Bizde hayırlısıysa hamiş olalımmDua et kuzum hep dua et bende ediyorum hem kendim icin saglicakla yavrumu goreyim diye hemde sizin icin
işte ben buna katılırım çünkü ekimde başlıcak çalışmalarmukemmmeeeeeellll tebrıkler canım kasımda kalmk ısteyenler konusunu ben açarım bu ğğdışlesende bızı yalnız bırakma
Evet ya yarı evreyi atlatınca bir merak sarıyor beni de daha 10 gün var
Evet yaaBu sefer çok düşünmücem diyordum ama yaklaştıkça bide böyle güzel haberler duyunca insan istediği için bi acaba mı demeye başlıyorsun. Kalbim pır pır atmaya başladı
vallahi bende aynısını söyleyeceğim sen de de var bebiş git kan aldır ayyyBunlarda benden 20 dk once yapildi. Fakat ben ovitrelli igne kullanmistim 10 gun once. Dun yaptigim test negatifti. Bunuda bugun yaptim az once durumlar boyle
Üçümüz bekliyorız bakalım ama inşallah allah yüzümüzü güldürür bu ay. Çalışmalara devam mı kızlar
Amin insallah. Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayirlisini sagliklisini nasip etsinkızlar tebrik ederimSup3risi Smile Forever testleriniz çok belirgin çıkmış hamilesiniz bence kan testide yaptırın içiniz rahat etsin allah hepimize nasip etsin bebeişlerinizi kucağınıza da alın inş.
Hadi gözünüzaydinEki Görüntüle 1878370
Dedin dedin sonunda oldu galiba. Siz benden cok inandiniz iyi ki varsiniz rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah hepiniz hamile kalin önümüzdeki aya. Sabahi bekletmedi kayinvalide ve gorumceler illa yap dediler, cok icecekte icmistim ama dedim hadi kirilmasinlar ucunda ölüm yok. Resimde iyi cikmadi biraz daha koyu kirmizi cizgi. Wcden ciktim kalpten gidecektim ellerim titreye titreye zorla goturdum iceri testi hemen cikti cizgi zaten
1 2 gun daha gecsin o sekilde kan vercem . Elimde 2 testim daha var onlarida yapiyim. Eger cizgilerde koyulasma olursa eger tabi kaybolmazsa cizgiler . Oyle kan vercem. Her ay husran yasamaktan yoruldum. :)) tesekkurlervallahi bende aynısını söyleyeceğim sen de de var bebiş git kan aldır ayyy
TebriklerAmin insallah. Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayirlisini sagliklisini nasip etsin
Insallah bakalim amin.TebriklerSmile Forever :) kucağınıza alacağınız günleri de görün inşallah:)
yok geçmez o çigiler belli oldumu daha da belirginleşir o vakit sen dediğin gibi testlerini yap bakalım 2 gün de bir resmet ve bakalım inşallah vardır ya çok mu uğraştınız sizde1 2 gun daha gecsin o sekilde kan vercem . Elimde 2 testim daha var onlarida yapiyim. Eger cizgilerde koyulasma olursa eger tabi kaybolmazsa cizgiler . Oyle kan vercem. Her ay husran yasamaktan yoruldum. :)) tesekkurler
Aynen canın daha da umutlanıorum. Hayırlısı bakalımSende 9 muydun canım öyleyse 3 kişiyiz hadi bakalım inşallah 3müzde hamileyizdir gelmez batlarımız
Ben öyleyim aslında bu sefer ne belirti ne bişey zannetmiyorumda pek kalıcagımı ya da kaldıgımı ama umutlu olmak istiyorum.DEdiğin gibi testleri görünce sanki bizimde silikçe olsa çıkcakmış gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?