Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Evet yaa Bu sefer çok düşünmücem diyordum ama yaklaştıkça bide böyle güzel haberler duyunca insan istediği için bi acaba mı demeye başlıyorsun. Kalbim pır pır atmaya başladı

Dua et kuzum hep dua et bende ediyorum hem kendim icin saglicakla yavrumu goreyim diye hemde sizin icin

kızlar tebrik ederim Sup3risi Smile Forever testleriniz çok belirgin çıkmış hamilesiniz bence kan testide yaptırın içiniz rahat etsin allah hepimize nasip etsin bebeişlerinizi kucağınıza da alın inş.

Evet ya yarı evreyi atlatınca bir merak sarıyor beni de daha 10 gün var

Sende 9 muydun canım öyleyse 3 kişiyiz hadi bakalım inşallah 3müzde hamileyizdir gelmez batlarımız
Evet yaa Bu sefer çok düşünmücem diyordum ama yaklaştıkça bide böyle güzel haberler duyunca insan istediği için bi acaba mı demeye başlıyorsun. Kalbim pır pır atmaya başladı

Ben öyleyim aslında bu sefer ne belirti ne bişey zannetmiyorumda pek kalıcagımı ya da kaldıgımı ama umutlu olmak istiyorum. DEdiğin gibi testleri görünce sanki bizimde silikçe olsa çıkcakmış gibi geliyo

Amin insallah. Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayirlisini sagliklisini nasip etsin

Hadi gözünüzaydin Sup3risi :) çok sevindim. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ve bekleyen herkesin de gönlüne göre versin inşallah

vallahi bende aynısını söyleyeceğim sen de de var bebiş git kan aldır ayyy
1 2 gun daha gecsin o sekilde kan vercem . Elimde 2 testim daha var onlarida yapiyim. Eger cizgilerde koyulasma olursa eger tabi kaybolmazsa cizgiler . Oyle kan vercem. Her ay husran yasamaktan yoruldum. :)) tesekkurler

1 2 gun daha gecsin o sekilde kan vercem . Elimde 2 testim daha var onlarida yapiyim. Eger cizgilerde koyulasma olursa eger tabi kaybolmazsa cizgiler . Oyle kan vercem. Her ay husran yasamaktan yoruldum. :)) tesekkurler
yok geçmez o çigiler belli oldumu daha da belirginleşir o vakit sen dediğin gibi testlerini yap bakalım 2 gün de bir resmet ve bakalım inşallah vardır ya çok mu uğraştınız sizde

Aynen canın daha da umutlanıorum. Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…