Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

benım egerkı burdakı tarıhe gore olursa yada yakın tarıhlerde boğa gelıyor :) helekı 1 mayısa gelırse cocgum bayram gunune ıscı olarak doguyorrr heyheheheyy :)

benım egerkı burdakı tarıhe gore olursa yada yakın tarıhlerde boğa gelıyor :) helekı 1 mayısa gelırse cocgum bayram gunune ıscı olarak doguyorrr heyheheheyy :)

kayınvalidem kardeşim teyzem ve evliliğimiz boğa burcu

ne dıosun kuzum boga için :) valla anası akrep (yanı ben) ; o düşünsün :)

Ben boğalarla pek anlaşamam aslında
Sürekli bi laf sokma hali vardır Akreple boğa zor anlaşır bildiğim kadarıyla
Hep derdim boğa olursa işe bak
Mayıs bizim çok yoğun ya dogum gunleri evlilik yıldonumumuz bide anneler günü
Bizde eşimle akrep :)

masalah kuuzm bızde sonlarına dogru bır bebıs nasıp olsa soyle dogmus bır sekılde sanaaaaaa

yok geçmez o çigiler belli oldumu daha da belirginleşir o vakit sen dediğin gibi testlerini yap bakalım 2 gün de bir resmet ve bakalım inşallah vardır ya çok mu uğraştınız sizde
Tabiki oyle . Bakalim ya kismet yarin olsun bakicaz insllah bebisim benimledir. Ve tum isteyen herkese nasip olur insallah

Hiç ikizler tanıdıgım oldugunu hatırlamıyorum kuzum
Belkide bebeklerimiz ilkimiz olur
Benim kardeşim ikizler :) en yakın arkadaşım dün doğum yapan ikizler, mahalleden en sevdiğim çocukluk arkadaşım ikizler Keşke olsa da ikizler olsa severim ikizler burcunu. İkizler burcu ikiyüzlüdür derler ya hiç öyle olduğunu düşünmüyorum. Ah ah inşallah

Bunlarda benden 20 dk once yapildi. Fakat ben ovitrelli igne kullanmistim 10 gun once. Dun yaptigim test negatifti. Bunuda bugun yaptim az once durumlar boyle
Canım hayırlı olsun tebrikk ederimmm kan testiyle kesinleşir İnşallahh

Ah keşke olsa burcu hiç önemli değil yyaa
Evet hep öyle derler ama çevremde benim boğa aslan akrep ve yengeç var hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…