- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Bizim dün akşamı değerlendirmemiz lazımdı ama arkadaşım doğum yapıca geç geldik eve kaldı. Bugün inşallahDevam sayılır kuzum dün aksamı değerlendirdik öylede uyuya kalmışım çok felaket uykum vardı.
Bizim dün akşamı değerlendirmemiz lazımdı ama arkadaşım doğum yapıca geç geldik eve kaldı. Bugün inşallah
Akıllı olur ikizler burcu :) gelsin akıllı yavrularımızmelegini_bekliyor canım biz eğer hamileysek bizim çocukların ikizler burcu olması %90
Mayıs sonu ikizler oluyor çünkü baktım
benım egerkı burdakı tarıhe gore olursa yada yakın tarıhlerde boğa gelıyor :) helekı 1 mayısa gelırse cocgum bayram gunune ıscı olarak doguyorrr heyheheheyy :)
kayınvalidem kardeşim teyzem ve evliliğimiz boğa burcu
Akıllı olur ikizler burcu :) gelsin akıllı yavrularımız
Çenemde bikaç tane var canım öyle çok fazla değil. Az önce kasığıma ağrı girdi sol tarafımBen çok sivilcelendim ya off sende olmadımı kuzum
Hiç olmazdım öyle olsamda regl öncesi olurdum daha cok var
Sen ne biliyorsun ikizlerle ilgiliAyyhh inşallahh yaaa
ne dıosun kuzum boga için :) valla anası akrep (yanı ben) ; o düşünsün :)
Sen ne biliyorsun ikizlerle ilgili
Ben boğalarla pek anlaşamam aslında
Sürekli bi laf sokma hali vardır Akreple boğa zor anlaşır bildiğim kadarıyla
Hep derdim boğa olursa işe bak
Mayıs bizim çok yoğun ya dogum gunleri evlilik yıldonumumuz bide anneler günü
11 mayısta doğarmış bide evlilik yıldonumumuzdemasalah kuuzm bızde sonlarına dogru bır bebıs nasıp olsa soyle dogmus bır sekılde sanaaaaaa
Tabiki oyle . Bakalim ya kismet yarin olsun bakicaz insllah bebisim benimledir. Ve tum isteyen herkese nasip olur insallahyok geçmez o çigiler belli oldumu daha da belirginleşir o vakit sen dediğin gibi testlerini yap bakalım 2 gün de bir resmet ve bakalım inşallah vardır ya çok mu uğraştınız sizde
masalah kuuzm bızde sonlarına dogru bır bebıs nasıp olsa soyle dogmus bır sekılde sanaaaaaa
Benim kardeşim ikizler :) en yakın arkadaşım dün doğum yapan ikizler, mahalleden en sevdiğim çocukluk arkadaşım ikizlerHiç ikizler tanıdıgım oldugunu hatırlamıyorum kuzum
Belkide bebeklerimiz ilkimiz olur
Canım hayırlı olsun tebrikk ederimmm kan testiyle kesinleşir İnşallahhBunlarda benden 20 dk once yapildi. Fakat ben ovitrelli igne kullanmistim 10 gun once. Dun yaptigim test negatifti. Bunuda bugun yaptim az once durumlar boyle
O zaman boğa olur :)11 mayısta doğarmış bide evlilik yıldonumumuzde
Benim kardeşim ikizler :) en yakın arkadaşım dün doğum yapan ikizler, mahalleden en sevdiğim çocukluk arkadaşım ikizlerKeşke olsa da ikizler olsa severim ikizler burcunu. İkizler burcu ikiyüzlüdür derler ya hiç öyle olduğunu düşünmüyorum. Ah ah inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?