Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Ah keşke olsa burcu hiç önemli değil yyaa
Evet hep öyle derler ama çevremde benim boğa aslan akrep ve yengeç var hep
Yengeçler çok duygusaldır mesela, aslan larda dediğim dedik. Hep kendi istedikleri olsun isterler. Daha doğrusu benim yaptığım en iyi gibi düşünürler

myzt S selifor meleklerim benim2 Sup3risi kızlarrr ya şanssızlıga bakarmısınız hastahaneden randevuyu bi hafta önceden almıştım haftaya salı dedi gerizekalı kadın meger 29 agustos pazartesine randevu vermiş yani bugün randevum geçmiş ve gidemedim yarın sabah erken saatlerine alındı of şanssızmıyım neyim ben bi gün daha nasıl beklenir ki

Kızlar adetime üç gün kala normalde göğüslerim agırlasır bir haftadr agırlk vardı smdi gecti ve adetime üç gğn var...

Üçümüz bekliyorız bakalım ama inşallah allah yüzümüzü güldürür bu ay. Çalışmalara devam mı kızlar
İnşallah canım bizde çift çizgiyi görelim inşallah eminim muhteşem bir duygudur.Dün rüyamda hamileymişim hamile gibi hissettim kendimi rüya da olsa uyandığımda baya mutluydum hala etkisindeydim :) Çalışmalar 1 gün arayla devam ediyor bakalım hayırlısı..

İnşallah canım gelmesin kırmızılar :)

İnşallah rüyan gerçek olur canım. Geçen ay bende hamileymişim ve doğum yapmışım gördüm. Kızım oluyordu. Geçen ay olmadı ama inşallah bu ayın habercisidir. Benim dün çalışma olmadı sarkıttım bu sefer bu akşam inşallah 2 gün ara vermiş oldum

İnşallah gerçek olur rüyalarımız Birşey olmaz canım 2 günden zaten 2 günden uzun süreyle de yaşıyorlarmış.Biz muhtemelen yüksek olasılıklı günleri atlattık ama emin değiliz tabi tedbirli olmak lazım yine de

Aynen canım. Hiç belirtin falan var mı senin

Dün akşam göğsüm acıdı elleyince şu an yok ama. Bide bugün kasığıma ağrı girdi sol tarafa ama o da geçti şimdi
Tahmin ettiğimiz şeydir inşallah :) Bu ay düşünmüycem diyorum ama 10 gün kaldı ya sabırsızlık başladı tam 9 Eylül'de de yolculuk var eşimin ailesinin yanına gidiyoruz acaba gitmeden test mi yapsam çünkü orada alıp yapma imkanım olamayacak şunu mu yapsam bunu mu yapsam plan yapıyorum şimdiden :)

Ya bende düşünmücem bu ay belirti aramıcam diyordum ama dediğin gibi az kaldığı için acaba mı diyorum. Yapmamam lazım ama erken yapmayı ben istemiyırum ama sen tatile çıkçaksan yap bigün önce. Yanına da alabilirsin ki ya niye yapamıcaksın?

Kızlar evdeki idrar tahliline güvenmeyin çünkü benimki hep negatif çıktı, kanda gördüm hamile olduğumu, bu arada ben de rüyamda gördüm bi bebek, kucağımda değildi kimse de bana bu senin demedi ama ben biliyordum benim olduğunu, aynı gecenin sabahında namazdan sonra uyumuşum bu kez teyzemin öldüğünü gördüm, diri haberi dediler hatta bu sayfada kızlar, doğru çıktı, Allahım hepinize nasip etsin inşallah, şu an Merkezi Medine hacı olmak isteyenlerle dolup taşıyor, bu mübarek günlerde dergahindakiler gibi dua ediyoruz sana Rabbim, isteyen herkese gönlundeki muradı ver, Ya Halik, isteyen herkese bebek nasip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…