EvetO zaman boğa olur :)
daha olmadim canım perşembe ya da cumaya kadar olmazsam direk kan vericem
daha olmadim canım perşembe ya da cumaya kadar olmazsam direk kan vericem
Sup3risi canım cok sevindim mutlu oldum görünce saglikla kucagina almak nasip olsun insaAllah
Yengeçler çok duygusaldır mesela, aslan larda dediğim dedik. Hep kendi istedikleri olsun isterler. Daha doğrusu benim yaptığım en iyi gibi düşünürlerAh keşke olsa burcu hiç önemli değil yyaa
Evet hep öyle derler ama çevremde benim boğa aslan akrep ve yengeç var hep
Senin çocuğun sonuçta anlaşçaksın artıkEvet
Olsun boğada olsun napalım
Bata ne kadar kala yaptirdiniz acaba..hayirli olsn Allah saglikla tamamina erdirsin45 canim
Insallah canim sagolasinCanım hayırlı olsun tebrikk ederimmm kan testiyle kesinleşir İnşallahh
İnşallah canım bizde çift çizgiyi görelim inşallah eminim muhteşem bir duygudur.Dün rüyamda hamileymişim hamile gibi hissettim kendimi rüya da olsa uyandığımda baya mutluydum hala etkisindeydim :) Çalışmalar 1 gün arayla devam ediyor bakalım hayırlısı..Üçümüz bekliyorız bakalım ama inşallah allah yüzümüzü güldürür bu ay. Çalışmalara devam mı kızlar
İnşallah canım gelmesin kırmızılar :)Sende 9 muydun canım öyleyse 3 kişiyiz hadi bakalım inşallah 3müzde hamileyizdir gelmez batlarımız
Ben öyleyim aslında bu sefer ne belirti ne bişey zannetmiyorumda pek kalıcagımı ya da kaldıgımı ama umutlu olmak istiyorum.DEdiğin gibi testleri görünce sanki bizimde silikçe olsa çıkcakmış gibi geliyo
İnşallah rüyan gerçek olur canım. Geçen ay bende hamileymişim ve doğum yapmışım gördüm. Kızım oluyordu. Geçen ay olmadı ama inşallah bu ayın habercisidir. Benim dün çalışma olmadı sarkıttım bu sefer bu akşam inşallah 2 gün ara vermiş oldumİnşallah canım bizde çift çizgiyi görelim inşallah eminim muhteşem bir duygudur.Dün rüyamda hamileymişim hamile gibi hissettim kendimi rüya da olsa uyandığımda baya mutluydum hala etkisindeydim :) Çalışmalar 1 gün arayla devam ediyor bakalım hayırlısı..
İnşallah gerçek olur rüyalarımızİnşallah rüyan gerçek olur canım. Geçen ay bende hamileymişim ve doğum yapmışım gördüm. Kızım oluyordu. Geçen ay olmadı ama inşallah bu ayın habercisidir. Benim dün çalışma olmadı sarkıttım bu sefer bu akşam inşallah 2 gün ara vermiş oldum
Aynen canım. Hiç belirtin falan var mı seninİnşallah gerçek olur rüyalarımızBirşey olmaz canım 2 günden zaten 2 günden uzun süreyle de yaşıyorlarmış.Biz muhtemelen yüksek olasılıklı günleri atlattık ama emin değiliz tabi tedbirli olmak lazım yine de
Dün akşam göğsüm acıdı elleyince şu an yok ama. Bide bugün kasığıma ağrı girdi sol tarafa ama o da geçti şimdiBelirtim yok benim erken olduğunu düşünüyorum belirtiler için ama sende var mımelegini_bekliyor ?
Tahmin ettiğimiz şeydir inşallah :) Bu ay düşünmüycem diyorum ama 10 gün kaldı ya sabırsızlık başladı tam 9 Eylül'de de yolculuk var eşimin ailesinin yanına gidiyoruz acaba gitmeden test mi yapsam çünkü orada alıp yapma imkanım olamayacak şunu mu yapsam bunu mu yapsam plan yapıyorum şimdiden :)Dün akşam göğsüm acıdı elleyince şu an yok ama. Bide bugün kasığıma ağrı girdi sol tarafa ama o da geçti şimdi
Ya bende düşünmücem bu ay belirti aramıcam diyordum ama dediğin gibi az kaldığı için acaba mı diyorum. Yapmamam lazım amaTahmin ettiğimiz şeydir inşallah :) Bu ay düşünmüycem diyorum ama 10 gün kaldı ya sabırsızlık başladı tam 9 Eylül'de de yolculuk var eşimin ailesinin yanına gidiyoruz acaba gitmeden test mi yapsam çünkü orada alıp yapma imkanım olamayacak şunu mu yapsam bunu mu yapsam plan yapıyorum şimdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?