Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

valla bende de bata 4 gun kala ruyamda arkadaslarım hamıle oldugumu soyledı bende onaylamıstım . sonrada ogrendım

Arkadaslar bisey sormak istiyorm..benim bat 4-5 eylul.persembe yani 1 eylulde kan versem kesin sonuc cikar degilmi

Ya biliyorum ya kesin gelcek regl bende yine üzülüp ağlıcam sonra annemler gelcek içime ata ata yüzlerine gülcem

Yok yapamam demedim canım alma imkanım olmayacak köyde olacağım için :) Ya gitmeden yapıcam ya da yanıma alıp orada yaparım bu ay erken yapmak istiyorum sanki bilmiyorum belirtilere göre bakalım

Yok yapamam demedim canım alma imkanım olmayacak köyde olacağım için :) Ya gitmeden yapıcam ya da yanıma alıp orada yaparım bu ay erken yapmak istiyorum sanki bilmiyorum belirtilere göre bakalım
He ben yapamam diyorsun sandım canım. Al yanına bence geçince yap. Gitmeden yapma canım geçmesini bekle

Bence belirti aramayalım kızlar Gerçekten pskolojik olarak yaşatıyoruz kendimize ben geçen ay ufakta olsa yaşadım bunu geçen ay sürekli belirtileri araştırıyordum şimdi yapmıyorum :)
Geçen ay ben bildiğin hamileydim kürtajdan sonra rahim kendini hemen toparladı diye o kadar inandırdım ki kendimi ama düşündüğüm gibi olmamış. İnşallah bu ay

adetime 11 gün kaldı arada sol yumurtalığıma ağrı giriyor ama çok hafif hemen geçiyor rahmime bişey saplanıyor ara ara ama daha çok var psikolojik olarak yaşıyorda olabilirim

Totem mi yapıyorsun kız benden habersiz

Yok canım ya valla umutla bekliyorum falan diyorum ama sanki gelcek gene regl biliyorum ben
Bence belirti aramayalım kızlar Gerçekten pskolojik olarak yaşatıyoruz kendimize ben geçen ay ufakta olsa yaşadım bunu geçen ay sürekli belirtileri araştırıyordum şimdi yapmıyorum :)
Yok ben şuan kasık ağrısı olsa bile gebeliğe yormam hayatta benim geçen ay dilim yandı son 10 gün kala resmen hamile hissettim kendimi ya yazdımda buraya kaç kere
Ama hakem düdüğü çaldı
Geçen ay ben bildiğin hamileydim kürtajdan sonra rahim kendini hemen toparladı diye o kadar inandırdım ki kendimi ama düşündüğüm gibi olmamış. İnşallah bu ay

E bende öyleydim kuzum ya gece uyuyamıyodum yazıyodum ya
Belirtileri resmen yaşadım valla dedim bu sefer hamileyim Ondan o yüzden çok ağladım regl gelince inanmıştım resmen

adetime 11 gün kaldı arada sol yumurtalığıma ağrı giriyor ama çok hafif hemen geçiyor rahmime bişey saplanıyor ara ara ama daha çok var psikolojik olarak yaşıyorda olabilirim

Canım sende hemen hemen bizle aynısın sanırım bat olarakk ..
Psikolojik olma ihtimali % 90 canım :)

açtım esra yı izliyorum bu hatununda 2 oğluşu varya kucuğu ne tatlı öyle bayılıyorum ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…