Kızlar evdeki idrar tahliline güvenmeyin çünkü benimki hep negatif çıktı, kanda gördüm hamile olduğumu, bu arada ben de rüyamda gördüm bi bebek, kucağımda değildi kimse de bana bu senin demedi ama ben biliyordum benim olduğunu, aynı gecenin sabahında namazdan sonra uyumuşum bu kez teyzemin öldüğünü gördüm, diri haberi dediler hatta bu sayfada kızlar, doğru çıktı, Allahım hepinize nasip etsin inşallah, şu an Merkezi Medine hacı olmak isteyenlerle dolup taşıyor, bu mübarek günlerde dergahindakiler gibi dua ediyoruz sana Rabbim, isteyen herkese gönlundeki muradı ver, Ya Halik, isteyen herkese bebek nasip et
Yok yapamam demedim canım alma imkanım olmayacak köyde olacağım için :) Ya gitmeden yapıcam ya da yanıma alıp orada yaparım bu ay erken yapmak istiyorum sanki bilmiyorum belirtilere göre bakalımYa bende düşünmücem bu ay belirti aramıcam diyordum ama dediğin gibi az kaldığı için acaba mı diyorum. Yapmamam lazım amaerken yapmayı ben istemiyırum ama sen tatile çıkçaksan yap bigün önce. Yanına da alabilirsin ki ya niye yapamıcaksın?
He ben yapamam diyorsun sandım canım. Al yanına bence geçince yap. Gitmeden yapma canım geçmesini bekleYok yapamam demedim canım alma imkanım olmayacak köyde olacağım için :) Ya gitmeden yapıcam ya da yanıma alıp orada yaparım bu ay erken yapmak istiyorum sanki bilmiyorum belirtilere göre bakalım
Çünkü hamile olmak istiyoruz bak yine psikolojik etkiliyoruz kendimizi gördün müjejelibobon melegini_bekliyor kızlar bat 9 cular
Sanırım belirti için çok erken ama bendede alt karında sızılar var
Totem mi yapıyorsun kız benden habersizYa biliyorum ya kesin gelcek regl bende yine üzülüp ağlıcam sonra annemler gelcek içime ata ata yüzlerine gülcem
Bence belirti aramayalım kızlarjejelibobon melegini_bekliyor kızlar bat 9 cular
Sanırım belirti için çok erken ama bendede alt karında sızılar var
Geçen ay ben bildiğin hamileydimBence belirti aramayalım kızlarGerçekten pskolojik olarak yaşatıyoruz kendimize ben geçen ay ufakta olsa yaşadım bunu geçen ay sürekli belirtileri araştırıyordum şimdi yapmıyorum :)
Bekliyim canımda ben hiç iyi degilim bugün ;(
Çünkü hamile olmak istiyoruz bak yine psikolojik etkiliyoruz kendimizi gördün müher ay yapmıcaz diyoruz bide
Totem mi yapıyorsun kız benden habersiz
Yok ben şuan kasık ağrısı olsa bile gebeliğe yormam hayatta benim geçen ay dilim yandı son 10 gün kala resmen hamile hissettim kendimi ya yazdımda buraya kaç kereBence belirti aramayalım kızlarGerçekten pskolojik olarak yaşatıyoruz kendimize ben geçen ay ufakta olsa yaşadım bunu geçen ay sürekli belirtileri araştırıyordum şimdi yapmıyorum :)
Geçen ay ben bildiğin hamileydimkürtajdan sonra rahim kendini hemen toparladı diye o kadar inandırdım ki kendimi ama düşündüğüm gibi olmamış. İnşallah bu ay
adetime 11 gün kaldı arada sol yumurtalığıma ağrı giriyor ama çok hafif hemen geçiyor rahmime bişey saplanıyor ara ara ama daha çok var psikolojik olarak yaşıyorda olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?