Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

myzt @morsevdam5 ya dün kaynanamda başladı herşey normalde çok takan ve duygusal bir insan degildim dün herkesin yaptıgı hareket battı eşim işteydi aradım görümceme geçtim orda aglamaya başladım ama büyük sorunda yoktu aslen. Neyse bişey demedi kimse eve geldim sabaha kadar idrara çıkmaydı flan uyuyamadım ben uyurken eşim gitmiş sonra ben normalde erken uyanırım geç yatsamda aramış açmamışım duymadım ama yemin ediyorum 47 cevapsız arama tepemde,bagrıyor aşkım diye bi sıçradım kızım manyakmısın uyuyormuydun bu ne uyku yüregim agzıma geldi flan dedi. Sonra oturuyorum randevu yerini arıyorum genelde eşim beni öper gıdıklar flan telefonla konuşurken bende mutlu olurum yine aynısını yaptı yeter be diyip telefonu duvara bir fırlattım bagıra bagıra aglamaya başladım adam şoka girdi ben gidiyorum o zaman işe dedi defol diye bagırdım sonra ne yapıyorum ya diye kalktım sarıldım özür dilerim yolcu edeyim flan dedim geçiriyorum saga sola gitti bi türlü çıkmadı aaaaa yeter çıksana çıkacaksan be diye bagırdım sonra odaya geçti parfüm sıkmayı unutmuş sıkarken bi anda parfüm gözüme geldi sinirlendim aglamaya başladım yatak odasının kapısını çekerken bizim anahtar dişarıda kapının misafir çok geliyor kilitliyorum ben adamın üstüne kapıyı kitle içeride bagıra bagıra aglamaya başla sonra benim ki açsana şu kapıyı diyince fark ettim. Yeni annemle konuşuyorum hamilesin işte yeter zorlama yok yok diyip dedi degilim işte diye aglamaya başladım benim psikolojim çok bozuldu cidden psikiyatriste gitmem lazım bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum galiba bu çocuk şeyi beni maf etti yok işte niye zorluyorlar beni neden böyle bu hale getiriyorlar anlamıyorum maf oldum ben ya kendimi çok kötü hissediyorum daha kahvaltı yapmadım yapamadım içimden hiç bişey gelmiyor

Ne güzel konuştu kız gönlü Allah ile gözü eşi ile merhameti yavrusuyla olan bi eş istiyorum dedi.​

Canım çok içim acıdı ya sen neden böyle oldun topla kendini eşine hiç iyi olmamış davranışların benimki çok kırılır nazlıdır küser hemen. Allahtan eşinin tepkileri kötü olmuş o anda olgunlukla karşılamış.
Canım inşallah sende ki bu değişim bebektendir diyeyim ama lütfen kendini toplamay calıs unutma herkes kendinin doktorudur.
İlgilencek bişeyler bul yarın git bakalım doktora inşallah güzeel şeyler duyarsın.
Allahın isimlerini zikret inan ki çok iyi geliyor. Evde bakara suresini aç dinle evin huzurunun yerine gelmesini sağlıyor.

Ya böyle bir insan degilim normalde eşimde hala hamilelikten sanıyor bu hareketlerimi ve ben daha çok sinirleniyorum eşim anlayışlıdır her konuda iyikki var yoksa başkası bana katlanmazmış ama cidden çok kötüyüm sürekli aglıyorum herşeye ya delircem bildigin ben ömrümde hiç bu kadar aglamadım kimsede görmemiştir agladıgımı ama şimdi tutamıyorum ben deliriyorum galiba bebekten flan degil bunlar

Canım regl öncesi ben çok gergin sinirli ve asabi olurum çogu zaman eşimi azarlarım oda regl gelcek galiba der anlar üstüme fazla gelmez.
Reglin totalde ne kadar gecikti şimdi

Canım regl öncesi ben çok gergin sinirli ve asabi olurum çogu zaman eşimi azarlarım oda regl gelcek galiba der anlar üstüme fazla gelmez.
Reglin totalde ne kadar gecikti şimdi
Bugünle 13 gün geçti lekelenmenin üstündende 18 gün geçti

Bugünle 13 gün geçti lekelenmenin üstündende 18 gün geçti

E kuzum bebek değilse ney o zaman canımm regl neden gelmiyor reglimde gecikmez hiç diyorsun.
Allah korusun kötü bişey olmasında bebek olsun inşallah.
Saat kaçta randevun azcık topla kendini lütfen
Ya sabır çek lütfen

Yarına alındu bugündü kadın yanlış vermiş randevuyu yarına kaldı şans ya sabah 9da randevum var işte canım yemek yiyimde belki kendime gelirim bak yemek diyince yüzüm güldü bile ay hayatta yemek yemekten güzel bişey yok galiba

3 oldu nacizane rica ile soru yoneltiyorm buraya.tesekkur ederim kimse yanitlamadigi icin.Allah isinizi gucunuzu rasgetirsin.

Aynen canım tamam bu ay etkilemeyelim kendimizi. Son ana kadar belirti aramayalım ama umudumuzu da kaybetmeyelim

Bencede bende çok seviyorum yemek yemeyi

Ben bilmem eşim biliri izliyorum bende. Kanal geçerken gördüm eskilerden caner geliyormuş esra erol a. Ya ben daha yemek yapıcam

Bende dün taze fasulye yapmıştım ondan var kuzum bide salata yapcam brokoli haşlıcam
Evet caner gelcekmiş ne iş acaba akıllanmıştır serseri ya bende esra baslayana kadar kanal d ye bakıyodum

Profillerinize noldu kızlar demin 5 dk yorum yapamadım forum güncelleniyor dendi

Bende dün taze fasulye yapmıştım ondan var kuzum bide salata yapcam brokoli haşlıcam
Evet caner gelcekmiş ne iş acaba akıllanmıştır serseri ya bende esra baslayana kadar kanal d ye bakıyodum
Ben esra yı da severim aslında ama şimdi buna takıldım ya bırakamıyorum da ezgi yi merak ediyorum naptı acaba

Bencede bende çok seviyorum yemek yemeyi
Ay seviyorumda yapacak adam yok evi temizlemekten elim degmiyor gerçi iki süpürüp hemen halsiz düşüyorum elim ayagım titriyor şimdi iki çamaşır attım odaya giriyim az süpürüp temizliyim dedim valla sırtımdan soguk soguk terler geldi halsiz kaldım yine kaldım ben böyle ne olcam ya ;(

Kızlar az önce test yaptım negatifi gördüm... Bu ayda olmadı.hayırlısı...
Rabbim hayırlısını versin canım,herşeyin başı saglık,ve huzur tez zamandada olur inşallah görürsün pozitifi sıkma canını ne olur bizde bekliyoruz bak :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…