Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Rabbim hayırlısını versin canım,herşeyin başı saglık,ve huzur tez zamandada olur inşallah görürsün pozitifi sıkma canını ne olur bizde bekliyoruz bak :/

Senin içinde geçerli bu yazdıkların canım

kızlar klişe geliyor belki artık herşeyin hayırlısı kelimesi ama gerçekten öyle
hayırlısı değilse banada vermesin rabbim bu ay
yuzde 90 gelicek reglim ama kendime söz veriyorum gelirse üzülmicem ağlamıcam (tutarım inşallah )

Benim test silik olarak pozitif ama yine de yok ya değildir regl olurum diyorum habire

Adet olucam ben galiba ya biraz daha akintiyla karisik kirmizilik gibi geldi agrimda var pofff

Yaaa belkide olmazsın bende öyle olmuştum ama olmamıştı
Afedersin aynayla bakıyorum agiz kismina yok bir kirmizilik falan gelmicek yine galiba anlamadim birsey Allahim yerlesme kanamasi olsun insaAllah adetsede neden sökülemiyorum anlamadim hic böyle olmamistim

Yaaa belkide olmazsın bende öyle olmuştum ama olmamıştı

Afedersin aynayla bakıyorum agiz kismina yok bir kirmizilik falan gelmicek yine galiba anlamadim birsey Allahim yerlesme kanamasi olsun insaAllah adetsede neden sökülemiyorum anlamadim hic böyle olmamistim

Normal şartlarda gecikmiyorsanız bu durumla daha önce karşılamadıysanız %95 hamilesiniz arkadaşlar. Birinizin 28 ağustos yanlış hatırlamıyorsun diğerinizin 13 gun kadar geçmiş. Yani aklıma başka bişey gelmiyor fıstıklar.. Umuyorum ki hamilesiniz.

Canım neden hala kan testi yaptırmadın? Yaptırdıysanda görmemiş olabilirim kuzım kusura bakma negatif mi çıktı?
netten arastirdim canim yerlesme kanamasindan 3-4 gün sonra kan testi doğru sonuc verir diye o yüzden bekliyorum perşembe olmazsam gidicem canim

ahh canım benim insaAllah benim farkli olarak akintim gelirdi kirmizli ama birkac saat sonra tamamen sökülürdm bu sefer gelmedi yerlesme kanamasi olabilir diye geldi aklıma insaAllah bebisim gelmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…