Öyle diyorum artık canım. Yapacak bişi yok. Bidahaki aya inşallah..Rabbim hayırlısını versin canım,herşeyin başı saglık,ve huzur tez zamandada olur inşallah görürsün pozitifi sıkma canını ne olur bizde bekliyoruz bak :/
İnşallah bir dahaki aya duyarız hamiş oldugunuÖyle diyorum artık canım. Yapacak bişi yok. Bidahaki aya inşallah..
İnşallah canım..bu ayda böyle geçti...İnşallah bir dahaki aya duyarız hamiş oldugunumutlu oluruz canım
Ben esra yı da severim aslında ama şimdi buna takıldım ya bırakamıyorum daezgi yi merak ediyorum naptı acaba
Herşeyin hayırlısı canımKızlar az önce test yaptım negatifi gördüm... Bu ayda olmadı.hayırlısı...
Rabbim hayırlısını versin canım,herşeyin başı saglık,ve huzur tez zamandada olur inşallah görürsün pozitifi sıkma canını ne olur bizde bekliyoruz bak :/
Aynen öyle tatlımSenin içinde geçerli bu yazdıkların canım
Benim test silik olarak pozitif ama yine de yok ya değildir regl olurum diyorum habire
Benimde öyle regl geçti ama hala olurum diyorum bi daha test yapmaktanda korkuyorum :/Benim test silik olarak pozitif ama yine de yok ya değildir regl olurum diyorum habire
Selam kizlar.Benim test silik olarak pozitif ama yine de yok ya değildir regl olurum diyorum habire
YaaaAdet olucam ben galiba ya biraz daha akintiyla karisik kirmizilik gibi geldi agrimda var pofff
Afedersin aynayla bakıyorum agiz kismina yok bir kirmizilik falan gelmicek yine galiba anlamadim birsey Allahim yerlesme kanamasi olsun insaAllah adetsede neden sökülemiyorum anlamadim hic böyle olmamistimYaaabelkide olmazsın bende öyle olmuştum ama olmamıştı
Canım neden hala kan testi yaptırmadın? Yaptırdıysanda görmemiş olabilirim kuzım kusura bakma negatif mi çıktı?Adet olucam ben galiba ya biraz daha akintiyla karisik kirmizilik gibi geldi agrimda var pofff
Yaaabelkide olmazsın bende öyle olmuştum ama olmamıştı
Afedersin aynayla bakıyorum agiz kismina yok bir kirmizilik falan gelmicek yine galiba anlamadim birsey Allahim yerlesme kanamasi olsun insaAllah adetsede neden sökülemiyorum anlamadim hic böyle olmamistim
netten arastirdim canim yerlesme kanamasindan 3-4 gün sonra kan testi doğru sonuc verir diye o yüzden bekliyorum perşembe olmazsam gidicem canimCanım neden hala kan testi yaptırmadın? Yaptırdıysanda görmemiş olabilirim kuzım kusura bakma negatif mi çıktı?
ahh canım benim insaAllah benim farkli olarak akintim gelirdi kirmizli ama birkac saat sonra tamamen sökülürdm bu sefer gelmedi yerlesme kanamasi olabilir diye geldi aklıma insaAllah bebisim gelmistirNormal şartlarda gecikmiyorsanız bu durumla daha önce karşılamadıysanız %95 hamilesiniz arkadaşlar. Birinizin 28 ağustos yanlış hatırlamıyorsun diğerinizin 13 gun kadar geçmiş. Yani aklıma başka bişey gelmiyor fıstıklar.. Umuyorum ki hamilesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?