Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Afedersin aynayla bakıyorum agiz kismina yok bir kirmizilik falan gelmicek yine galiba anlamadim birsey Allahim yerlesme kanamasi olsun insaAllah adetsede neden sökülemiyorum anlamadim hic böyle olmamistim
İşte bende öyle oldum ama hala neden oldugunu çözen ne bir doktora denk geldim ne bi allah kuluna yarın sabah doktorum var inşallah neden oldugunu ögrenir yazarım size

netten arastirdim canim yerlesme kanamasindan 3-4 gün sonra kan testi doğru sonuc verir diye o yüzden bekliyorum perşembe olmazsam gidicem canim
Ben o kanamayı yaşadım 4 gün sonra negatifi gördüm kanda,güvenme o yazanlara bekle biraz 10 gün geçtikten sonra ablam yap test dedi yaptım silik çizgi çıktı ama benim hala umudum yok umarım senin vardır ve çıkar kuzum

İşte bende öyle oldum ama hala neden oldugunu çözen ne bir doktora denk geldim ne bi allah kuluna yarın sabah doktorum var inşallah neden oldugunu ögrenir yazarım size
insaAllah canim sonucu yazinca benide etiketlermisin olur ya arada kaynar görmem falan meraktayim insaAllah güzel sonuclarla geliceksin

Ya bugün sabah afedersiniz agzım çok fena kokuyordu benim hayatta kokmaz eşim bile bu ne allah aşkına kalk bişey at agzına dedi ama damagım agzım tatsız sudan bile tat alamıyorum kan tadı geliyor agzımda kansızlık olabilir demişler. Sizde oldumu hiç ;(

insaAllah canim sonucu yazinca benide etiketlermisin olur ya arada kaynar görmem falan meraktayim insaAllah güzel sonuclarla geliceksin
Tabi etiketlerim canım ne demek inşallah bakalım ama fazla ümit etmek istemiyorum inşallah güzel haber gelirde şu halsizligim baş dönmem isteksizligim iş yapamamam hep o yüzden olsun ateş basmaları flan hep ondan olsunda yarın. Eşime süpriz yapayım inşallah

insaAllah canim belirtilerin var hep sonucu güzel olucak inanıyorum

Canlarım sizden busefer çok başka şey için dua istiyorum.. kayınbabamın boğazında tümör varmış..test yapılcakmış iyi huylumu kötü huylumu diye... dua ederseniz çok sevinirim..

netten arastirdim canim yerlesme kanamasindan 3-4 gün sonra kan testi doğru sonuc verir diye o yüzden bekliyorum perşembe olmazsam gidicem canim

ahh canım benim insaAllah benim farkli olarak akintim gelirdi kirmizli ama birkac saat sonra tamamen sökülürdm bu sefer gelmedi yerlesme kanamasi olabilir diye geldi aklıma insaAllah bebisim gelmistir

Tamam canım perşembeye az kalmış inşallah bebeğin seninledir. Bayram şekerin senledir. Bende çok istiyorum bayram şekerimm tatlı şekerim gelsin ah ahhh tüm ailenin bayram şekeri bizden olur ama ne bileyim sanki al baştan regl gelir falann :/

Canlarım sizden busefer çok başka şey için dua istiyorum.. kayınbabamın boğazında tümör varmış..test yapılcakmış iyi huylumu kötü huylumu diye... dua ederseniz çok sevinirim..

Rabbim şifa versin şafi ismiyle canım gelmiş geçmiş olsun inşallah

insaAllah bu bayrama hamis olarak gireriz canım ramazan bayrami kismet olmadi bu bayram olsun Allahin izniyle bende lcwden tişört almıştım hamile tisortu ailelere hamileligimi öyle gostericektm yani gostericem insaAllah size bir suprizim var diyip onu giyip gelicektm Allahim nasip etsin insaAllah canim benim

Slm kızlar , rabbim isteyen herkese evlat versin inş. Benim bat 4eylul hiç zaman geçmiyor. Sanırım bu ay da olmicek . Belirti yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…