Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Kızlar yaa napmışsınız yetişemiyorum o kadar çok sayfa olmuşki okuyamadım yeni gelişmeler yeni hamişler varmı

Kızlar dayeni birşey denedim ben ya, benim kasık batmalarım oluyordu ama şey demişlerdi egilip kalkarsan olur batmalar flan demişlerdi bende denedim olmadı. Sonra suyu aldım dolaptan odaya geldim oturdum kasıgım fena halde agrıdı normal mi ? Sizce

Tabiki de canım eğer hayırlısı değilse olmasın zaten. Çünkü sonra üzüntüsü daha çok oluyor. Bak bana mayısta hamile kaldım ama kalp atışı olmadı haziranda kürtaj oldum. Demek ki hayırlısı değilmiş ama ne kadar üzüldüm, niye dedim hep, sonra buna da şükür dedim. O yüzden hayırlısıysa olsun diyorum hep

Ay kızlar vallahi iyi degilim artık eşim yakında patlıycak yoksa hamilelik artık adet olayım cidden herşeye aglıyorum yemin ederim böyle birşey görmedim

Kızlar benim silik çizgi yalan oldu. 3 gün gecikmeyle sabah adet oldum. Moralim çok bozuk. Benim bat 25 eylül artık. İlk kez gecikme ve testte 2. Çizgi görmüştüm silik de olsa ve umutlanmıştım. Hayal kırıklığı... O zaman hiç gecikmeyen şey niye gecikti, niye sol kasığımda batmalar oldu, testte neden 2.yi gördüm? Çok üzgünüm..

Batları kim yazıyodu benimkinide yazarmısınız 17eylül
Nerdesin kız sen geçen etiketledim seni nerdesin napıon diye iyimisin ne var ne yok bizde bekliyoruz işte Sorma sorma geçen 500. Sayfamız kutlu olsun yazdım nerdeyse 700 olcak

Kızlar sorum olacak ama dürüst olun lütfen kötü alışkanlıgı olan var mı , sigara alkol vs gibi hamile olmayı istiyor herkes ama bunlar olan var mı

Üzülme canım tek degilsin yarın bende negatifi görcem. Büyük ihtimal, bende geciktim bu ay ilk defa ve batmalar var adet olamadım lekelenmem oldu silik bende gördüm ama ümitli degilim bende

Nerdesin kız sen geçen etiketledim seni nerdesin napıon diye iyimisin ne var ne yok bizde bekliyoruz işte Sorma sorma geçen 500. Sayfamız kutlu olsun yazdım nerdeyse 700 olcak
Ay kuzum ya sorma çok yoğundum bu aralar giremedim evet gördüm cevaplmıştm seni canım siz napıyonuz ya kaç sayfa olmuş okuyamıyorum

Üzülme canım tek degilsin yarın bende negatifi görcem. Büyük ihtimal, bende geciktim bu ay ilk defa ve batmalar var adet olamadım lekelenmem oldu silik bende gördüm ama ümitli degilim bende

Yazdığın tüm belirtilerimiz ortak ama inşallah sen hamilesindir güzelim. Senin için dua edeceğim. Sabahtan beri durup durup ağlıyorum. Rabbim seni güldürür inşallah.

Beklemek cok zor canimm ama dayanmak zorundayiz hersey icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…