- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Oturuyo orda olmamış demek ali ile
İkiside locada
Tabiki de canım eğer hayırlısı değilse olmasın zaten. Çünkü sonra üzüntüsü daha çok oluyor. Bak bana mayısta hamile kaldım ama kalp atışı olmadı haziranda kürtaj oldum. Demek ki hayırlısı değilmiş ama ne kadar üzüldüm, niye dedim hep, sonra buna da şükür dedim. O yüzden hayırlısıysa olsun diyorum hepkızlar klişe geliyor belki artık herşeyin hayırlısı kelimesi ama gerçekten öyle
hayırlısı değilse banada vermesin rabbim bu ay
yuzde 90 gelicek reglim ama kendime söz veriyorum gelirse üzülmicem ağlamıcam (tutarım inşallah )
O otura dursun Esra locadan biriyle aşk yaşamaya bile başlamış adını unuttum yaolamıcak bu kız kimseyle
Nerdesin kız sen geçen etiketledim seni nerdesin napıon diye iyimisin ne var ne yok bizde bekliyoruz işteBatları kim yazıyodu benimkinide yazarmısınız 17eylül
Üzülme canım tek degilsin yarın bende negatifi görcem. Büyük ihtimal, bende geciktim bu ay ilk defa ve batmalar var adet olamadım lekelenmem oldu silik bende gördüm ama ümitli degilim bendeKızlar benim silik çizgi yalan oldu. 3 gün gecikmeyle sabah adet oldum. Moralim çok bozuk. Benim bat 25 eylül artık. İlk kez gecikme ve testte 2. Çizgi görmüştüm silik de olsa ve umutlanmıştım. Hayal kırıklığı... O zaman hiç gecikmeyen şey niye gecikti, niye sol kasığımda batmalar oldu, testte neden 2.yi gördüm? Çok üzgünüm..
Ay kuzum ya sorma çok yoğundum bu aralar giremedim evet gördüm cevaplmıştm seni canımNerdesin kız sen geçen etiketledim seni nerdesin napıon diye iyimisin ne var ne yok bizde bekliyoruz işteSorma sorma geçen 500. Sayfamız kutlu olsun yazdım nerdeyse 700 olcak
Üzülme canım tek degilsin yarın bende negatifi görcem. Büyük ihtimal, bende geciktim bu ay ilk defa ve batmalar var adet olamadım lekelenmem oldu silik bende gördüm ama ümitli degilim bende
Aminnn cok aminn darisi sana insallah kuzummdaha olmadim canım perşembe ya da cumaya kadar olmazsam direk kan vericem
Sup3risi canım cok sevindim mutlu oldum görünce saglikla kucagina almak nasip olsun insaAllah
Kızlar sorum olacak ama dürüst olun lütfen kötü alışkanlıgı olan var mı , sigara alkol vs gibi hamile olmayı istiyor herkes ama bunlar olan var mı
Beklemek cok zor canimm ama dayanmak zorundayiz hersey icinmyzt @morsevdam5 @meleklerim benim2 Sup3risi kızlarrr ya şanssızlıga bakarmısınız hastahaneden randevuyu bi hafta önceden almıştım haftaya salı dedi gerizekalı kadın meger 29 agustos pazartesine randevu vermiş yani bugün randevum geçmiş ve gidemedim yarın sabah erken saatlerine alındı of şanssızmıyım neyim ben bi gün daha nasıl beklenir ki
SigaraKızlar sorum olacak ama dürüst olun lütfen kötü alışkanlıgı olan var mı , sigara alkol vs gibi hamile olmayı istiyor herkes ama bunlar olan var mı
Ona bakarken reklama girdi sonra açmadım bi daha. Kimmiş acabaO otura dursun Esra locadan biriyle aşk yaşamaya bile başlamış adını unuttum ya
Evet canim ben de teste gun sayiyorum pek umudum olmasa daIliskiden sonra ki mi
Canim hamilemisin sen ben pek giremedim kaçırmışımAminnn cok aminn darisi sana insallah kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?