Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Slm kızlar bugün tatil günümüzde gezdik dolaştık akşamsa misafirlerim vardı anca bitti işler baya sayfa olmuş okumaya takadim yok nasılsınız mayıs annelerine eklenen varmı

Kizlar bende varım ama umudum yok yine ...
Bat 24 Eylül
Aranızda dostinex kullanan var mı prolaktin hormonu yüksekliğinden

Neden umudunuz yok ki silikse hamile demezsiniz zaten ama

TE="Burmera, post: 47888851, member: 779280"]Batları kim yazıyodu benimkinide yazarmısınız 17eylül[/QUOTE
Benim de 18 eylül gibi

Testi yaptıktan 5 dk sonra silik çizgi cikiyosa geçersiz demek yani testi yaptınız diyelim 5 dk bekleyin öyle bakın uzun müddet bekletip bakarsanız çizgi çift olabiliyor ve geçersiz demek bu

Ilk testim Boyle yumurtlama testi bugun den basladimkizlar sizde bakin yanlis yapmiyim

Benimde 6 yada 7 eylul ovu testi aldin mi Ben aldim hergun yapiyom 6 ya kadar kacirmak istemiyom yumurtlamayi allah gonlumuze Gore versin
Amin cümlemize inşallah canim yok test almadim bilmiyorum aslinda öyle bir şeyi gecmedi mi bizim yumurtlama dönemi adetten 14gun 16gun once falan degil mi

Kizlar bende varım ama umudum yok yine ...
Bat 24 Eylül
Aranızda dostinex kullanan var mı prolaktin hormonu yüksekliğinden

Ben kullandim canim agustos ayinin basinda basladim agustosun sonuna dogruda hamile oldugumu ogrendim , prolaktinim 45 ti ama ben bunun yaninda da testere disli aslan pencesi otu kaynatip ictim her aksam bir su bardagi ve hergun taze birsekilde , ayrica her sabahta corek otu bal tarcin kürünu yapip her sabaj bir tatli kasigi ac karnina yedim , ilacimin ucuncu haftasindada hamile kaldim,

[QUOurmera, post: 47889576, member: 779280"]İnşallah olmayız canım ya daha çok var ama sıkı çalışalım :)[/QUOTE]
Ben artik tüp bebeğe başvurmaya karar verdim canım, her ay uğraşıyoruz olmuyor, esimde de bende de sorun çıkmadı ama doktorum daha fazla vakit kaybetmeyin size yapabilecegim fazla bisey yok dedi. Yalnız eşim yeni ise girdiğinden hemen izin almasın tüp bebek için diyorum ama bi taraftan da bi an önce baslamak için can atıyorum, bir de ben sakaryadayim kayinvalidemler İstanbul Anadolu yakasinda, sizce hangi devlet hastanesine gideyim?

Yaa bende bebek çok istiyorum doktor beni de folik aside başlattı acaba bu folik asit adeti geciktirir mi

[QUOurmera, post: 47889576, member: 779280"]İnşallah olmayız canım ya daha çok var ama sıkı çalışalım :)
Ben artik tüp bebeğe başvurmaya karar verdim canım, her ay uğraşıyoruz olmuyor, esimde de bende de sorun çıkmadı ama doktorum daha fazla vakit kaybetmeyin size yapabilecegim fazla bisey yok dedi. Yalnız eşim yeni ise girdiğinden hemen izin almasın tüp bebek için diyorum ama bi taraftan da bi an önce baslamak için can atıyorum, bir de ben sakaryadayim kayinvalidemler İstanbul Anadolu yakasinda, sizce hangi devlet hastanesine gideyim?[/QUOTE]
Bilmiyorumki canım benim bilgim yok malesef .Rabbim tez zamanzda ve hayırlı zamanda versin inşallah hepimize bebiş

P. Tesi kan verdim canım, telefonla öğrendim sonucu galiba 0.1 çıkmış. Adet olmadım henüz, kasıklarımda hala çekilmeler, batışmalar var, idrarım bulanık bugün afedersiniz tam orada seğirme oldu. Bilmiyorum ki ben mi dinliyorum kendimi. Ama gecen ay ne yaşadıysam aynılarını yaşıyorum sanki, gecen ay kimyasal gebelik yaşadım ve düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…