10 gün geçince silik bir şey çıkıyorEvet canim ben de teste gun sayiyorum pek umudum olmasa da
Neden umudunuz yok ki silikse hamile demezsiniz zaten amaBen o kanamayı yaşadım 4 gün sonra negatifi gördüm kanda,güvenme o yazanlara bekle biraz 10 gün geçtikten sonra ablam yap test dedi yaptım silik çizgi çıktı ama benim hala umudum yok umarım senin vardır ve çıkar kuzum
İnşallah olmayız canım ya daha çok var ama sıkı çalışalım :)TE="Burmera, post: 47888851, member: 779280"]Batları kim yazıyodu benimkinide yazarmısınız 17eylül[/QUOTE
Benim de 18 eylül gibi
Testi yaptıktan 5 dk sonra silik çizgi cikiyosa geçersiz demek yani testi yaptınız diyelim 5 dk bekleyin öyle bakın uzun müddet bekletip bakarsanız çizgi çift olabiliyor ve geçersiz demek buKızlar benim silik çizgi yalan oldu. 3 gün gecikmeyle sabah adet oldum. Moralim çok bozuk. Benim bat 25 eylül artık. İlk kez gecikme ve testte 2. Çizgi görmüştüm silik de olsa ve umutlanmıştım. Hayal kırıklığı... O zaman hiç gecikmeyen şey niye gecikti, niye sol kasığımda batmalar oldu, testte neden 2.yi gördüm? Çok üzgünüm..
Bilmem öyle hissediyorum silik olunca herkes öyle dedi hamileisn diyede ondan dedimNeden umudunuz yok ki silikse hamile demezsiniz zaten ama
Benimde 6 yada 7 eylul ovu testi aldin mi Ben aldim hergun yapiyom 6 ya kadar kacirmak istemiyom yumurtlamayi allah gonlumuze Gore versinBenimde bat 6 eylül
Amin cümlemize inşallah canim yok test almadim bilmiyorum aslinda öyle bir şeyi gecmedi mi bizim yumurtlama dönemi adetten 14gun 16gun once falan degil miBenimde 6 yada 7 eylul ovu testi aldin mi Ben aldim hergun yapiyom 6 ya kadar kacirmak istemiyom yumurtlamayi allah gonlumuze Gore versin
Yok canim daha gecmedi ne zaman adet oldunAmin cümlemize inşallah canim yok test almadim bilmiyorum aslinda öyle bir şeyi gecmedi mi bizim yumurtlama dönemi adetten 14gun 16gun once falan degil mi
Normalde adetten 14 gun oluyoAmin cümlemize inşallah canim yok test almadim bilmiyorum aslinda öyle bir şeyi gecmedi mi bizim yumurtlama dönemi adetten 14gun 16gun once falan degil mi
Cocugun varmi senin bi ilk denememiAmin cümlemize inşallah canim yok test almadim bilmiyorum aslinda öyle bir şeyi gecmedi mi bizim yumurtlama dönemi adetten 14gun 16gun once falan degil mi
Kizlar bende varım ama umudum yok yine ...
Bat 24 Eylül
Aranızda dostinex kullanan var mı prolaktin hormonu yüksekliğinden
Yaa bende bebek çok istiyorum doktor beni de folik aside başlattı acaba bu folik asit adeti geciktirir miKizlar ya dün ögleden sonra isten geldim dedim 5 dk gözlerimi kapatiyim bi kahve iciyim orda dalmisim bi actim gözümü esim tepemde neyse aksam oldu 8.5 gibi bi saat yatiyim dedim saati kurdum yine kalkip kahve icip fal yollucaktim güya uyandim sabah 8 o saatten beri direniyodun islerim var esim gelmeden bitireyim diye yine dalmisim 25 dk once uyandim ayi gibiyim valla ya bu ne insan bazen cok yorgun olabiliyo galiba ama ben sanki hayattan bezmisim surekli uyumak istiyorum doyamadim.. Bu arada hepiniz hos geldiniz benim takvime göre 1 eylül adet bskalim kader kismet hersey
Ben artik tüp bebeğe başvurmaya karar verdim canım, her ay uğraşıyoruz olmuyor, esimde de bende de sorun çıkmadı ama doktorum daha fazla vakit kaybetmeyin size yapabilecegim fazla bisey yok dedi. Yalnız eşim yeni ise girdiğinden hemen izin almasın tüp bebek için diyorum ama bi taraftan da bi an önce baslamak için can atıyorum, bir de ben sakaryadayim kayinvalidemler İstanbul Anadolu yakasinda, sizce hangi devlet hastanesine gideyim?[/QUOTE][QUOurmera, post: 47889576, member: 779280"]İnşallah olmayız canım ya daha çok var ama sıkı çalışalım :)
P. Tesi kan verdim canım, telefonla öğrendim sonucu galiba 0.1 çıkmış. Adet olmadım henüz, kasıklarımda hala çekilmeler, batışmalar var, idrarım bulanık bugün afedersiniz tam orada seğirme oldu. Bilmiyorum ki ben mi dinliyorum kendimi. Ama gecen ay ne yaşadıysam aynılarını yaşıyorum sanki, gecen ay kimyasal gebelik yaşadım ve düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?