- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.454
- 168
ne yaptın cnm ne alemdesin@myzt @morsevdam5meleklerim benim2 Sup3risi kızlarrr ya şanssızlıga bakarmısınız hastahaneden randevuyu bi hafta önceden almıştım haftaya salı dedi gerizekalı kadın meger 29 agustos pazartesine randevu vermiş yani bugün randevum geçmiş ve gidemedim yarın sabah erken saatlerine alındı of şanssızmıyım neyim ben bi gün daha nasıl beklenir ki
Aynen öyle tatlımBeklemek cok zor canimm ama dayanmak zorundayiz hersey icin
Ya hastahaneden randevu almıştım kadın bana salı dedi ama pazartesine yazmış akılsız bende gidemedim kaçırmış oldum sabah erken saatte randevum var ama gebelik yok yani eminim öyle hissediyorum artık sadece başka bir nedenlerden dolayı böyleyim çünkü bugün çok stresliyim sürekli ya bagrıyorum ya aglıyorum ya kahkaha atıyorum sabah agzım igrenç kokuyordu kan kokusu vardı normalde olmaz eşim bile dedi gece vampirlige mi çıktın Allahını agzına bişey at bu ne flan büyük ihtimal enfeksiyondan veya, kansızlık flan var check up yaptırcam kadın dogumdan sonrane yaptın cnm ne alemdesin
Peki bırakmayı düşünüyormusun bende içiyorum deniyorum ama beceremiyorumda hamilesin bide galiba :)Sigara
Hamileligim kesinlesince birakicam hemde hemen. Hic denemedim birakmayi ama kendime inaniyorumPeki bırakmayı düşünüyormusun bende içiyorum deniyorum ama beceremiyorumda hamilesin bide galiba :)
Yiyecek ekmegi varsa naparsan yap o bebis tutunur ve dusmez. Ama Rabbim nasip etmediyse yiyecegi lokmayi ne kdar dikkat edersen et o bebis tutunamaz. Tabiki ilk aylar onemli ama dedigim gibi Rabbim istedikten sonra bebisin yeri sağlam olur keyfini cikarHic sorma ya ben imkansiz gibi bakiyodum keskn bu ay da yok dedim yani nerdeyse jetskiye binicektim gorumce ve kayinvalide zor tuttu allahin isi iyiki binmedim
Bat ne zaman senin inşallah kesinleşir ve hemen bırakırsın. Bende istiyorum hamile degilim ama önceden bırakaym diyorum sonuçta bir gün anne olacagız ama bilmiyorum bazılarıda 4 ay bırakmış geri içmeye başlamış 4 ay önemli sonrası sıkıntı degil gibi ama 4 ay bıraksam bida agzıma vurmam ki 1 ay bıraksam o bile bana tamamdırHamileligim kesinlesince birakicam hemde hemen. Hic denemedim birakmayi ama kendime inaniyorum
İnşallah canimDuzenli adet olanlarda adete 14 gun kala yumurtlama standarttir...adet sonrasi gebelik duzensiz genelde pko larda gorulur.uyuyan yumurtalar oldugu icin...ins eylulde adet olmazsin sen ben hepimiz
yarın belli olacak hayırlısı neyse o olsunYa hastahaneden randevu almıştım kadın bana salı dedi ama pazartesine yazmış akılsız bende gidemedim kaçırmış oldum sabah erken saatte randevum var ama gebelik yok yani eminim öyle hissediyorum artık sadece başka bir nedenlerden dolayı böyleyim çünkü bugün çok stresliyim sürekli ya bagrıyorum ya aglıyorum ya kahkaha atıyorum sabah agzım igrenç kokuyordu kan kokusu vardı normalde olmaz eşim bile dedi gece vampirlige mi çıktın Allahını agzına bişey at bu ne flan büyük ihtimal enfeksiyondan veya, kansızlık flan var check up yaptırcam kadın dogumdan sonra
Aynen öyle hayırlısı neyse o olsun bugün dua etcem namaz kılıp sabah ezanında ve sonrasında bakalım umarım güzel haber alırımyarın belli olacak hayırlısı neyse o olsun
inşallah cnm inşallahAynen öyle hayırlısı neyse o olsun bugün dua etcem namaz kılıp sabah ezanında ve sonrasında bakalım umarım güzel haber alırım
Bat 4 eylul :) ben irade guveniyorum. Bebegimin benim oldugunu bilsem paketi aticam cope o derece :) insallah bakalim kismet hayirlisi olsun hepimiz icinBat ne zaman senin inşallah kesinleşir ve hemen bırakırsın. Bende istiyorum hamile degilim ama önceden bırakaym diyorum sonuçta bir gün anne olacagız ama bilmiyorum bazılarıda 4 ay bırakmış geri içmeye başlamış 4 ay önemli sonrası sıkıntı degil gibi ama 4 ay bıraksam bida agzıma vurmam ki 1 ay bıraksam o bile bana tamamdır
Merhbaaaa kizlar burda yeniyim Bend e bu ay ovu testiyle hamile kalmak istiyorum
Nasıl banlandın canım ben olaylardan uzak kaldmKizlar merhaba ben gecmiyor gnler
Ogun banlandm malesf suanda baska hesptn griom
Nasilsnz bakalm son durumlr bedir bn hala adet olmadm bgun 33. Gnum
Nasıl banlandın canım ben olaylardan uzak kaldm
:)) az kaldı yine 1 eylüleBir kiza buyuk baslarn genel adi 3 kelime olan sozcgu soledm banladlr bni 1 eylulde greblcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?