Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

ne yaptın cnm ne alemdesin

ne yaptın cnm ne alemdesin
Ya hastahaneden randevu almıştım kadın bana salı dedi ama pazartesine yazmış akılsız bende gidemedim kaçırmış oldum sabah erken saatte randevum var ama gebelik yok yani eminim öyle hissediyorum artık sadece başka bir nedenlerden dolayı böyleyim çünkü bugün çok stresliyim sürekli ya bagrıyorum ya aglıyorum ya kahkaha atıyorum sabah agzım igrenç kokuyordu kan kokusu vardı normalde olmaz eşim bile dedi gece vampirlige mi çıktın Allahını agzına bişey at bu ne flan büyük ihtimal enfeksiyondan veya, kansızlık flan var check up yaptırcam kadın dogumdan sonra

Hic sorma ya ben imkansiz gibi bakiyodum keskn bu ay da yok dedim yani nerdeyse jetskiye binicektim gorumce ve kayinvalide zor tuttu allahin isi iyiki binmedim
Yiyecek ekmegi varsa naparsan yap o bebis tutunur ve dusmez. Ama Rabbim nasip etmediyse yiyecegi lokmayi ne kdar dikkat edersen et o bebis tutunamaz. Tabiki ilk aylar onemli ama dedigim gibi Rabbim istedikten sonra bebisin yeri sağlam olur keyfini cikar canim yanlis anlama sakin ben genel anlamda gebeliginin keyfini çıkarman icin soyluyorum canim ve bize de dua et lutfen tekrar hayirlisi olsun darisi basimiza insallahhhhhh

Hamileligim kesinlesince birakicam hemde hemen. Hic denemedim birakmayi ama kendime inaniyorum
Bat ne zaman senin inşallah kesinleşir ve hemen bırakırsın. Bende istiyorum hamile degilim ama önceden bırakaym diyorum sonuçta bir gün anne olacagız ama bilmiyorum bazılarıda 4 ay bırakmış geri içmeye başlamış 4 ay önemli sonrası sıkıntı degil gibi ama 4 ay bıraksam bida agzıma vurmam ki 1 ay bıraksam o bile bana tamamdır

yarın belli olacak hayırlısı neyse o olsun

Bat 4 eylul :) ben irade guveniyorum. Bebegimin benim oldugunu bilsem paketi aticam cope o derece :) insallah bakalim kismet hayirlisi olsun hepimiz icin

Kizlar bn gecmiyorgunler banlandm ondn brdb yaziorm. bgun adetmn 4. Gnu olmasi grekiodu dun kan testi yptirdm begtif ckti ve 2 gn siddetli 2 gn haff kasik agrisi bazn ck asiri bazn haff gogs agrisi yasiorm bgunde sari hafif kati halde akibtm olms ama hala olmdm sizde hala hamile olma ihtimalm vrmi yani adet olckmisim gbide hssediorm yarn byk ihtml olcm snki de bilemiorm goren duyan vrsa bu knulrdn yardmci olblrmi

Kızlar o kadar moralim bozuldu ki benim öküzle sevgilisine hamilelik haberi veren kızı izliyorduk benim öküz duydugum anda ben böyle şoka girmem sayende hep var gibi oldugu için varsa iyi tamam der otururum şahsen ne bu yani sen agzıma sıçtıgın için dedi tüm suçu bana attı ne kadar kötü oldum ya ben ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…