benimkide hic sasirmaz canım çünkü 9 aydir heh bu ay geldi modundaydik belki hemen inanmaz bile soka girer adam gercek olunca bakma sen şimdi öyle dediğine gunduzden sana kirilmistir öyle davrnadin diye kendince intikam niyetine kirmak istemistir seni emiminki şok olur sevinirKızlar o kadar moralim bozuldu ki benim öküzle sevgilisine hamilelik haberi veren kızı izliyorduk benim öküz duydugum anda ben böyle şoka girmem sayende hep var gibi oldugu için varsa iyi tamam der otururum şahsen ne bu yani sen agzıma sıçtıgın için dedi tüm suçu bana attı ne kadar kötü oldum ya ben ;(
Hayır canım vitamin oYaa bende bebek çok istiyorum doktor beni de folik aside başlattı acaba bu folik asit adeti geciktirir mi
Gercekten mi senin bi yontemle mi tuttu ilk cocuk muHadi insallah gercekten ise yariyor.
Kızlar o kadar moralim bozuldu ki benim öküzle sevgilisine hamilelik haberi veren kızı izliyorduk benim öküz duydugum anda ben böyle şoka girmem sayende hep var gibi oldugu için varsa iyi tamam der otururum şahsen ne bu yani sen agzıma sıçtıgın için dedi tüm suçu bana attı ne kadar kötü oldum ya ben ;(
Ay kuzum ya sorma çok yoğundum bu aralar giremedim evet gördüm cevaplmıştm seni canımsiz napıyonuz ya kaç sayfa olmuş okuyamıyorum
Ona bakarken reklama girdi sonra açmadım bi daha. Kimmiş acaba
Kusura bakmayın ama bizim aramızdaki ilişki oldum olalı böyledir öküz ayrıca bir meleğin adıdır yüceltmekse dedigin herkesin yaşayış biçimi farklıdır ilişkim Hakkı'nda. Bu tarz konuşmanız iyi birşey degil bence tanımıyorsunuz. Beni ve eşimi, o açıdan bence bu yorumunuz yanlışKusura bakmada sizin evliliğinizde pek saygı yok sanırım.. insan eşine öküz dermi, her ne kadar kızmış olsada.. en azından eşine saygısı olan eşini herkeze karşı yüceltir ve onu över.. siz tam tersini yapıyorsunuz.. birbirinize pek saygınız yok..
Yok ya benim ki unutur takmaz Adam iyi yanibenimkide hic sasirmaz canım çünkü 9 aydir heh bu ay geldi modundaydik belki hemen inanmaz bile soka girer adam gercek olunca bakma sen şimdi öyle dediğine gunduzden sana kirilmistir öyle davrnadin diye kendince intikam niyetine kirmak istemistir seni emiminki şok olur sevinir
Bende artık inşallah olur diye dualardayım :) eylül için başladık bakalım haydi bismillahCanım kaçırmışımdır o kadar yoğun ki sayfa gözümden kaçmıştır baktıl burmera yok bi yazayım,demiştim
Onun dışında beklemeye devam canım ya inşallah hamileyimdir diye dualardayım
Unuttum adını ama gorsen bilirsin tanırsın onla yazın aşk yaşamaya başlamışlar çok şaşırdım çünkü fransadan bi sevgilisi vardı aliden sonra
Umarım yarın görürüm bende öyle bir rakam valla çok sevinirim şu 1-5 rakamlarını görmek istemiyorum kanda artıkKızlar ben ilk hamileliğimi rehine 1gün kala öğrenmiştim ve 2. Çizgi silikti sonra kan vermiştim 600 lerde çıkmıştı 2. Çizgiye güvenin rahatlayın
o zaman simdi böyle dediginde bakma canım o sevincle hepsi ucar gider zatenYok ya benim ki unutur takmaz Adam iyi yanionları düşünmez aklında kalmaz onu ben olsam dedigin dogruda :)))
Canım eski uyelik adresinden girmeye devam edeceksin dimi. Diğer sorunu bilemedim test ngatif ama geç dollenmedir belki kanda belki daha sora çıkar. Reglin gelmezse tekrar yaptırırsık biraz bekle canımKizlar bn gecmiyorgunler banlandm ondn brdb yaziorm. bgun adetmn 4. Gnu olmasi grekiodu dun kan testi yptirdm begtif ckti ve 2 gn siddetli 2 gn haff kasik agrisi bazn ck asiri bazn haff gogs agrisi yasiorm bgunde sari hafif kati halde akibtm olms ama hala olmdm sizde hala hamile olma ihtimalm vrmi yani adet olckmisim gbide hssediorm yarn byk ihtml olcm snki de bilemiorm goren duyan vrsa bu knulrdn yardmci olblrmi
Sagol canim onlarda tedirgin esim en buyuk cocuklari onun cocuguda farkli onlar icin tabiki :) cizgi silik cikti ya iki kez disari ciktik kayinvalide soruyo aldinizmi yeni test diye firsat bulamadik dedim yarin alicam hatta gemide yapcam sirf icleri rahatlasin diyeYiyecek ekmegi varsa naparsan yap o bebis tutunur ve dusmez. Ama Rabbim nasip etmediyse yiyecegi lokmayi ne kdar dikkat edersen et o bebis tutunamaz. Tabiki ilk aylar onemli ama dedigim gibi Rabbim istedikten sonra bebisin yeri sağlam olur keyfini cikarcanim yanlis anlama sakin ben genel anlamda gebeliginin keyfini çıkarman icin soyluyorum canim ve bize de dua et lutfen tekrar hayirlisi olsun darisi basimiza insallahhhhhh
Sanirsam evet kuzucugum :) kime cevap yazdim kime yazmadim hic bilmiyorum kusura bakmayin artikSup3risi hamişmisin kuzum ben uzk kaldım okuyamadm da mesajları
Canım eski uyelik adresinden girmeye devam edeceksin dimi. Diğer sorunu bilemedim test ngatif ama geç dollenmedir belki kanda belki daha sora çıkar. Reglin gelmezse tekrar yaptırırsık biraz bekle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?