Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

benimkide hic sasirmaz canım çünkü 9 aydir heh bu ay geldi modundaydik belki hemen inanmaz bile soka girer adam gercek olunca bakma sen şimdi öyle dediğine gunduzden sana kirilmistir öyle davrnadin diye kendince intikam niyetine kirmak istemistir seni emiminki şok olur sevinir

Kusura bakmada sizin evliliğinizde pek saygı yok sanırım.. insan eşine öküz dermi, her ne kadar kızmış olsada.. en azından eşine saygısı olan eşini herkeze karşı yüceltir ve onu över.. siz tam tersini yapıyorsunuz.. birbirinize pek saygınız yok..

Ay kuzum ya sorma çok yoğundum bu aralar giremedim evet gördüm cevaplmıştm seni canım siz napıyonuz ya kaç sayfa olmuş okuyamıyorum

Canım kaçırmışımdır o kadar yoğun ki sayfa gözümden kaçmıştır baktıl burmera yok bi yazayım,demiştim
Onun dışında beklemeye devam canım ya inşallah hamileyimdir diye dualardayım

Ona bakarken reklama girdi sonra açmadım bi daha. Kimmiş acaba

Unuttum adını ama gorsen bilirsin tanırsın onla yazın aşk yaşamaya başlamışlar çok şaşırdım çünkü fransadan bi sevgilisi vardı aliden sonra

Kusura bakmayın ama bizim aramızdaki ilişki oldum olalı böyledir öküz ayrıca bir meleğin adıdır yüceltmekse dedigin herkesin yaşayış biçimi farklıdır ilişkim Hakkı'nda. Bu tarz konuşmanız iyi birşey degil bence tanımıyorsunuz. Beni ve eşimi, o açıdan bence bu yorumunuz yanlış

Yok ya benim ki unutur takmaz Adam iyi yani onları düşünmez aklında kalmaz onu ben olsam dedigin dogruda :)))

Dontsay tatlım hiç kotu alışkanlığım yokk eşiminde yok ne sigara ne alkol :)

Kizlar bn gecmiyorgunler banlandm ondn brdb yaziorm. bgun adetmn 4. Gnu olmasi grekiodu dun kan testi yptirdm begtif ckti ve 2 gn siddetli 2 gn haff kasik agrisi bazn ck asiri bazn haff gogs agrisi yasiorm bgunde sari hafif kati halde akibtm olms ama hala olmdm sizde hala hamile olma ihtimalm vrmi yani adet olckmisim gbide hssediorm yarn byk ihtml olcm snki de bilemiorm goren duyan vrsa bu knulrdn yardmci olblrmi

Kızlar ben ilk hamileliğimi rehine 1gün kala öğrenmiştim ve 2. Çizgi silikti sonra kan vermiştim 600 lerde çıkmıştı 2. Çizgiye güvenin rahatlayın

Bende artık inşallah olur diye dualardayım :) eylül için başladık bakalım haydi bismillah

Kızlar ben ilk hamileliğimi rehine 1gün kala öğrenmiştim ve 2. Çizgi silikti sonra kan vermiştim 600 lerde çıkmıştı 2. Çizgiye güvenin rahatlayın
Umarım yarın görürüm bende öyle bir rakam valla çok sevinirim şu 1-5 rakamlarını görmek istemiyorum kanda artık

Canım eski uyelik adresinden girmeye devam edeceksin dimi. Diğer sorunu bilemedim test ngatif ama geç dollenmedir belki kanda belki daha sora çıkar. Reglin gelmezse tekrar yaptırırsık biraz bekle canım

Sagol canim onlarda tedirgin esim en buyuk cocuklari onun cocuguda farkli onlar icin tabiki :) cizgi silik cikti ya iki kez disari ciktik kayinvalide soruyo aldinizmi yeni test diye firsat bulamadik dedim yarin alicam hatta gemide yapcam sirf icleri rahatlasin diye dualarim herzaman sizinle ben hamile kaldim gerisini bosver allahim dusuncesinde degilim asla her zaman yaninizdayim sizlerde bana dua edin hersey yolunda gitsin. Yanlis anlamadim canim ilk olunca insan dikkat ediyo biraz cunku ben cok sakar bi insanim normalinde dun bi ucuyodum bi kafami vurdum falan cok dikkatsizim

Canım eski uyelik adresinden girmeye devam edeceksin dimi. Diğer sorunu bilemedim test ngatif ama geç dollenmedir belki kanda belki daha sora çıkar. Reglin gelmezse tekrar yaptırırsık biraz bekle canım

Evet cnm 1 eylulde aktiflesckbozmn ordn grcm yarnda olmassm buyuk ihtimal gec dollenme dicm ama yarn kesin olck gbiyim kasiklrmda sizi sklnde agri vr ggslerm ck agrio belm agrio bgun tum yedklrmi ciktdm ve sari kati akntm oldu belkide gecikti adetm olcm ondnda bole iki kati yasiorm hersyi bilemiorm acaba bnmkine yakn sylt olmsmdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…