Canim peki bebegin kizmi erkek miydi bende bi ay planliyorum hamile kalmayi yum testi aldim denicemKızlar ben ilk hamileliğimi rehine 1gün kala öğrenmiştim ve 2. Çizgi silikti sonra kan vermiştim 600 lerde çıkmıştı 2. Çizgiye güvenin rahatlayın
Swn niye banlandın canım ya. Hoşgeldin tekrardanKizlar merhaba ben gecmiyor gnler
Ogun banlandm malesf suanda baska hesptn griom
Nasilsnz bakalm son durumlr bedir bn hala adet olmadm bgun 33. Gnum
Swn niye banlandın canım ya. Hoşgeldin tekrardan
Bırak canım bebek düşünüyorsunuzzMaşallah sana bebegimdarısı bana
İnşallah canım hadi iyi haberler inşallahBende artık inşallah olur diye dualardayım :) eylül için başladık bakalım haydi bismillah
Hatırladım kızzSwn niye banlandın canım ya. Hoşgeldin tekrardan
Aynen bende en son fransa daki sevgilisini biliyorum. Neyse yarın biraz bakayım bari. Aaa caner olayı neymiş sahi :)Canım kaçırmışımdır o kadar yoğun ki sayfa gözümden kaçmıştır baktıl burmera yok bi yazayım,demiştim
Onun dışında beklemeye devam canım ya inşallah hamileyimdir diye dualardayım
Unuttum adını ama gorsen bilirsin tanırsın onla yazın aşk yaşamaya başlamışlar çok şaşırdım çünkü fransadan bi sevgilisi vardı aliden sonra
Kızlar yağ yeşili akıntı gelmiş resmen ya ne ki acaba belirti aramıyorum tabiki çünkü çok erken ama şaşırdım
Ayy canıım çok sevindiö gerçekten yaa çok tebrikler Allah kucagına almayı nasip etsn inşallah sağlıcakla yaa inşallahhhSanirsam evet kuzucugum :) kime cevap yazdim kime yazmadim hic bilmiyorum kusura bakmayin artik
Canım şimdi geldi aklıma ilişki sonrası normal sanırım ilişkinin ertesi gunu gelmiş oluyor benim.Bikac kiside duydm sdce intahap diolr ama bn pek snmiorm intahap oldm bn sariydi yni bnmki
İnşallah çok denedim ama zor oluyor hayırlısı dua edeyimde bırakayım öğrendiğim anda bırakmayı istiyorum amaBırak canım bebek düşünüyorsunuzz
İnşallah canım hadi iyi haberler inşallah
Hamiş ol bu ay inşallah kuzum :) ol olsunlar olalım inşallah Allah nasip ederse :)Ya of içimden bi histe snki bu ay hamile kalcan diyogeçen ayda diyodu şaşırmış bu benim hisler ama ne bilim bazende umutsuzluğa kapılıyorum yok yok gelecek gene diyorum
Ya of içimden bi histe snki bu ay hamile kalcan diyogeçen ayda diyodu şaşırmış bu benim hisler ama ne bilim bazende umutsuzluğa kapılıyorum yok yok gelecek gene diyorum
O muhabbeti biliyorum ama şaşırdım yani senin banlanmana. Neyse 1 eylül de girebilcekmişsinSorma ya birine m.a.k dedm ondan herlde
Bn gecmiyorgunler
Caner akıllanmış uslanmış yaş olmuş 35 evlenmeye gelmiş olgunlaşmış gibi. Çok hatalarım oldu dedi baba olmak istiyorum dedi anne olmak isteyen bi kadınla evlenmek istediğini söyledi bahar varya onun bardak kırma taklidini yapıyodu locadan bi arkadaşa caner gördü ne dalga geçer gibi yapıyosun bana bardak demeyin sinirleniyorum dedi çok zor günler yasadım psikolojik olarak çok yıprandım dedi bakalım bi talip çıktı bile tel bağlandı ama sonra görmedimAynen bende en son fransa daki sevgilisini biliyorum. Neyse yarın biraz bakayım bari. Aaa caner olayı neymiş sahi :)
Belki geç olmuştır canım yaa kaç gün geçince yaptırsn kan testi.bazılarında geç belli oluyormuş sanırımBnm icindki hs 12 aydr ole dio ama buay kan begtf olmasna rgmn emnm hamileym diorm esime ogun ve hala olmdm ama bgun yarn olckmis gbiyim bakalm beklicz artk
O muhabbeti biliyorum ama şaşırdım yani senin banlanmana. Neyse 1 eylül de girebilcekmişsin
Ilk canimCocugun varmi senin bi ilk denememi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?