- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
İyi de bahtiyar hangisiydi kiHatırladım kızzesranın yeni aşkı bahtiyar
M.a.k muhabbeti ne ya hangi sayfada anlamadm ben hala :)O muhabbeti biliyorum ama şaşırdım yani senin banlanmana. Neyse 1 eylül de girebilcekmişsin
Belki geç olmuştır canım yaa kaç gün geçince yaptırsn kan testi.bazılarında geç belli oluyormuş sanırım
1 agustosta canim geçmedi mi acabaYok canim daha gecmedi ne zaman adet oldun
Belki geç olmuştır canım yaa kaç gün geçince yaptırsn kan testi.bazılarında geç belli oluyormuş sanırım
Benim bi geçen ay dedi hislerim bide bu ay hadi geçen ay sıkı calıstık. Bu ay öyle değil çok az ama yinede öyle geliyo ne bilimmBnm icindki hs 12 aydr ole dio ama buay kan begtf olmasna rgmn emnm hamileym diorm esime ogun ve hala olmdm ama bgun yarn olckmis gbiyim bakalm beklicz artk
İnşallah başka sorun yoktur bebiş vardır32. Gnumdeyken yani adet olsydm 3. Gnum olackti hadi brgn gec oldm say 2. Gnum
İnşallah başka sorun yoktur bebiş vardır
Canım ya afedersin ama benimde bugün ilişkiden sonra akıntı geliyor ya o akıntıda çok hafif incecik kan vardı. Neden acaba ya ilk defa oldu böyleKızlar yağ yeşili akıntı gelmiş resmen ya ne ki acaba belirti aramıyorum tabiki çünkü çok erken ama şaşırdım
Olacaksa sıkı çalışmaya bakmıyo bu işler canım hadi hayırlsı :)Benim bi geçen ay dedi hislerim bide bu ay hadi geçen ay sıkı calıstık. Bu ay öyle değil çok az ama yinede öyle geliyo ne bilimm
İyi de bahtiyar hangisiydi kiismi tanıdık sanki ama
M.a.k muhabbeti ne ya hangi sayfada anlamadm ben hala :)
Nasil 1 agustossa yum gecmis demekki hatta adet olman gerek benim 24 agus adetim 6 yada 7 yum gunum1 agustosta canim geçmedi mi acaba
Olacaksa sıkı çalışmaya bakmıyo bu işler canım hadi hayırlsı :)
Allah Allah bilemedim kuzum ama bende yumurtlama gunum gelmeden sızıntı şeklinde kan gelmişti anlamamıştım hatırlıyomusun yazmıştım buraya. Bu akşamda yağ yeşili bildiğin ne oluyor anlamıyorum ki hepten bozuldu ayarlarımız goğuslerimde sızı var benim yumurtlmada geçiyor yani geçti syılırCanım ya afedersin ama benimde bugün ilişkiden sonra akıntı geliyor ya o akıntıda çok hafif incecik kan vardı. Neden acaba ya ilk defa oldu böyle
KapişYahu bn br kiza m@l yazdm sitede bni engelledi anlicn asil hesbmdn gdemiorm 1 eylulde engelm kalkck ve gecmiyorgunler bnm hesabm kapiş
Erkek canim 7 yasinda baya ara verdikCanim peki bebegin kizmi erkek miydi bende bi ay planliyorum hamile kalmayi yum testi aldim denicem
Belki çok iyi bir anne olamam. Elimden geldigince iyi bakmaya çalışırım. Bazen o aglar belki bende aglarım,ama bende büyürüm onla. O koşar ben koşarım o aglar ben aglarım, o güler ben gülerim aynam olur o benim izim olur benden bir parça olur. Yumuk yumuk elleri minicik ayakları olur mis gibi kokar şimdi o cennet bahçesinden bir meyve olarak bana sunulur rabbime minnetler duyarım. Ellerimi açar gece boyu duacı olurum. Belki çok bakamam çok üstüne düşemem, düşerimde ona belli etmemeye çalışırım sıkılmasın diye. Alırım onu dişarıya çıkarız beraber gezdirirm arabada o vitrine bakar bu vitrine bakar göz gezdiririz kızım olursa beraber alışverişe gideriz oglum olursa onunla gezer erkek muhabbetine de gireriz çok güzel bir anne olamam belki ama onu dünyanın en mutlu evladı olarak yetiştirebilirim buna söz dahi verebilirm. İlk göz agrım olur canı acır gözüm agrır, eli agrır içim sızlar babası gibi kokar yada ben gibi bakar ama bizden bir parçanın kalp atışlarını hissederim içimde o tekme atar ben çıglık atarım koş aşkım koş bak vurdu yine diye ona kıyafetler alırım kendi elimle odasını süsler boyarım. Onu evlat diye sevmem onu cennet diye severim onu bizim diye sevmem emanet diye bakarım. Onu kokladıgım heran gözlerim dolar şimdi hissettklerimi yazdıgımda doldugu gibi burcu burcu kokan teninden öpecegim günler gelir inşallah rabbim nasip ederde görürüm inşallah. O gün Rabbime ne kadar dua etsem az kalır,anneme nasıl yalvarsam hakkını helal et diye o bile az kalır. Can olur candan olur yolum olur izim olur ben olur ,beni büyütür yeri gelir kalbim olur huzur doldurur. Rabbim cennet bahçemi nasip et inşallah gözüm görüyorken ver yumuduk ellerini avucuma saglıklı sıhatli kucagıma çok çok iyi olamam ama söz veriyorum emanetin boynumda, emanetin kalbimde emanetin benimle olsun inşallah ve benimledir inşallah ...
hayirli olsun cnm darisi bizim basimiza dua et tatlim gelismelerden haberdat etSanirsam evet kuzucugum :) kime cevap yazdim kime yazmadim hic bilmiyorum kusura bakmayin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?