Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Bnm icindki hs 12 aydr ole dio ama buay kan begtf olmasna rgmn emnm hamileym diorm esime ogun ve hala olmdm ama bgun yarn olckmis gbiyim bakalm beklicz artk
Benim bi geçen ay dedi hislerim bide bu ay hadi geçen ay sıkı calıstık. Bu ay öyle değil çok az ama yinede öyle geliyo ne bilimm

Kızlar yağ yeşili akıntı gelmiş resmen ya ne ki acaba belirti aramıyorum tabiki çünkü çok erken ama şaşırdım
Canım ya afedersin ama benimde bugün ilişkiden sonra akıntı geliyor ya o akıntıda çok hafif incecik kan vardı. Neden acaba ya ilk defa oldu böyle

Olacaksa sıkı çalışmaya bakmıyo bu işler canım hadi hayırlsı :)

Aynen ole bazn okumuom istemiodk ole dkkt etmdk hamile klmsm diolr iste kimi ister olmaz kimi istemez olur Rabbimin hikketnden sual olmz

Canım ya afedersin ama benimde bugün ilişkiden sonra akıntı geliyor ya o akıntıda çok hafif incecik kan vardı. Neden acaba ya ilk defa oldu böyle
Allah Allah bilemedim kuzum ama bende yumurtlama gunum gelmeden sızıntı şeklinde kan gelmişti anlamamıştım hatırlıyomusun yazmıştım buraya. Bu akşamda yağ yeşili bildiğin ne oluyor anlamıyorum ki hepten bozuldu ayarlarımız goğuslerimde sızı var benim yumurtlmada geçiyor yani geçti syılır

Sanirsam evet kuzucugum :) kime cevap yazdim kime yazmadim hic bilmiyorum kusura bakmayin artik
hayirli olsun cnm darisi bizim basimiza dua et tatlim gelismelerden haberdat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…