- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Aa kaçırmışım çok şey. Canerle tülini ne izlerdim yaaCaner akıllanmış uslanmış yaş olmuş 35 evlenmeye gelmiş olgunlaşmış gibi. Çok hatalarım oldu dedi baba olmak istiyorum dedi anne olmak isteyen bi kadınla evlenmek istediğini söyledi bahar varya onun bardak kırma taklidini yapıyodu locadan bi arkadaşa caner gördü ne dalga geçer gibi yapıyosun bana bardak demeyin sinirleniyorum dedi çok zor günler yasadım psikolojik olarak çok yıprandım dedi bakalım bi talip çıktı bile tel bağlandı ama sonra görmedim
Allah bagislasin canimmmErkek canim 7 yasinda baya ara verdik
Bu saate kadar kafa kalmadı bende yaa kusura bakma canım :)Yani sna anlatana kdr kelimeyi yazdgm icin burdnda engellencm o olck hahaha neyseki anladn
Aynen o canım caner çıktı Esra erolada onu konuşuyoruzKizlar bu bahsettiginiz caner hani meşhur tulin caner ikilisimi ne cok izlerdik
Kuzm profilimdeki kız nasılll o benim kuzum resmen dalim reklamnında oynayan fıstık bi esmer oydu reklamda :) kızım ola bu kadar benzer bana benziyor yaBu saate kadar kafa kalmadı bende yaa kusura bakma canım :)
35 günde bir görüyorum o yuzden yumurtlama testini yapmistim ben 23falandi gecti diye biliyorum artik adet dönemini beklicez hayirlisi inşallahNasil 1 agustossa yum gecmis demekki hatta adet olman gerek benim 24 agus adetim 6 yada 7 yum gunum
Bu saate kadar kafa kalmadı bende yaa kusura bakma canım :)
Hmm gecmis demekki belli de olmaz ama sans tuttumu tuttar35 günde bir görüyorum o yuzden yumurtlama testini yapmistim ben 23falandi gecti diye biliyorum artik adet dönemini beklicez hayirlisi inşallah
Doğru hic belli olmazHmm gecmis demekki belli de olmaz ama sans tuttumu tuttar
Ay valla bende anlamadım ya. Tuttuysa falan acaba ilişkiye devam etmesem mi diye düşündüm vallaAllah Allah bilemedim kuzum ama bende yumurtlama gunum gelmeden sızıntı şeklinde kan gelmişti anlamamıştım hatırlıyomusun yazmıştım buraya. Bu akşamda yağ yeşili bildiğin ne oluyor anlamıyorum ki hepten bozuldu ayarlarımız goğuslerimde sızı var benim yumurtlmada geçiyor yani geçti syılır
Ay bide hamile kalmak isteyenler sayfasına mı gelmiş .ay neler olmuş böyleBurmera geçenlerde bi arkadaş evlilik dışı sevgilisiylenbi ilişki yasıyor acaba hamileyim diye sormaya geldi buraya tabi biraz karıştı buraya sonra banladılar geçmiyorgunleri. Boyle arkadasım ama kızın bahsettiği şekilde hamile kalması mucieze gibi bişey. Surtunme yoluyla ve 2 kat üzerinden olduğunu yazmıatı noyle yani
Ben duymuştm canım olabiliyormuş öyleKanda negtif cikan snra hamile oldgnu ogrenen duydnzmu hic ya
Adetm 2 3 gn geckmisti
Ben duymuştm canım olabiliyormuş öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?