Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Aa kaçırmışım çok şey. Canerle tülini ne izlerdim yaa

Burmera geçenlerde bi arkadaş evlilik dışı sevgilisiylenbi ilişki yasıyor acaba hamileyim diye sormaya geldi buraya tabi biraz karıştı buraya sonra banladılar geçmiyorgunleri. Boyle arkadasım ama kızın bahsettiği şekilde hamile kalması mucieze gibi bişey. Surtunme yoluyla ve 2 kat üzerinden olduğunu yazmıatı noyle yani

Bu saate kadar kafa kalmadı bende yaa kusura bakma canım :)
Kuzm profilimdeki kız nasılll o benim kuzum resmen dalim reklamnında oynayan fıstık bi esmer oydu reklamda :) kızım ola bu kadar benzer bana benziyor ya

Kizlar ben ogluma bir album yapmıştım hamileyken idrar testinden tutun her ay dr aldigimiz ultrason resimlerine kadar ... simdi ikimiz birlikte bakiyoruz cok iyi hatira oldu aklinizda bulunsun bide 6. Ayda ayrintili ultrason a girmistim yüzü suanki yuzuyle ayni rabbim sizlerde o duygulari yasatsin harika birsey

Kanda negtif cikan snra hamile oldgnu ogrenen duydnzmu hic ya
Adetm 2 3 gn geckmisti

Ay valla bende anlamadım ya. Tuttuysa falan acaba ilişkiye devam etmesem mi diye düşündüm valla

Ay bide hamile kalmak isteyenler sayfasına mı gelmiş .ay neler olmuş böyle

Kızlar nasıl tarif etsem ya göbek deliğimin biraz aşşağısında ağrım oluyo ya anlamadım ne.. hesaplamalara ve kasık ağrılarına göre yumurtlamam da bir kaç gün önceydi.. şimdi bu ağrı ne olabilir ki? Acaba iltihaplanmadan felanmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…