Canım onun bu dünyada naaibi varsa hiçbişey olmaz Allahım korur onuAy valla bende anlamadım ya. Tuttuysa falan acaba ilişkiye devam etmesem mi diye düşündüm valla
Yaa sana mı benziyor çok tatlı yaa maşallah.geçen gelecekteki çocuğummu öyle bişeyler diyodunuz sanki o progrmla mı yaptın canım :)Kuzm profilimdeki kız nasılll o benim kuzum resmen dalim reklamnında oynayan fıstık bi esmer oydu reklamda :) kızım ola bu kadar benzer bana benziyor ya
Hepinize merhaba benim de bu cuma günü aşılamam yapılacak inşallah eylule hamiş girerim bende
çalışmaların bebisle sonuclanir insaAllah canım bu ay hamiz kalmis olursunBu arada yastik peçete telegon modundayim
Yani sna anlatana kdr kelimeyi yazdgm icin burdnda engellencm o olck hahaha neyseki anladn
Hiç bilemiyorum canım bazen banada oluyor ani kramp ama yeni geçmiş yumurtlaman belirti değildir ben hiçbişeyi belirti saymıyorum artık yoksa geçen ay hamileydimKızlar nasıl tarif etsem ya göbek deliğimin biraz aşşağısında ağrım oluyo ya anlamadım ne.. hesaplamalara ve kasık ağrılarına göre yumurtlamam da bir kaç gün önceydi.. şimdi bu ağrı ne olabilir ki? Acaba iltihaplanmadan felanmı?
Hiç bilemiyorum canım bazen banada oluyor ani kramp ama yeni geçmiş yumurtlaman belirti değildir ben hiçbişeyi belirti saymıyorum artık yoksa geçen ay hamileydim
Yok kuzum o prog. Değil. Dalin reklamında oynayan fıstık bu şampuan varya yıllardır aklımda bu şimdide buyumuştur bile. Bana çok benziyor evet saç rengi durusu sacının duzlugu falan kahkulleriYaa sana mı benziyor çok tatlı yaa maşallah.geçen gelecekteki çocuğummu öyle bişeyler diyodunuz sanki o progrmla mı yaptın canım :)
Hiç bilemiyorum canım bazen banada oluyor ani kramp ama yeni geçmiş yumurtlaman belirti değildir ben hiçbişeyi belirti saymıyorum artık yoksa geçen ay hamileydim
Evet canım şimdi de esra erola katılmış. İlla tv den bulcakKizlar bu bahsettiginiz caner hani meşhur tulin caner ikilisimi ne cok izlerdik
Ayy ben hep 26 27 de olurum benimde 29 da geldi ama 26 da gelmeyince ben havaya girmiştim ne yalan solimmAynen bende geçen ay çok ümitliydim okadar çok belirtilerim olmuştu ki ama Allahtan 29.günde adet oldum da fazla üzülmedim..
Oyle ama bnm bukez cok farkli yadklrm iki kat dha aciki ve kasiklrmda iki gn kramp oldu gbegmde 5 gn belm br haftadr agrio midem iki gndr blanio ya hamileym yada deli hahahah
İnşallah seninde böyle bi tatlışın olur en kısa zamanda canım yaYok kuzum o prog. Değil. Dalin reklamında oynayan fıstık bu şampuan varya yıllardır aklımda bu şimdide buyumuştur bile. Bana çok benziyor evet saç rengi durusu sacının duzlugu falan kahkulleri
Evet ustumden o asi caner goruntusunu attım yeni hayat falan bişiler dediEvet canım şimdi de esra erola katılmış. İlla tv den bulcakinat etti
Ben normal moda geçtimBu arada yastik peçete telegon modundayim
Bende tam günümde oldum demekki soğuk almışım ondanmış o belirtilerAyy ben hep 26 27 de olurum benimde 29 da geldi ama 26 da gelmeyince ben havaya girmiştim ne yalan solimm
İnşallah be kuzum hepimizin. Kızım olursa aynı boyle olsun oğlanda babsının kopyası olsun inşallahİnşallah seninde böyle bi tatlışın olur en kısa zamanda canım ya
Ayy ben hep 26 27 de olurum benimde 29 da geldi ama 26 da gelmeyince ben havaya girmiştim ne yalan solimm
Çoğumuz delirdik zaten yailerle bu gunlerimizi hatırlayıp yavrularımıza sarılırlen gulcez bile inanıyorum kiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?