Rabbim gönlüne göre versin inşallah kuzumİnşallah be kuzum hepimizin. Kızım olursa aynı boyle olsun oğlanda babsının kopyası olsun inşallah
Ben hiç yapmıyom ya paşa paşa regl bekliom kurbanlık koyun gibi ama hep dedim bu ay battan 1 gun önce falan yapasım var sanki pozitif çıkcakta yapasım var haspamBen 3 ay 36-39günde bir oluyordum.. 1 senedir evliyim ve sadece şu son 3 ayda test yaptımdiğer aylarda tam 30.günde oluyordum.. hiçte test yapmak aklıma bile gelmiyordu şimdi ise adetten 5 gün öncesinden başlıyorum .. resmen bağımlılık yaptı
3 ay öyle olunca ben acayip ümitleniyordum ..
Bende twl şarj ve yatak modundaykm dışardaydık yeni geldik eve bu gece sakin bizim mekan
İnşallah bu sefer o pozitifi görcezzBen hiç yapmıyom ya paşa paşa regl bekliom kurbanlık koyun gibi ama hep dedim bu ay battan 1 gun önce falan yapasım var sanki pozitif çıkcakta yapasım var haspam
İnşallah kuzum hepimizin.Rabbim gönlüne göre versin inşallah kuzum
Gorcez galiba yani bilmiyorumİnşallah bu sefer o pozitifi görcezz
bizim mekanda sakin bu akşam
Siz buluyosınuzdur fırsatı gece ççalışıyorda gunduz olur sizi gidi siziiiiiiBenimki her akşam sakineşim hep gece çalışıyor
Siz buluyosınuzdur fırsatı gece ççalışıyorda gunduz olur sizi gidi siziiiiiihangi karıkocaya saat gun kavramı engel olacakmış şaşarım ulusumm korkmaaa
Sanirsam evet kuzucugum :) kime cevap yazdim kime yazmadim hic bilmiyorum kusura bakmayin artikSup3risi hamişmisin kuzum ben uzk kaldım okuyamadm da mesajları
Ayyy ne güldüüümSiz buluyosınuzdur fırsatı gece ççalışıyorda gunduz olur sizi gidi siziiiiiihangi karıkocaya saat gun kavramı engel olacakmış şaşarım ulusumm korkmaaa
Sagol canim allah razi olsun rabbim sizlerede tez zamanda versin insallahhayirli olsun cnm darisi bizim basimiza dua et tatlim gelismelerden haberdat et
Aynen :))Asayiş berkemal
Senin bat kaçtı canım benim tee 17 eylülAy 4 5 olsun başlarım ben regl gelcek regl gelcek alt karnım dolu dolu oldumu anlamalıyım ki kırmızı kart gelio hakem duduğu calıyı maç bitiyo önümüzdeki maçalta antreman
Kız uslu dur he depreme gerek yok hoş misafirliktesiniz ama koklaşın yeterSagol canim allah razi olsun rabbim sizlerede tez zamanda versin insallah
Benimde canım 9 10 11 12 yani 26 27 28 29.günlerSenin bat kaçtı canım benim tee 17 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?