Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Hissedebilmem için hamile olman gerek muneccimde oldum senin için kız geçti içimdenn tövbe ya rabbim inşallah gönlünüzdekiler olur tabiki basta sağlık klişesini geçelim herkesin gönlünde vardır bişi :) ama tabiki rabbim ağlıklısını sıhhatliaini nasip etsin inşallah eli ayağı düzgün olsun

Amiiiinnnn inşallah canım benim..
Hele bi hamile kalalım da benim için buzamana kadar hiç farketmedi kızmı olsun erkekmi.. ikiz olsun
Şaka bi yana kayınvalidem hep dua eder ikizin olsun inşallah diye.. bende asla ikiz istemem anlaşılan baya büyük konuştum ki bırakın ikizi bi tane bile olmadı malesef
O hayırlı vakit nezaman acaba.. o müjdeli haberi nezaman alcaz Ya Rabbim ... ah ah dertlendim

Be benim annemde kayınvalidemde ikiz çok istiyorlar benim için ikiz şart değil ama ilk oğlum olsun istiyorum ne yalan solimm

Ben ilk hamilegimdede oglum olacağını hissetmistim simdide erkek kardes gelicek gibi hissediyorum

insan hamile kalınca daha iyi hisseder gibi geliyo bana o zaman hislerimi guncellerim
Bende çıkıyorum kızlar sabah bir suru işim var hepinizi öptüm bebekli gunlerimiz olsun inşallah yakın gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…