Önce senden alalım güzel haberleri sonra biz verelim inşallah :) seninki daha önceymişBenimde canım 9 10 11 12 yani 26 27 28 29.günlerama bat 9 diyorum genelde 26.gunde olurum y da 27. Kısmet bakalım
Hissedebilmem için hamile olman gerekPeki ya benim??
İnŞallah canım ya ah nasıl gyzel olur yaÖnce senden alalım güzel haberleri sonra biz verelim inşallah :) seninki daha önceymiş
Evet bugünde dedi akrep olduğunuYarin bakayim bende esrayacok merak ettim. .. caner akrep burcuydu tulinde oglak ti hic ortayi bulamadilar bizleride perisan ettilerdi
Hissedebilmem için hamile olman gerekmuneccimde oldum senin için kız geçti içimdenn tövbe ya rabbim inşallah gönlünüzdekiler olur tabiki basta sağlık klişesini geçelim herkesin gönlünde vardır bişi :) ama tabiki rabbim ağlıklısını sıhhatliaini nasip etsin inşallah eli ayağı düzgün olsun
benim annemde kayınvalidemde ikiz çok istiyorlar benim için ikiz şart değil ama ilk oğlum olsun istiyorum ne yalan solimmAmiiiinnnn inşallah canım benim..
Hele bi hamile kalalım da benim için buzamana kadar hiç farketmedi kızmı olsun erkekmi.. ikiz olsun
Şaka bi yana kayınvalidem hep dua eder ikizin olsun inşallah diye.. bende asla ikiz istememanlaşılan baya büyük konuştum ki bırakın ikizi bi tane bile olmadı malesef
O hayırlı vakit nezaman acaba.. o müjdeli haberi nezaman alcaz Ya Rabbim ... ah ah dertlendim
Bebenim annemde kayınvalidemde ikiz çok istiyorlar benim için ikiz şart değil ama ilk oğlum olsun istiyorum ne yalan solimm
Ya oğlan istiyorum ama sanki ilk kızım olcak gibi geliyo banadaSeninde bence ilk kızın olcak
İnşallh canım hepimizin ve o zaman gelsin artık bizde hamiş olalımRabbim gönlüne göre versin canım..
Ben ilk hamilegimdede oglum olacağını hissetmistim simdide erkek kardes gelicek gibi hissediyorum
Amin canim rabbim cumlemlemizin yuzunu guldursun insallhOğlunda çok tatlıymış maşallah.. Rabbim size bağışlasın.. hayırlı evlat olsun ve tez zamanda ona kardeş gelir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?