Iyi geceler canim cocuklar boga burcu olursa boganin etkilerini yasarizinsan hamile kalınca daha iyi hisseder gibi geliyo bana o zaman hislerimi guncellerim
Bende çıkıyorum kızlar sabah bir suru işim var hepinizi öptüm bebekli gunlerimiz olsun inşallah yakın gelecek
İyi geceler canım baktım ben eğer hamileysem ikizler ide olabilir mayıs sonuIyi geceler canim cocuklar boga burcu olursa boganin etkilerini yasariz
esim akrep bende oglagim biz ortayi buldk evlendik onlar akillarini kullanamamislarYarin bakayim bende esrayacok merak ettim. .. caner akrep burcuydu tulinde oglak ti hic ortayi bulamadilar bizleride perisan ettilerdi
Bilmiyorum kuzum hamile gibi geliyorsun bana oğlan :)myzt hisleri kuvvetli gördüm seni bacım iki hisset bende ne hissediyorsun yarın boşmu döncem sence ? ilk çocugum ne olur snce sencede bence deme sakın düşerm bak
Bende oyle istiyordum ama bebekken 3 ay gazli bir bebek koridorda uykusuz geceler yasayinca ve ustune yaramaz bir yumurcagim olunca 7 yil ara verdim herkesler artik soruyoBu arada ben 3 çççocuk istiyorum rabbim verirse hayalimde 2 kız 1 oğlan ama oğluşum abileri olsunnn
İyi geceler canım baktım ben eğer hamileysem ikizler ide olabilir mayıs sonuona bile baktım
Bizde 2 akrepesim akrep bende oglagim biz ortayi buldk evlendik onlar akillarini kullanamamislar
Karıkoca akrep bizBende oyle istiyordum ama bebekken 3 ay gazli bir bebek koridorda uykusuz geceler yasayinca ve ustune yaramaz bir yumurcagim olunca 7 yil ara verdim herkesler artik soruyo
Hahaha alemsin canim yaaa senin burcun nedir
bende ilkini kız istiyorum o yüzden oglum olacakmis gibi geliyor
annemde akrep burcu esimde öyle oldu ikiside cok takintili ve birseyi kolay kolay unutmuyorlar ikisindede bunu sevmiyorum deli oluyorumBizde 2 akrep2 deli 1 araya geldikk
Ewet oyleyız arastırmacı sorgulayıcı aşırı kıskançlık ve unutmayan 50 yılda geçsen intikamcı ruhluannemde akrep burcu esimde öyle oldu ikiside cok takintili ve birseyi kolay kolay unutmuyorlar ikisindede bunu sevmiyorum deli oluyorum
Takıl bebeğim yeter ki üzmeyeyim sizi
Gercekten mi senin bi yontemle mi tuttu ilk cocuk mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?