Hadi çıkalım
Adet oldm ama önce kahverengi kan geldi hatta biraz kıvamlıydı.. Sonra kırmızı kan geldi..neden acaba??
Kizlar benim gibi olan var mi ben simdiden bebek arabasi falan bakıyorum bir küçük koli kıyafet var aldik hep kvyle evlendikten sonra dogmamis bebeye don bictik baya yani kendimi frenleyemiyorum bebek sitelerinde geziyorum bakiyorum bos kalinca aldiklarimiz çoğunlukla kiza yönelik unisexte var ara ara acip bakiyorum inceliyorum usenmeden tekrar katliyorum koyuyorum kutuya bir defterim var ona tarifler yazdim ek gidaya gecince yedirecegim tarifler olarak galerimde almak istedigim kıyafetler oyuncaklar vs kayıtlı kafayı yediğimi düşünmüyor değilim bazen
Diğer atdan kalan adet kanamasıda olblmiş.. Düşükte olablirmiş.. Bzde calsmalara devam ettgmz için düsükten süphelendmBen bekarken hep başts kahverengi akıntım gelirdi sonra kanamam olurdu sonra yine kahverengi akıntıyla reglimi bitirirdim
Ama nedenini hiç bulamadım..
Diğer atdan kalan adet kanamasıda olblmiş.. Düşükte olablirmiş.. Bzde calsmalara devam ettgmz için düsükten süphelendm
Aynen öyleesim akrep bende oglagim biz ortayi buldk evlendik onlar akillarini kullanamamislar
Canim sicak bisey ler ic belki iyi gelirKızlar sırt üstü uzandığım gibi bu ağrı mideme vurdu ya .. çok kötü oldum.. şansıma eşimde uzakta çalışıyo..anlaşılan bu gece uyku yok bana
Oooo cook iyiBizde 2 akrep2 deli 1 araya geldikk
Abladm canm cok sagolCanım çok şey olabiliyor.. çikokata kistide olabiliyor.. ama bende kist felan da yoktu..
ben baya stokladim canım diyorum hamilelik surecimde alicak seyler kalmadı her halti aldim nerdeyseValla ben bi tane çorap bile almadımhele bi o müjdeli haberi alayım da daha kimseler durduramaz beni
Oooo hizlisin oglak kadini isteben baya stokladim canım diyorum hamilelik surecimde alicak seyler kalmadı her halti aldim nerdeyse
Sorma canım esim engel koymasa daha da alırım o dereceOooo hizlisin oglak kadini iste
Biz nasılız iki koç :) bende pek anlamıyorumdaSorma canım esim engel koymasa daha da alırım o derece
Benimde pek anladigim soylenemez canımPeki ya benim
Biz nasılız iki koç :) bende pek anlamıyorumda
Biz çok zor değiliz ozaman yükselenlerimiz mi tutuyo acaba canım :)) nazar değmesin çok iyi anlasıyoruz çok şükürOyyyy 2 koc zor ikilidir herseyi ince ayrintisina kadar hesaplarlar parlak zekadirlar cok iyi ebeven olurlar
Hoşgeldin canım inşallah hepimize nsip olur eylül.bat kaçMrb kizlar araniza yeni katildim bende hamis olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?