Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Kizlar benim gibi olan var mi ben simdiden bebek arabasi falan bakıyorum bir küçük koli kıyafet var aldik hep kvyle evlendikten sonra dogmamis bebeye don bictik baya yani kendimi frenleyemiyorum bebek sitelerinde geziyorum bakiyorum bos kalinca aldiklarimiz çoğunlukla kiza yönelik unisexte var ara ara acip bakiyorum inceliyorum usenmeden tekrar katliyorum koyuyorum kutuya bir defterim var ona tarifler yazdim ek gidaya gecince yedirecegim tarifler olarak galerimde almak istedigim kıyafetler oyuncaklar vs kayıtlı kafayı yediğimi düşünmüyor değilim bazen

Valla ben bi tane çorap bile almadım hele bi o müjdeli haberi alayım da daha kimseler durduramaz beni

Ben bekarken hep başts kahverengi akıntım gelirdi sonra kanamam olurdu sonra yine kahverengi akıntıyla reglimi bitirirdim
Ama nedenini hiç bulamadım..
Diğer atdan kalan adet kanamasıda olblmiş.. Düşükte olablirmiş.. Bzde calsmalara devam ettgmz için düsükten süphelendm

esim akrep bende oglagim biz ortayi buldk evlendik onlar akillarini kullanamamislar
Aynen öyle
Kızlar sırt üstü uzandığım gibi bu ağrı mideme vurdu ya .. çok kötü oldum.. şansıma eşimde uzakta çalışıyo.. anlaşılan bu gece uyku yok bana
Canim sicak bisey ler ic belki iyi gelir
Bizde 2 akrep 2 deli 1 araya geldikk
Oooo cook iyi bizdede ben balık esim yengec oglumuz basak esim ve ben su gurubuyuz eger bu ay hamile kalirsam cocuklarin ikiside toprak gurubu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…