Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

o bi kesin gerçi ben öyleymişim annem diyor 3test yaptım 4 yaptım yok 5incide çıktın diyor buda varsa beni çok zorlamış oldu yani bi nevi şey demiş gibi olabilir sen anneanneme çektirdin ben sana çektirmemmi diyede olabilir inşallah vardırda öyle der Allahım sen biliyorsun sen duamı kabul eyle

myzt neyse aman 1 buçuk saat var sonuca en iyisi uyuyum kaçta uyanırsam ögrenirim herhalde zaten belli çıkmıycak manyak gibi kendimi üzüp strese sokmaya bekleyip daha büyük hayal kırıklıgına gerek yok ;( en iyisi ben yatayım dimi ama

Kızlar acil bişi sorcam eşimin gömleğini ütüledim kafa dalgınlıgı gol çizgisini yanlıs yerden vermişim normalde böyle bişi yapmazdım ütüdede iyiyimdir ama neden böyle oldu bilmiyorum
Nasıl gitcek bu ütü çizgisi attım makinaya nemliyken ütülüyorum yeni çizgyi yaptım ama eskisinden kurtulamadım

Ee onlar da görmedi mi testi niye şimdi yok diyorlar canım ? Seninki bariz belliydi bide yani sen hiç üzme kendini. Bebişin etkilenmesin canım salla onları. Bak burda birsürü teyzesi var stresten bebişi de etkilersen kızarız sana

Kızlar bu.ay pek umudum yok nedeni yumrtlama zamanini bilemedik ve 3kere iliski oldu. Bat 11eylül..simdi de bnde isteksizlik var,bebek evet.cok istiyoruz ama iliski istemiyorum soğukluk oldu sanki yaa,neden blmiyorum? ?szde de oluyo mu böyle bisey, acaba adet olucam da o yuzden mi diyorum?adama da isteksiz olmak iyi olmuyo tabiki o da kırılacak.

adet zamanı istek dahada çok olur,birde bitiminde ya çpcuk düşünerek girdigin için artık istegin kalmadı,yada başka bişey çünkü şu sıra bendede var ama pek eşime dokunmuyo benim ki karı gibi ben isterim adam başım agrıyor der o mod yani sende takma kuzum bazı dönemlerde oluyor o

kızlar bana bir heyecan bastı bugün tam adetime 10 gün var ama içimde bir sıkıntı beni boğuyor daha öncede söylemiştim.2 yıldır bebiş istiyoruz olmuyor.ama bu ay çok ümitliyim eşimin geçmişlerinden ermiş bir dedesi varmış onun kabrinin topragından muska yapıp bir hafta okunup üzerime takıldı.hem eşime hem bana ama bunu yapan kadın eşimin halası öncesinde rüyaya yatıyor işe yarar yapabilirsin derse yapıyor ve rüyasında olur yap bir tane kızları olucak diyor dede rüyasında (size belki saçma gelebilir ama ben önce allaha sonrada buna vesile olan insana inanıyorum heleki eşimin kanından olan kişi ve köyde herkese yapmış olmuş aileside bunu biliyor neyse :) ) preseed jel aldım gebelik sağlanması kolay olsun diye onu kullandım bir de dün değil önceki gece eşim rüyasında bir kalabalıkta kucağında yeni doğmuş bir kız bebek var bakın bu bizim kızımız diyor sonra dün gecede arkadaşımın annesi beni rüyasında görüyor iki tane beyaz tertemiz saray birine giriyorum eşim bana şaşalı bir taht kurmuş ben o tahta oturuyorum aradı sabah sen hamile misin diyor Allahım nasibimiz sende sana inanıyoruz senden hayır ve merhamet diliyoruz kucaklarımızı boş bırakma yarabbim ...
çok uzun okudunuz için teşekkürler :)

Canım ütülerken buharda ver gidiyo zaman çizgi

Afedersin aynayla bakıyorum agiz kismina yok bir kirmizilik falan gelmicek yine galiba anlamadim birsey Allahim yerlesme kanamasi olsun insaAllah adetsede neden sökülemiyorum anlamadim hic böyle olmamistim
hepinizin günü aydın olsun bol gülücüklü günler diliyorum..
sizlere sorum olacak ben 2 ay önce korunmasız ilişki yaşamıştım ama ertesi gün hapı kullandım üzerine de 2 ay adet oldum ama sözde adet oldum yani geçen ay toplasan yarım oed bile çıkarmaz hele bu ay çok çok az ya şaştım kaldım neden bilmiyorum normalde düzenli olurum ve 4 gün sürer ilk günü yarıma yakın ped kirlettim sonraki pedler damla damla gibi pazar günü oldum siz hiç yaşadınız mı benim gibi.. sanırım dr gitmem gerekiyor zaten gebelik için gidecektim bu sefer öne almam gerekcek randevumu

Canım ütülerken buharda ver gidiyo zaman çizgi
veriyorum canımda gitmiyo yaa çok sinir oldum
düğünde giyicek yeni aldı düzeltmem lazım öyle keskin ütülemişim ki ilkinde şimdide düzelmiyo napcam bilmiyom

ya belki hamilesin boşuna bekliyor kendini yiyiyorsundur düşünsene hamilesin ve üzerinden ne çok ağlamalar kavgalar harab ettiğin zamanlar aklına gelir belki bu kadar duygusal olman bebektendir

Iste bunuda tok yaptim ilk idrarla degildi sut falan icmistim hemen kirmizi cizgi beklediler galiba ee kismet degilmis diyo ya deli oldum kahvalti bile yapmadim odada yatiyorum. Gorduler ilk testi yaptim iceri getirdim cizgi vardi ustunde fotodakinden koyuydu. Hasta hepsi ya

ertesi hün hapı yapıyor kimisinde hiç kanama olmuyor kimisi düzensiz oluyor ben gününde olan insan kullandıgım zaman tam 3ay adet olmadım çatloyvaktım

önemli olan senin biliyor ve hissediyor olman gerisi bir kulağından girsin öbüründen çıksın hiç moral bozmaya falan gerek yok valla illa herşeye muhalefet olacaklar
Aman canim insan bozuluyo yinede cizgiyi gordukleri halde bile demislerdi hemen heycanlanmayin bi kan testi yaptirin bilmem ne yaptirmicam esimede dedim simdi goturmezsen hastaneye isvicreye donmeden bir iki gun kalasiya ancak yaptiririm gitmem o hastaneye

Aslinda bu ay cocuk düşünerek hic ypmadim hatta kndim de şaşırdım kafaya takmamak gerek istekli olmak gerek diye. Simdi nie böyle ruhsuz ve isteksiz oldum bilmiyorum.Hayrlisi bakalim ins duzelirim.iki güne bi ilişki yaşayanlara hayranım nasil gitmiyor isteklilik yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…