o bi kesinkız senin basına neden bu kadar aksilikler geliyor ya
eğer hamileysen varya sanmıyorum bebek önünü dönsüngöstmerzde cinsiyetini
bi an öyle bi an geldi gözümün önünne ya kızlar çıldırcam benimki göstermiyor cinsiyetini tespit edemiyoz
popoyu diker valla ekrana
Ee onlar da görmedi mi testi niye şimdi yok diyorlar canım ? Seninki bariz belliydi bide yani sen hiç üzme kendini. Bebişin etkilenmesin canım salla onları. Bak burda birsürü teyzesi var stresten bebişi de etkilersen kızarız sanaInanmasin onlar moralimi bozsun cocukta etkilensin ozaman sorarim. Var diyorum yok diyo ya adet belirtilerim yok hic gogusler olmus bi kilo adet olcak olsam merdiven inerken agrir sadece dokununca yada kiyafet degisirken yanlari ozellikle cok agriyo pembe akinti yok bisey yok yani testte pozitif cikti hemde aninda ilk testte bekledikten sonra falan degil idrari icine alir almaz aman ne diyim sinir oldum
adet zamanı istek dahada çok olur,birde bitiminde ya çpcuk düşünerek girdigin için artık istegin kalmadı,yada başka bişey çünkü şu sıra bendede var ama pek eşime dokunmuyo benim ki karı gibiKızlar bu.ay pek umudum yok nedeni yumrtlama zamanini bilemedik ve 3kere iliski oldu. Bat 11eylül..simdi de bnde isteksizlik var,bebek evet.cok istiyoruz ama iliski istemiyorum soğukluk oldu sanki yaa,neden blmiyorum? ?szde de oluyo mu böyle bisey, acaba adet olucam da o yuzden mi diyorum?adama da isteksiz olmak iyi olmuyo tabiki o da kırılacak.
Canım ütülerken buharda ver gidiyo zaman çizgiKızlar acil bişi sorcam eşimin gömleğini ütüledim kafa dalgınlıgı gol çizgisini yanlıs yerden vermişim normalde böyle bişi yapmazdım ütüdede iyiyimdir ama neden böyle oldu bilmiyorum
Nasıl gitcek bu ütü çizgisi attım makinaya nemliyken ütülüyorum yeni çizgyi yaptım ama eskisinden kurtulamadım
hepinizin günü aydın olsun bol gülücüklü günler diliyorum..Afedersin aynayla bakıyorum agiz kismina yok bir kirmizilik falan gelmicek yine galiba anlamadim birsey Allahim yerlesme kanamasi olsun insaAllah adetsede neden sökülemiyorum anlamadim hic böyle olmamistim
veriyorum canımda gitmiyo yaa çok sinir oldumCanım ütülerken buharda ver gidiyo zaman çizgi
ya belki hamilesin boşuna bekliyor kendini yiyiyorsundur düşünsene hamilesin ve üzerinden ne çok ağlamalar kavgalar harab ettiğin zamanlar aklına gelir belki bu kadar duygusal olman bebektendirBen o kanamayı yaşadım 4 gün sonra negatifi gördüm kanda,güvenme o yazanlara bekle biraz 10 gün geçtikten sonra ablam yap test dedi yaptım silik çizgi çıktı ama benim hala umudum yok umarım senin vardır ve çıkar kuzum
Iste bunuda tok yaptim ilk idrarla degildi sut falan icmistim hemen kirmizi cizgi beklediler galiba ee kismet degilmis diyo ya deli oldum kahvalti bile yapmadim odada yatiyorum. Gorduler ilk testi yaptim iceri getirdim cizgi vardi ustunde fotodakinden koyuydu. Hasta hepsi yaEe onlar da görmedi mi testi niye şimdi yok diyorlar canım ? Seninki bariz belliydi bide yani sen hiç üzme kendini. Bebişin etkilenmesin canım salla onları. Bak burda birsürü teyzesi var stresten bebişi de etkilersen kızarız sana
Ütüden su fışkırtıncada mı düzelmiyoveriyorum canımda gitmiyo yaa çok sinir oldum
düğünde giyicek yeni aldı düzeltmem lazım öyle keskin ütülemişim ki ilkinde şimdide düzelmiyo napcam bilmiyom
bizim eşimle birlikte hiç bir tanesi bile yok kullanmıyoruzKızlar sorum olacak ama dürüst olun lütfen kötü alışkanlıgı olan var mı , sigara alkol vs gibi hamile olmayı istiyor herkes ama bunlar olan var mı
ertesi hün hapı yapıyor kimisinde hiç kanama olmuyor kimisi düzensiz oluyor ben gününde olan insan kullandıgım zaman tam 3ay adet olmadım çatloyvaktımhepinizin günü aydın olsun bol gülücüklü günler diliyorum..
sizlere sorum olacak ben 2 ay önce korunmasız ilişki yaşamıştım ama ertesi gün hapı kullandım üzerine de 2 ay adet oldum ama sözde adet oldum yani geçen ay toplasan yarım oed bile çıkarmaz hele bu ay çok çok az ya şaştım kaldım neden bilmiyorum normalde düzenli olurum ve 4 gün sürer ilk günü yarıma yakın ped kirlettim sonraki pedler damla damla gibi pazar günü oldum siz hiç yaşadınız mı benim gibi.. sanırım dr gitmem gerekiyor zaten gebelik için gidecektim bu sefer öne almam gerekcek randevumu
maşallah maşallah nazar degmesin inşallahbizim eşimle birlikte hiç bir tanesi bile yok kullanmıyoruz
Aman canim insan bozuluyo yinede cizgiyi gordukleri halde bile demislerdi hemen heycanlanmayin bi kan testi yaptirin bilmem ne yaptirmicam esimede dedim simdi goturmezsen hastaneye isvicreye donmeden bir iki gun kalasiya ancak yaptiririm gitmem o hastaneyeönemli olan senin biliyor ve hissediyor olman gerisi bir kulağından girsin öbüründen çıksın hiç moral bozmaya falan gerek yok valla illa herşeye muhalefet olacaklar
adet zamanı istek dahada çok olur,birde bitiminde ya çpcuk düşünerek girdigin için artık istegin kalmadı,yada başka bişey çünkü şu sıra bendede var ama pek eşime dokunmuyo benim ki karı gibiben isterim adam başım agrıyor der o mod yani sende takma kuzum bazı dönemlerde oluyor o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?