Rahattim tabi ya az kaldi 7 sinde dönücem insallah uzaklar kafam rahat yoksa hepsi inatci hepsinin bi fikri var onunu ardini dusunmeden konusuyorlar. Esime dedim hastaneye gitsemde dicem sonucu asla benden baskasina vermesinler hicbirinizeSup3risi
canım bencede hamilesin hiç bakma sen onlara ay sinir oldum ya nasıl böyle moral bozabiliyorlar
ay hadi isviçreye dön orda daha rahattın valla
Ütüden su fışkırtıncada mı düzelmiyo
Rahattim tabi ya az kaldi 7 sinde dönücem insallah uzaklar kafam rahat yoksa hepsi inatci hepsinin bi fikri var onunu ardini dusunmeden konusuyorlar. Esime dedim hastaneye gitsemde dicem sonucu asla benden baskasina vermesinler hicbirinize
hiç sorma ama bizde sıkıntı bende degildi eşimdeydi 3 hafta dokunma de dokunmaz 6 ay yapmasa gelmez aklına ama çocuk ister tabi çocugu başkasından yapcam ya işte akıl adamda bu kadar bi benim zorlamamla olurdu genelde başım agrıyor flan inan şimdide bende hiç istek kalmadı artıkAslinda bu ay cocuk düşünerek hic ypmadim hatta kndim de şaşırdım kafaya takmamak gerek istekli olmak gerek diye. Simdi nie böyle ruhsuz ve isteksiz oldum bilmiyorum.Hayrlisi bakalim ins duzelirim.iki güne bi ilişki yaşayanlara hayranım nasil gitmiyor isteklilik yaa
yazdığın cümlede dikkatimi hemen sonuç ve 39 çekti hcg değeri zannettim nasıl heyecanlandım sonra tamamını okuyunca anladımkızlar sonuç için son 39 dakika uyuycaktım sözde yine bekleyiş modunda kaldım böylece
Maşallah ne mutlu size :) darısı bize inşallah o bitkiyi bende okudum burdan ama korktum ilaçla birlikte zehirlenme falan olur diye ilaçla bir mı aldınız ilaç bittikten sonra mı bende alıcam o biTKİ her aktarsa atılıyo mu acabaBen kullandim canim agustos ayinin basinda basladim agustosun sonuna dogruda hamile oldugumu ogrendim , prolaktinim 45 ti ama ben bunun yaninda da testere disli aslan pencesi otu kaynatip ictim her aksam bir su bardagi ve hergun taze birsekilde , ayrica her sabahta corek otu bal tarcin kürünu yapip her sabaj bir tatli kasigi ac karnina yedim , ilacimin ucuncu haftasindada hamile kaldim,
yazdığın cümlede dikkatimi hemen sonuç ve 39 çekti hcg değeri zannettim nasıl heyecanlandım sonra tamamını okuyunca anladım
ay inşallah gerçektede öyle güzel rakamlar çıkar eger hamileysem 6 haftalık yazıyor hafta hesaplayıcısında :/ ama degilim muhtemel cidden aglamak istiyorum artıkyazdığın cümlede dikkatimi hemen sonuç ve 39 çekti hcg değeri zannettim nasıl heyecanlandım sonra tamamını okuyunca anladım
Aynen bende sonucu 39 zannetim
hiç sorma ama bizde sıkıntı bende degildi eşimdeydi 3 hafta dokunma de dokunmaz 6 ay yapmasa gelmez aklına ama çocuk ister tabi çocugu başkasından yapcam ya işte akıl adamda bu kadar bi benim zorlamamla olurdu genelde başım agrıyor flan inan şimdide bende hiç istek kalmadı artık
ay inşallah öyle rakamlar çıkar kızlar inşallahhhhhh :)Aynen bende sonucu 39 zannetim
Canım bak sen hamilesin onlara kızıpta aç bırakma bebişini. Senin şimdi sağlıklı beslenmen lazım. Hemen git ve kahvaltını yap. Yumurtanı kaynat. Peynir domates salata ye. Süt iç hadi bakayımmIste bunuda tok yaptim ilk idrarla degildi sut falan icmistim hemen kirmizi cizgi beklediler galiba ee kismet degilmis diyo ya deli oldum kahvalti bile yapmadim odada yatiyorum. Gorduler ilk testi yaptim iceri getirdim cizgi vardi ustunde fotodakinden koyuydu. Hasta hepsi ya
ben burda çatladım ama hayal kırıklıgı olcak diye karnıma agrılar giriyorSizin tam ters olmus yaaa,gnelde kadın der başım agriyo yorgunum vs vs.vlla bebek icin neler yapiyoruz neler yasiyoruz ins cokkk bekletmeden gelir melegimizzz hadi artik senin sonuc ciksin olcez meraktan yaa
Vay be ben hala kibariyenin şaşkınlığındayım hatunun karnını gördünüz mü 3 aylık
56 yaşında nasıl oldu ya çok enteresan menopozludurda illaki[/QUO
ben gülşene de çok şaşırmıştım bi de kibariye çıktı şimdi biz mi beceremiyoruz acaba
ay Allahım ne olur duy sesimizide rakamlar öyle çıksın ve saglıklı bi bebişim olmuş olsun ne olurvar bunda bir hikmet kesin ikimizde aynı algılamışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?