Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Sup3risi
canım bencede hamilesin hiç bakma sen onlara ay sinir oldum ya nasıl böyle moral bozabiliyorlar
ay hadi isviçreye dön orda daha rahattın valla
Rahattim tabi ya az kaldi 7 sinde dönücem insallah uzaklar kafam rahat yoksa hepsi inatci hepsinin bi fikri var onunu ardini dusunmeden konusuyorlar. Esime dedim hastaneye gitsemde dicem sonucu asla benden baskasina vermesinler hicbirinize

Sup3risi canımın içi bu bebegi bekleyen sensin hisseden gören sensin onlar degil, bu bir,ikincisi aç oturarak onları cezalandırmıyorsun o kadar ümitle bekledigin o yavruyu cezalandırıyorsun. aklını başına al eşinle konuş ordan biran önce git testi yap sonucu ögrenincede pozitif oldugunu duyunca zaten onlar anlar ne yaptıklarını sende o saatten sonra mesafeni koru eşinede bana böyle yapan insanlarla daha fazla aynı yerde durmak istemiyorum beni geç senin dogacak evladına yapıldı üzüntü iyimi hoşmu yemek dahi yiyemiyorum rahat degilim de bence tabi yinede sen bilirsin kuzuş

Rahattim tabi ya az kaldi 7 sinde dönücem insallah uzaklar kafam rahat yoksa hepsi inatci hepsinin bi fikri var onunu ardini dusunmeden konusuyorlar. Esime dedim hastaneye gitsemde dicem sonucu asla benden baskasina vermesinler hicbirinize

Valla çok gıcıklar ya yok gibi falan konuscagına dur kızım bakalım bi hastaneye git hayırlı haberler falan deseler tamamda hemen moral bozmak köstek olmak falan.

hiç sorma ama bizde sıkıntı bende degildi eşimdeydi 3 hafta dokunma de dokunmaz 6 ay yapmasa gelmez aklına ama çocuk ister tabi çocugu başkasından yapcam ya işte akıl adamda bu kadar bi benim zorlamamla olurdu genelde başım agrıyor flan inan şimdide bende hiç istek kalmadı artık

kızlar sonuç için son 39 dakika uyuycaktım sözde yine bekleyiş modunda kaldım böylece
yazdığın cümlede dikkatimi hemen sonuç ve 39 çekti hcg değeri zannettim nasıl heyecanlandım sonra tamamını okuyunca anladım

Maşallah ne mutlu size :) darısı bize inşallah o bitkiyi bende okudum burdan ama korktum ilaçla birlikte zehirlenme falan olur diye ilaçla bir mı aldınız ilaç bittikten sonra mı bende alıcam o biTKİ her aktarsa atılıyo mu acaba
Çörek otunu dövmeden mi atıyorsunuz içine peki karışımın ne kadar yapıyorsunuz her gün taze taze mi yoksa bi kerede yapıp mi kullanıyorsunuz biraz ayrıntılı anlatabilir misiniz bende artık bitkisel geçmek istiyorum bıktım ilaçtan
Doktor bana ilacı bitir iğne vercem dedi neden dedi acaba size demis miydi
Bana doktorum iki hap verdi bi hafta arayla kullan dedi ilaç beni mahvetti resmen ikinciyi nasıl kullancam acaba bilmiyorum hiç değerim de 36 kusur

Sup3risi hepsi aynı canım düzeltemiyoruz napalım oldukları gibi kabul edicez artık sen yine uzaktasın senede 10 gün 20 gün ancak görürsün ben hergün görüyorum ve bazen gerçekten laf soktuklarını düşünüyorum eşime söylüyorum ama annesi babası tabi toz kondurmaz sen yanlış anlıyorsun hiç alakası yok falan diyor ben de artık boşveriyorum napıyım

yazdığın cümlede dikkatimi hemen sonuç ve 39 çekti hcg değeri zannettim nasıl heyecanlandım sonra tamamını okuyunca anladım
ay inşallah gerçektede öyle güzel rakamlar çıkar eger hamileysem 6 haftalık yazıyor hafta hesaplayıcısında :/ ama degilim muhtemel cidden aglamak istiyorum artık

Vay be ben hala kibariyenin şaşkınlığındayım hatunun karnını gördünüz mü 3 aylık
56 yaşında nasıl oldu ya çok enteresan menopozludurda illaki

Sizin tam ters olmus yaaa,gnelde kadın der başım agriyo yorgunum vs vs. vlla bebek icin neler yapiyoruz neler yasiyoruz ins cokkk bekletmeden gelir melegimizzz hadi artik senin sonuc ciksin olcez meraktan yaa

Canım bak sen hamilesin onlara kızıpta aç bırakma bebişini. Senin şimdi sağlıklı beslenmen lazım. Hemen git ve kahvaltını yap. Yumurtanı kaynat. Peynir domates salata ye. Süt iç hadi bakayımm

Sizin tam ters olmus yaaa,gnelde kadın der başım agriyo yorgunum vs vs. vlla bebek icin neler yapiyoruz neler yasiyoruz ins cokkk bekletmeden gelir melegimizzz hadi artik senin sonuc ciksin olcez meraktan yaa
ben burda çatladım ama hayal kırıklıgı olcak diye karnıma agrılar giriyor

sonuç ne zaman çıkacak diye sordugumda 1:30da çıkar dedi sizce 1:30da mı arayım yoksa şimdi arayıp bi sorayımmı heyecandan ölecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…