Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

dogru soiluyosun ben eylulu bi atlatiyim eger bebek varsa ki super olur yoksada kismet deyip bi hormonlarima baktiririm yuksekse icerim

Canım bişey sorcam kan testinde prolaktin troit vs hepsi çıkıyo mu beta hcg testinde

Canım bak sen hamilesin onlara kızıpta aç bırakma bebişini. Senin şimdi sağlıklı beslenmen lazım. Hemen git ve kahvaltını yap. Yumurtanı kaynat. Peynir domates salata ye. Süt iç hadi bakayımm
Uyudum valla simdiye kadar yeni uyandim biri bile gelmedi sormaya dusuncesizler neyse isvicreye gidene kadar hersey ben eskisi gibi arayip sorarmiyim hic beklesinler

Uyudum valla simdiye kadar yeni uyandim biri bile gelmedi sormaya dusuncesizler neyse isvicreye gidene kadar hersey ben eskisi gibi arayip sorarmiyim hic beklesinler

Ya nasıl kızdım nasıl insanlar ya kan testi adıyamandamı yaptırcan canım senin ailen adıyamandamı

Cok sukur benden uzaklar yoksa kafayi yerdim baskalarinin gelinlerinden bahsediyolar falan eltimi övüyolar bana güya beni ondan daha cok seviyolar anlamadim bu isten bisey bu nasil sevgiyse tuhaf ben safim ya oyle sansinlar! Simdi bende sorun etmiyorum saatlerdir odadayim uyudum oh mis :) adiyamandada oyle olcak kendileri kaybetti benden birsey beklemesinler

Valla çok gıcıklar ya yok gibi falan konuscagına dur kızım bakalım bi hastaneye git hayırlı haberler falan deseler tamamda hemen moral bozmak köstek olmak falan.
Allaha birakiyorum canimin ici umurumda degil az kaldi gidicem evime herkes kendi yoluna

Sorma ya bırak seni arayıp sormayanı sende arayıp sorma. Herkese hakettiği kadar değer boşver kuzum

Allaha birakiyorum canimin ici umurumda degil az kaldi gidicem evime herkes kendi yoluna

Aynen canım ya salla boşver insanlık yok insan gelir bakar yoklar dimi bu kız nerde uyuyor mu yatıyor mu falan

Ya nasıl kızdım nasıl insanlar ya kan testi adıyamandamı yaptırcan canım senin ailen adıyamandamı
Yok kuzum ailem didimde yazlikta babam gelicekti ben ordayken ama abim gitti istersem gelirlerde ne yorucam onlari. Kan testini orda yaptircam gitmeye bir iki gun kala falan yada hic gerek yok 6 gun kalcaz orda ayin 14 unu beklerim doktoruma gitcem yani bakicam artik

Sorma ya bırak seni arayıp sormayanı sende arayıp sorma. Herkese hakettiği kadar değer boşver kuzum
Bittiler bende artik ya ilk test pozitif cikti yanilma payi olamaz test bozukta degildi bide hamilelik hormonu olmayan birinde nasil pozitif cikar oda ayri mesele :) cocuguma anlatirim hepsini ilerde yuzlerinede dedim hemen diyolar kotuleme sakin bizi inanmiyoruz degil iyice emin olmak istiyoruz

Hadi inşallah canım benim sen tadını kaçırma sakın

Ne oldu canım önceki mesajları okuyamadım.. sinirmi ettiler yine seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…