Canim bi erken test getirmistim isvicreden pozitif cikti bide burdan normal test aldik ilk pozitifi gorduler hemen heveslenmeyelim bi test daha yap ayaklarina girdiler, burdan aldigimida tok karnina yaptim ilk idrarda degildi o daha silik cikti hemen yok demeye basladilar kaynanamda yoksa napalim kismet falan dedi hastami nedirNe oldu canım önceki mesajları okuyamadım.. sinirmi ettiler yine seni..
Insanliklarida ötede oynasin istemez. Simdi bi valizimi toplayayim iyice aksama yolcuyuz yine malesef adiyamana of zaman cabuk gecsin gideyimAynen canım ya salla boşver insanlık yok insan gelir bakar yoklar dimi bu kız nerde uyuyor mu yatıyor mu falan
Insanliklarida ötede oynasin istemez. Simdi bi valizimi toplayayim iyice aksama yolcuyuz yine malesef adiyamana of zaman cabuk gecsin gideyimAynen canım ya salla boşver insanlık yok insan gelir bakar yoklar dimi bu kız nerde uyuyor mu yatıyor mu falan
Insanliklarida ötede oynasin istemez. Simdi bi valizimi toplayayim iyice aksama yolcuyuz yine malesef adiyamana of zaman cabuk gecsin gideyim
Bugün doktora gittim sağ yumurtalık soldan iyiymişStres yapmamaya caliş cnm inşallah olur bu sefer
hepsini dr istiyo bilgim yok cnmCanım bişey sorcam kan testinde prolaktin troit vs hepsi çıkıyo mu beta hcg testinde
Canim kaynim ev almis bizi cagirdi kvdeleride cagirdilar ekstra bide gorumce geldi sagolsun cocuklariyla hepsi burda. Kaynim ve eltim kaliyo geri kalaniyla adiyamana dönüyoruz malesefkuzum kafam karıstı kızma sen şimdi kıbrıstasın eşinin ailesi orda dimi
adıyamanda kim var hepberaber mi gidiyosunuz yoksa kurtuluyomusun onlardan
Aynen ya bi ona bi ona bakıyorm bendeYaaa bi onu izlemek istiyorım ama ben bilmem eşim bilirden de vazgeçemiyorumm
Amin hepsi aynı ya sen eşinle mutlusun gerisini boşver cnmCanim bi erken test getirmistim isvicreden pozitif cikti bide burdan normal test aldik ilk pozitifi gorduler hemen heveslenmeyelim bi test daha yap ayaklarina girdiler, burdan aldigimida tok karnina yaptim ilk idrarda degildi o daha silik cikti hemen yok demeye basladilar kaynanamda yoksa napalim kismet falan dedi hastami nedir
Canim kaynim ev almis bizi cagirdi kvdeleride cagirdilar ekstra bide gorumce geldi sagolsun cocuklariyla hepsi burda. Kaynim ve eltim kaliyo geri kalaniyla adiyamana dönüyoruz malesef
Cnm hayt tohumu hormonları dengeliyomus adetleri düzene sokuyomuş bi deneseneBugün doktora gittim sağ yumurtalık soldan iyiymiş
Klomene baslayalım dedi
İlk kullandığımda olmamıştı ve normalde 9 gün süren adetim 2 gün sürmüştü.hormonları değiştiriyor istemiyodum
Hangi doktora gitsem klomen diyor.
Biraz uzun bekliceksiniz maelesef onlarin yuzunden :) beni oyle strese soktularki dusunmek bile istemiyorumAnladım canım hadi üzme güzel yüreğini
Kan testini bekliyorum merakla
Biraz uzun bekliceksiniz maelesef onlarin yuzunden :) beni oyle strese soktularki dusunmek bile istemiyorum
canım ya nekadarda alınıyorsundurUyudum valla simdiye kadar yeni uyandim biri bile gelmedi sormaya dusuncesizler neyse isvicreye gidene kadar hersey ben eskisi gibi arayip sorarmiyim hic beklesinler
hoşgeldin anne adayı.. çok memnun kaldık. dualarımızda sen de varsin artık hadi bakalım herşeyini paylaş bizimlemerhaba arkadaşlar bu güzel sohbetlere kayıtsız kalmadım ve üye olarak bende dahil olmak istedim. 3 yıldır evliyim,9 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım ve 2 aydır bebek istiyoruz :) bat tarihim 6 eylül. yumurtlama döneminden önce başlayan belirtilerim yumurtlamadan sonra da devam etti ancak son 3 gündür azaldılar. bu da gösteriyor ki yumurtlamaya bağlı belirtilermiş ancak hiç bir dönem böyle olmamıştım umarım psikolojik değildir. şuan sadece göğüs hassasiyetim, çok seyrek kasık sancılarım var. belirtiler azalmadan önce kesin hamileyim diyodum ama şimdi çok kuşkudayımtek güvendiğim belirtim uzun zamandır olan göğüs hassasiyeti dolgunlukta oluştu meme ucu çevresi özellikle eskisi gibi değil. umarım hamileyimdir allah bebek isteyen her kucağa nasip etsin inşallah. sonuçlarımı buradan yazıcam yine. herkese sabırlı günler diliyorum. şimdilik sevgiyle kalın :)
Canim bi erken test getirmistim isvicreden pozitif cikti bide burdan normal test aldik ilk pozitifi gorduler hemen heveslenmeyelim bi test daha yap ayaklarina girdiler, burdan aldigimida tok karnina yaptim ilk idrarda degildi o daha silik cikti hemen yok demeye basladilar kaynanamda yoksa napalim kismet falan dedi hastami nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?