Canim batlarimiz ayniydi tskipteyimdogru soiluyosun ben eylulu bi atlatiyim eger bebek varsa ki super olur yoksada kismet deyip bi hormonlarima baktiririm yuksekse icerim
Canim bos ver umursama onlari kan tahlili sonucunu alinca araya biraz mesafe koyarsin dengesizler mutlu ol minik kuzun seninleCanim bi erken test getirmistim isvicreden pozitif cikti bide burdan normal test aldik ilk pozitifi gorduler hemen heveslenmeyelim bi test daha yap ayaklarina girdiler, burdan aldigimida tok karnina yaptim ilk idrarda degildi o daha silik cikti hemen yok demeye basladilar kaynanamda yoksa napalim kismet falan dedi hastami nedir
Umarim degildir yaaa geldiysede uzme kendini hayirlusi olsunBen adet olucam galiba yogunlasti akintm agrim yok ama kırmızilik var
3 gun gecti bugunde bekle yarin yaptirKizlr yine kesildi ya ben bir halt anlamadim bu işten sulu akintm var bir yandanda yarina kadar böyle devam ederse kan vermeye gideyimmi sizce
Ah keşke eşim de öyle gezmeyi seven biri olsa bende bayılırım öyle çimen cayır bayır :) hafta içi de zaten çalışıyo olmuyo en azından evde bişeylerle oyalaniriz :)takmaaaaa bak kendıne aktıvıteler bul hatta ılk ıznınız de cıkın cımene al yanına bırkac kıtap bırde cay demleyın ohhh ms vvalla bız dag tepe bayır gezmeye bayılıyoruz
Tmm o zmn ben alıyim en yakın fırsatta içmeye başlayım tadı nasıl cnm ya inşallah güzeldir :) ne güzel uzun süre kullanmana gerek kalmamış maşallah inşallah bana da öyle olur daha fazla uğraşmam inşallah adet tarihine bi hafta kala bırakırım artık ne olur ne olmazyo kullanabılırsın canım onuda 1 ay kullanıp 7 gun ara verılıyor normalde ama ben 15 gun kullanıp hamıle olduggumu ogrendım snra hıc ıcmedım ıcerken adet tarıhın yakınlasmaya yakın bırak ne olur ne olmaz
aynen bende yarin gitmeyi düşünüyorum canım insaAllah pozitif cikar hic böyle olmamisti sökulemiyormu anlamadım iyice sasti duzenim gec oluyordum ve cok ağrıli oluyordu bu ayda böyle oldu3 gun gecti bugunde bekle yarin yaptir
Kizlr yine kesildi ya ben bir halt anlamadim bu işten sulu akintm var bir yandanda yarina kadar böyle devam ederse kan vermeye gideyimmi sizce
direk kan vermeye gidicem canim idrar yapmicamBende de git yarın yaptir hatta sabah ilk idrara bi test yap çıkmazsa bile üzülme hemen belki kanda çıkar
direk kan vermeye gidicem canim idrar yapmicam
Ben bilmem eşim biliri izledim. Şimdi esra erolu geri aldım şimdi de onu izliyorumAynen ya bi ona bi ona bakıyorm bende
Kızlarr 7 gün geciktim sabah koştur koştur kan testi vermeye gittim çıkan sonuç <<0.100
morale ihtiyacım varr(
Canim o hala ayni soruyu sorup duruyor suan gördüm erkek oldugunu dusunuyorumSorma ya birine m.a.k dedm ondan herlde
Bn gecmiyorgunler
Aynen batına 10 gün kalanlar topiğinde hala o konu konuşuluyor bende girdim baktım şimdi yine mi sen dedim içimdenCanim o hala ayni soruyu sorup duruyor suan gördüm erkek oldugunu dusunuyorum
Canım benimde olmuştu aynı denin gibi geçen ay ama regl oldm malesef ama inşallah sen hamilesindirmerhaba arkadaşlar bu güzel sohbetlere kayıtsız kalmadım ve üye olarak bende dahil olmak istedim. 3 yıldır evliyim,9 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım ve 2 aydır bebek istiyoruz :) bat tarihim 6 eylül. yumurtlama döneminden önce başlayan belirtilerim yumurtlamadan sonra da devam etti ancak son 3 gündür azaldılar. bu da gösteriyor ki yumurtlamaya bağlı belirtilermiş ancak hiç bir dönem böyle olmamıştım umarım psikolojik değildir. şuan sadece göğüs hassasiyetim, çok seyrek kasık sancılarım var. belirtiler azalmadan önce kesin hamileyim diyodum ama şimdi çok kuşkudayımtek güvendiğim belirtim uzun zamandır olan göğüs hassasiyeti dolgunlukta oluştu meme ucu çevresi özellikle eskisi gibi değil. umarım hamileyimdir allah bebek isteyen her kucağa nasip etsin inşallah. sonuçlarımı buradan yazıcam yine. herkese sabırlı günler diliyorum. şimdilik sevgiyle kalın :)
Tamam canim ya adet belirtim yok ben kendime guveniyorumBoşver canım takma onları .. eğer olmasaydı ikinci testte silik bile çıkmazdı bence..
Senin moralini bozmaya çalışıyorlar sakın onları dinleme moralini hep yüksek tutu tatilini zehir etmesinler..
Ayni kisimi cnm su sapik.baska bitane dahamiCanim o hala ayni soruyu sorup duruyor suan gördüm erkek oldugunu dusunuyorum
Aynı canım. Hani gecmiyorgünler onun yüzünden banlanmıştı ya işte oAyni kisimi cnm su sapik.baska bitane dahami
Serap diye bi isimde daha vardi o sikayet etmisti kizlar.Aynı canım. Hani gecmiyorgünler onun yüzünden banlanmıştı ya işte o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?