Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

dogru soiluyosun ben eylulu bi atlatiyim eger bebek varsa ki super olur yoksada kismet deyip bi hormonlarima baktiririm yuksekse icerim
Canim batlarimiz ayniydi tskipteyim
Canim bos ver umursama onlari kan tahlili sonucunu alinca araya biraz mesafe koyarsin dengesizler mutlu ol minik kuzun seninle
Ben adet olucam galiba yogunlasti akintm agrim yok ama kırmızilik var
Umarim degildir yaaa geldiysede uzme kendini hayirlusi olsun

takmaaaaa bak kendıne aktıvıteler bul hatta ılk ıznınız de cıkın cımene al yanına bırkac kıtap bırde cay demleyın ohhh ms vvalla bız dag tepe bayır gezmeye bayılıyoruz
Ah keşke eşim de öyle gezmeyi seven biri olsa bende bayılırım öyle çimen cayır bayır :) hafta içi de zaten çalışıyo olmuyo en azından evde bişeylerle oyalaniriz :)

Tmm o zmn ben alıyim en yakın fırsatta içmeye başlayım tadı nasıl cnm ya inşallah güzeldir :) ne güzel uzun süre kullanmana gerek kalmamış maşallah inşallah bana da öyle olur daha fazla uğraşmam inşallah adet tarihine bi hafta kala bırakırım artık ne olur ne olmaz

3 gun gecti bugunde bekle yarin yaptir
aynen bende yarin gitmeyi düşünüyorum canım insaAllah pozitif cikar hic böyle olmamisti sökulemiyormu anlamadım iyice sasti duzenim gec oluyordum ve cok ağrıli oluyordu bu ayda böyle oldu

Kızlarr 7 gün geciktim sabah koştur koştur kan testi vermeye gittim çıkan sonuç <<0.100
morale ihtiyacım varr (

Canim moralini bozma, hyrlisi demekten baska çaremiz yok, ne kdar zamandır istiyorsunuz hersey normalse eger Allahın izniyle olur ins.olmadi diger ay ekim topiginde yazisiriz ,moral bozmak yokk çalışmalara devam ett

Canım benimde olmuştu aynı denin gibi geçen ay ama regl oldm malesef ama inşallah sen hamilesindir

Kizlar yaa testim olumlu sonuc verdi ama ben hala stressdeyim ya yaniltirsa ya adet olursam diye agrilarim beni ara ara yokluyolar artik bakmaktan surekli kontrol etmekten bi hal oldum yarin test yaomak istemiorm ama nasil durcam onuda bilmiorm esim sen merak etme hayatim ben ise gitmeden iyi bi saklarim onlari sende bulamazsin rahat rahat oturursun dio keske dedigi ladar rahat durabilsemm

Boşver canım takma onları .. eğer olmasaydı ikinci testte silik bile çıkmazdı bence..
Senin moralini bozmaya çalışıyorlar sakın onları dinleme moralini hep yüksek tutu tatilini zehir etmesinler..
Tamam canim ya adet belirtim yok ben kendime guveniyorum

Kızlar şu karbonat testini bilen varmi yapmayi düşünüyorumda evde varsa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…