Kizlar bat 6 eylul. Ama bende migde bulantilari var usuttum mu ki ? Birde hala aklimda ay basinda yasadiklarim var. Biliyorsunuz ki agustosun 3 unun gecesi ama 4 sayiliyor adet oldum. Normalde de 45 gunden az olmadi hic adetim ama bu ay 3 gun olmustu. Ve yine biliyorsunuz ki adetim bittikten bir hafta sonra bikac damla kanamam olmustu hemen doktora gitmistim ama kanda gebelik cikmamisti acaba hala bir umudum var mi ki ? Bi ihtimal olabilir mi ? Ama o zamandan sonra hic birlikte olmadik. Sadece kanama gelmeden bikac gun once guzel bir iliski ysamistik ve hatta hemen kalkmayip beklemistim biraz falan. Olur mu dersiniz ?
Gecen ay yapmistim ve bsyagi kabarmisti fosss yani yalannnKızlar şu karbonat testini bilen varmi yapmayi düşünüyorumda evde varsa tabi
dogrulugu yok mu yani canim yinede deniyim nasıl oluyordu anlatirmisinGecen ay yapmistim ve bsyagi kabarmisti fosss yani yalannn
ewt cnm batlar ayni ins guzel haberleri veririz cnmCanim batlarimiz ayniydi tskipteyim
Canim bos ver umursama onlari kan tahlili sonucunu alinca araya biraz mesafe koyarsin dengesizler mutlu ol minik kuzun seninle
Umarim degildir yaaa geldiysede uzme kendini hayirlusi olsun
O ayrı canımSerap diye bi isimde daha vardi o sikayet etmisti kizlar.
Olmazsn belki canom dur bakalımKızlar yarn icin randevu almstm ama galba adet olcm agrlarm cogaldı bi saate kadar hasta olurum muhtemeln moralm cok bozuldu :-( bu ayda olmadı galba :-(
ewt spor derken ben yuruyus devam edicem zaten topluyum en axindan kilom korunurHamişler ve hamiş adayları nasılsınız canlarımbişey sorucaktm ya hamileyken yada olunca spora devam edicekmisinz
Kağıt bardağa ıdrarrını yapıyorsun üstüne karbonat döküyorsun zaten hemen kabarıyor benim kabarmıştıdogrulugu yok mu yani canim yinede deniyim nasıl oluyordu anlatirmisin
Bozma moralini allah hayirlisini nasip etsin yeterki.ben 10 ay once bos bi gebelik yasadim ve paragoz doktorlarin eline dustum.tahlil niyetine hem delik desik ettiler beni hemde maddi olarak yoldular resmen.o stresli surec sonucunda operasyonla kesemi aldilar.3 aydir gebelik dusunuyorum ama hic stres yapmiyorum hayirlisi diyip bi sonraki ayi bekliyorum.gonlun rahat olsun yeterki allahin izniyle olur insallah.Kızlar yarn icin randevu almstm ama galba adet olcm agrlarm cogaldı bi saate kadar hasta olurum muhtemeln moralm cok bozuldu :-( bu ayda olmadı galba :-(
Cnm gebesin kesin.olmasan hic cizgi cikmaz.hayirli olsun saglikla insallah :)Kızlar sabah normal 5 tl lik testlerden yapmıştım silik çıkmıştı şimdi hassas gebelik testinden yaptım ve sonucunu yükledim bu iki testtede silik çıktığına göre kesin hamilelik var dimi ay hala inanamıyorum
Ins Allah hakknızı brakmz o doktora canm rabbim hayrlsyla hepmizi evlat sahibi yapar inslh. Ama elde degil dedigin gbi doktorlar sadece para icin yapmdk test brakmyolar bende gecen ay doktora gttm dnya kadar test yaptı sonuc olarak kist var ama bu hamile kalmana engel degil dedi ilac vermedn gndrdiBozma moralini allah hayirlisini nasip etsin yeterki.ben 10 ay once bos bi gebelik yasadim ve paragoz doktorlarin eline dustum.tahlil niyetine hem delik desik ettiler beni hemde maddi olarak yoldular resmen.o stresli surec sonucunda operasyonla kesemi aldilar.3 aydir gebelik dusunuyorum ama hic stres yapmiyorum hayirlisi diyip bi sonraki ayi bekliyorum.gonlun rahat olsun yeterki allahin izniyle olur insallah.
Can'ım ben ilk çocuğumda reglime 1gün kala öğrenmiştim aynen senin testin gibiydi hadi hayırlı olsun darısı bizeBu arada regl günümde bir gün gecikti
Hadi canm hayrlı olsun ama imkann varsa sabah direk kan testi yaptr icin rahat olsunKızlar sabah normal 5 tl lik testlerden yapmıştım silik çıkmıştı şimdi hassas gebelik testinden yaptım ve sonucunu yükledim bu iki testtede silik çıktığına göre kesin hamilelik var dimi ay hala inanamıyorum
Amin inşallah darısı isteyen herkese olsun benim ilk olucak o yüzden inanmakta zorlanıyorumCan'ım ben ilk çocuğumda reglime 1gün kala öğrenmiştim aynen senin testin gibiydi hadi hayırlı olsun darısı bize
O kadar vicdansizlar iste cnm.allah iyi insanlarla karsilastirsin hayirli olani nasip etsin.cumlemize insallahIns Allah hakknızı brakmz o doktora canm rabbim hayrlsyla hepmizi evlat sahibi yapar inslh. Ama elde degil dedigin gbi doktorlar sadece para icin yapmdk test brakmyolar bende gecen ay doktora gttm dnya kadar test yaptı sonuc olarak kist var ama bu hamile kalmana engel degil dedi ilac vermedn gndrdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?