Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Allah ol demiştir inşallah kuzum bilemiyorum gönlündeki gibi olsun inşAllah

Canim batlarimiz ayniydi tskipteyim

Canim bos ver umursama onlari kan tahlili sonucunu alinca araya biraz mesafe koyarsin dengesizler mutlu ol minik kuzun seninle

Umarim degildir yaaa geldiysede uzme kendini hayirlusi olsun
ewt cnm batlar ayni ins guzel haberleri veririz cnm

Kızlar yarn icin randevu almstm ama galba adet olcm agrlarm cogaldı bi saate kadar hasta olurum muhtemeln moralm cok bozuldu :-( bu ayda olmadı galba :-(

Hamişler ve hamiş adayları nasılsınız canlarım bişey sorucaktm ya hamileyken yada olunca spora devam edicekmisinz

Kızlar yarn icin randevu almstm ama galba adet olcm agrlarm cogaldı bi saate kadar hasta olurum muhtemeln moralm cok bozuldu :-( bu ayda olmadı galba :-(
Bozma moralini allah hayirlisini nasip etsin yeterki.ben 10 ay once bos bi gebelik yasadim ve paragoz doktorlarin eline dustum.tahlil niyetine hem delik desik ettiler beni hemde maddi olarak yoldular resmen.o stresli surec sonucunda operasyonla kesemi aldilar.3 aydir gebelik dusunuyorum ama hic stres yapmiyorum hayirlisi diyip bi sonraki ayi bekliyorum.gonlun rahat olsun yeterki allahin izniyle olur insallah.

Cnm gebesin kesin.olmasan hic cizgi cikmaz.hayirli olsun saglikla insallah :)

Ins Allah hakknızı brakmz o doktora canm rabbim hayrlsyla hepmizi evlat sahibi yapar inslh. Ama elde degil dedigin gbi doktorlar sadece para icin yapmdk test brakmyolar bende gecen ay doktora gttm dnya kadar test yaptı sonuc olarak kist var ama bu hamile kalmana engel degil dedi ilac vermedn gndrdi

Hadi canm hayrlı olsun ama imkann varsa sabah direk kan testi yaptr icin rahat olsun

O kadar vicdansizlar iste cnm.allah iyi insanlarla karsilastirsin hayirli olani nasip etsin.cumlemize insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…